0

Unitronics - PLS & Automasjonsprodukter

Unitronics spesialiserte seg tidlig på PLS'er med integrert operatørpanel. 

Dette gir mange fordeler for brukeren som bl.a. mindre plasskrevende, mindre kabling, ingen problemer med kommunikasjon mellom panel og PLS.

 

Etterhvert ble produktspekteret utvidet med PLS'er uten HMI, frekvensomformere og servo. Alle produkter er i samme løsning, og det gir brukerfordeler i form av forenklet oppsett / konfigurasjon og økt sikkerhet. I tillegg har de sin egen skyløsning - UniCloud - som forenkler ting ytterligere!

 

Besøk websiden til Unitronics her...

 

 

 


0

UniCloud - IIoT Cloud Platform

UniCloud er en ende-til-ende, skalerbar og sikker webplattform som gjør det enkelt å bygge tilpassede Dashbord for Unitronics PLS kontrollere. Ingen sky-ekspertise er nødvendig!

Les mer
0

UniLogic programvare for programmerbare kontrollere

UniLogic Studio er en "Alt-i-ett"-programvare for maskinvare- og kommunikasjonskonfigurasjon, Ladder og HMI-applikasjoner.

Les mer
0

NYHET - Vi introduserer IO-Link serien - Nå med IP67

IO-Link fra Unitronics er en internasjonal standardisert IO-teknologi som muliggjør rask, sømløs kommunikasjon mellom sensorer, aktuatorer og kontrollere. Denne toveiskommunikasjonen gir deg enestående kontroll, fleksibilitet, og effektivitet i automatiseringsprosessene dine.

Les mer


Unitronics

PLS + HMI + I/O i ett felles programmeringsverktøy - Alt i ett!

Unitronics har fra starten av hatt som hovedmål å spare utviklingstid for programmerere! Dette har tradisjonelt vært gjort ved å integrere HMI og PLS med I/O'er i ett felles programmeringsverktøy. Programmerings softwaren er nå meget moderne og kjapp å bruke med utvidet drag and drop funksjonalitet samt med mulighet for integrert Webserver, IIoT skyløsning, Sikker fjerntilkobling samt Motion oppgaver avhengig av valgt hardware.

 

Les mer

 

0

Se vårt utvalg av frekvensomformere

Våre frekvensomformere kan brukes som et separat produkt eller som en fullt integrert del av en «Alt i ett» løsning med PLS og HMI i Unistream, Vision og Samba seriene.

Les mer
0

Kraftig PLS i PRO serien serien med integrert virtuell HMI

Den nye Unitronics PLS serien med virtuell HMI-funksjonalitet er det siste produktet i UniStream-serien. De nye pls’ene er basert på det velprøvde UniStream-sortimentet, og tilbyr en fleksibel skalerbar automasjonsløsning.

Les mer
0

Unitronics tilbyr en rekke On Demand Webinarer

Unitronics er en ledende leverandør av automasjonsløsninger for industrielle prosesser og tilbyr en rekke On Demand Webinarer du kan se her.

Les mer
0

Servo Motion

Unitronics Servo Drives, motorer, kabler (standard og robot) fungerer glimrende som en del av en Alt-i-ett-pakke som integreres med PLS + HMI-kontrollerne i UniStream® og Vision Enhanced seriene.

Les mer

Kundereferanser


 

0

Løsning for styring og kontroll i landbruk

Som den første i landet har Aasmund Kulien investert i en norsk løsning for automatisering i veksthusene sine. Systemet er utviklet av Tommy Gjedrem i TG Elektro & Automasjon, og er skreddersydd til Kuliens behov.

Les mer
0

Hvordan UniCloud hjalp en agurkdyrker med å spare mer enn 1 000 000 kW/årlig, en reduksjon på 50 %.

TG Elektro & Automasjon AS har blitt intervjuet av Unitronics. I intervjuet har de omtalt en av sine suksess historier som beskriver hvordan de bruker #iiotplatform #industry40 i styresystemene for sine kunder. Med disse løsningene og et team som 24/7 overvåker skyløsningene møter de fremtiden med 100% regularitet.

Les mer

 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

Flemming Gaarn Nielsen

Senior salgsingeniør 

Flemming Gaarn Nielsen

Norge: Automatisering
Danmark: Prosess, Instrumentering & kalibrering,
Sikkerhets instrumentering

 

Mobil:   909 63 389

e-post: flemming@tormatic.no

 

Per Egil Strand

Senior salgsingeniør

Per Egil Strand

PLS'er, HMI, Fjerntilkobling, Frekvensomformere, Remote I/O, Signalomformere, Radio, Signaltårn m.m.

 

Mobil:   913 02 266

e-post:   peregil@tormatic.no

0

In-Situ - Instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet

I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer, i tillegg til stand-alone sensorer for måling av konduktivitet, temperatur og dybde.

Les mer
0

Sensor Technology - Måling av roterende moment og last

I over 35 år har engelske Sensor Technology utviklet løsninger for måling av moment og last.

Les mer
0

Unitronics - PLS & Automasjonsprodukter

Unitronics spesialiserte seg tidlig på PLS'er med integrert operatørpanel. Dette gir mange fordeler for brukeren som bl.a. mindre plasskrevende, mindre kabling, ingen problemer med kommunikasjon mellom panel og PLS.

Les mer
0

BrainChild - Papirløse skrivere

Fra BrainChild leverer vi papirløse skrivere med 3 - 48 kanaler, VGA oppløsning på skjermen, høy fleksibilitet og brukervennlige funksjoner.

Les mer
0

Tecpel - Elektro- og elektronikkinstrumenter

Fra Tecpel leverer vi gode og rimelige tangampermetere, termometere og multimetere.

Les mer
0

Eilersen - høy toleranse for overbelastning!

Danske Eilersen har helt siden 1969 vært dedikert på utvikling, produksjon og levering av høykvalitets robuste sensorer, basert Eilersen's egen patenterte kapasitive teknologi for måling av kraft og vekt.

Les mer
0

GM International - Barrierer, SIL-releer og power supply

GM International's produkter sikrer overvåking og kontroll i eksplosjonsfarlige områder. I tillegg til ATEX, IECEx og DNV typegodkjenninger er også de fleste av GMI's produkter sertifisert iht. SIL 2 eller 3

Les mer
0

ReeR Safety

ReeR safety er et italiensk selskap som spesialiserer seg på å produsere og levere sikkerhetsløsninger for industrielle applikasjoner.

Les mer
0

Kikusui - Elektro- og elektronikkinstrumenter

Kikusui står for høy kvalitet innen kraftforsyninger, elektroniske laster og høyspenningstestere!

Les mer
0

ERE Wireless - Radiokommunikasjonsprodukter

Fra ERE Wireless kan vi tiby radiokommunikasjonsprodukter til det industrielle markedet - bl.a. innen automatisering, GPS, telekom, redning og sikkerhet.

Les mer
0

Fluke Process Instruments - Infrarød temperaturmåling

Fluke tilbyr et bredt produktutvalg innen infrarød temperaturmåling - i temperaturområder fra -40 til +3000°C. Utstyr for krevende prosesser!

Les mer
0

M-System bytter navn til MG

M-System er synonymt med signaltilpassing og god kvalitet, og Tormatic har forhandlet deres produkter i mer enn 30 år! Nå bytter M-System navn til MG.

Les mer