0

Unitronics - PLS & Automasjonsprodukter

Unitronics spesialiserte seg tidlig på PLS'er med integrert operatørpanel. 

Dette gir mange fordeler for brukeren som bl.a. mindre plasskrevende, mindre kabling, ingen problemer med kommunikasjon mellom panel og PLS.

 

Etterhvert ble produktspekteret utvidet med PLS'er uten HMI, frekvensomformere og servo. Alle produkter er i samme løsning, og det gir brukerfordeler i form av forenklet oppsett / konfigurasjon og økt sikkerhet. I tillegg har de sin egen skyløsning - UniCloud - som forenkler ting ytterligere!

 

Besøk websiden til Unitronics her...

 

UniCloud: Secure, no-code IIoT Platform for OEMs and Machine Builders


0

UniCloud - IIoT Cloud Platform

UniCloud er en ende-til-ende, skalerbar og sikker webplattform som gjør det enkelt å bygge tilpassede Dashbord for Unitronics PLS kontrollere. Ingen sky-ekspertise er nødvendig!

Les mer
0

UniLogic programvare for programmerbare kontrollere

UniLogic Studio er en "Alt-i-ett"-programvare for maskinvare- og kommunikasjonskonfigurasjon, Ladder og HMI-applikasjoner.

Les mer
0

NYHET - Vi introduserer IO-Link serien - Nå med IP67

IO-Link fra Unitronics er en internasjonal standardisert IO-teknologi som muliggjør rask, sømløs kommunikasjon mellom sensorer, aktuatorer og kontrollere. Denne toveiskommunikasjonen gir deg enestående kontroll, fleksibilitet, og effektivitet i automatiseringsprosessene dine.

Les mer


Unitronics

PLS + HMI + I/O i ett felles programmeringsverktøy - Alt i ett!

Unitronics har fra starten av hatt som hovedmål å spare utviklingstid for programmerere! Dette har tradisjonelt vært gjort ved å integrere HMI og PLS med I/O'er i ett felles programmeringsverktøy. Programmerings softwaren er nå meget moderne og kjapp å bruke med utvidet drag and drop funksjonalitet samt med mulighet for integrert Webserver, IIoT skyløsning, Sikker fjerntilkobling samt Motion oppgaver avhengig av valgt hardware.

 

Les mer

 

0

Se vårt utvalg av frekvensomformere

Våre frekvensomformere kan brukes som et separat produkt eller som en fullt integrert del av en «Alt i ett» løsning med PLS og HMI i Unistream, Vision og Samba seriene.

Les mer
0

Kraftig PLS i PRO serien serien med integrert virtuell HMI

Den nye Unitronics PLS serien med virtuell HMI-funksjonalitet er det siste produktet i UniStream-serien. De nye pls’ene er basert på det velprøvde UniStream-sortimentet, og tilbyr en fleksibel skalerbar automasjonsløsning.

Les mer
0

Unitronics tilbyr en rekke On Demand Webinarer

Unitronics er en ledende leverandør av automasjonsløsninger for industrielle prosesser og tilbyr en rekke On Demand Webinarer du kan se her.

Les mer
0

Servo Motion

Unitronics Servo Drives, motorer, kabler (standard og robot) fungerer glimrende som en del av en Alt-i-ett-pakke som integreres med PLS + HMI-kontrollerne i UniStream® og Vision Enhanced seriene.

Les mer

Kundereferanser


 

0

Løsning for styring og kontroll i landbruk

Som den første i landet har Aasmund Kulien investert i en norsk løsning for automatisering i veksthusene sine. Systemet er utviklet av Tommy Gjedrem i TG Elektro & Automasjon, og er skreddersydd til Kuliens behov.

Les mer
0

Hvordan UniCloud hjalp en agurkdyrker med å spare mer enn 1 000 000 kW/årlig, en reduksjon på 50 %.

TG Elektro & Automasjon AS har blitt intervjuet av Unitronics. I intervjuet har de omtalt en av sine suksess historier som beskriver hvordan de bruker #iiotplatform #industry40 i styresystemene for sine kunder. Med disse løsningene og et team som 24/7 overvåker skyløsningene møter de fremtiden med 100% regularitet.

Les mer

 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

Per Egil Strand

Senior salgsingeniør

Per Egil Strand

PLS'er, HMI, Fjerntilkobling, Frekvensomformere, Remote I/O, Signalomformere, Radio, Signaltårn m.m.

 

Mobil:   913 02 266

e-post:   peregil@tormatic.no

 

Flere nyheter


 

0

Patlite Application Videos

PATLITE tilbyr en rekke On Demand Videoer. Patlite er en ledende leverandør av innovative LED-statusindikerende lys, lydalarmer, visuelle og hørbare kommunikasjonsnettverkssystem og løsninger som forbedrer sikkerheten og komforten til arbeidsplasser og lokalsamfunn.

Les mer
0

Mål vannkvalitet med Blueye X3 og Aqua Troll

Blueye X3s mulighet til å integrere eksternt utstyr gjør den til en eksepsjonell ressurs for ulike undervannsoperasjoner. Aqua TROLL 500 fra In-Situ er kompatibel med Blueye X3 ROV og er den ultimate løsningen for allsidige miljøovervåkingsbehov.

Les mer
0

Møt oss på Aqkva Konferansen 2024

Aqkva konferansen går av stabelen 18. januar i Bergen. Norges største havbrukskonferanse! Møt Terje Augestad og Per Egil Strand på Tormatic sin stand og slå av en prat.

Les mer
0

Ajour 2023 - Stand 3640

Torsdag 23. og fredag 24. november deltar Tormatic på messen Ajour 2023 i Danmark. Besøk vår stand 3640 på Odense Congress Center. Stedet hvor teknologi og mennesker møtes.

Les mer
0

Euro Expo Mo i Rana 2023

22. - 23. november samles ledende bedrifter som leverer varer og tjenester til produksjonsindustrien i Mo i Rana på EURO EXPO IndustriMesse.

Les mer
0

Den 17. nasjonale Ex-konferansen

Ex-konferansen er en viktig møteplass for alle som har befatning med eksplosjonsfarlige områder. Ex-konferansen har lange tradisjoner og anses for å bidra til økt sikkerhet i bransjen.

Les mer
0

Telekommunikasjon Offshore 2023

24. - 25. oktober 2023 - Årets viktigste møteplass for deg som jobber med telekommunikasjon og IT-systemer i offshorenæringene!

Les mer
0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer