0

GM International - Egensikre barrierer, SIL-releer og power supply

Gründer i GM International er Glisente Landrini som i 1970 startet Elcon Instruments som fra før av er kjent på det norske markedet.

 

I 1993 startet han GM International som har vokst til å bli en ledende aktør innen Ex-barrierer og SIL3-releer med unike spesifikasjoner for både nødstopp- og brann/gass systemer. En rekke modeller for ulike behov! De leverer også flere forskjellige typer strømforsyninger med SIL godkjennelser og mulighet for montering i Ex sone 2.

 

Besøk websiden til GM International her...

 

SIL: GMI's produkter sikrer overvåking og kontroll i eksplosjonsfarlige områder. I tillegg til ATEX, IECEx og DNV typegodkjenninger er også de fleste av GMI's produkter sertifisert iht. SIL 2 eller 3 (IEC 61508:2010 Ed. 2). GM International har benyttet sin lange erfaring og ekspertise til å utarbeide en grundig og nyttig lærebok om "Safety Integrity Levels". Ta kontakt med oss for å få din kopi av den populære SIL-boken!

GMI Presentation - Technology for Safety

Produkter fra GM International


 

0

Ex Multipleksere

Fra GM International kan vi levere multipleksere i forskjellige varianter. Det er mange fordeler med multipleksere – de kan installeres i sone 1 (D20xxx) og sone 2 (5700), signaler blir samlet til et felles signal som kan avleses i PLS, ESD og Scada.

Les mer
0

Ex Barrierer

Vi kan levere Ex barrierer til en rekke applikasjoner som automatiseringsprosjekter, DCS, ESD, FGS, BMS, HIPPS, PLS, SCADA og Marine innen bransjer som Olje & Gass, Petrokjemi, Farmasi, Gjødselproduksjon, Gruvedrift og Matproduksjon.

Les mer
0

Ex-godkjente Power Supplies

Fra GMI leverer vi flere typer strømforsyninger. Felles for dem er at de alle kan monteres i sone 2, det er en fordel at strømforsyningen kan stå tett på det den skal forsyne. Noen typer kan fås med redundans, og mulighet for å bytte ut moduler under drift ("hot swappable").

Les mer
0

Sikkerhetsreléer

Kritiske applikasjoner krever bruk av SIL 3 sikkerhetsrele! Ved å kunne diagnostisere både aktiv og passiv last i sløyfen tas sikkerheten til et høyere nivå!

Les mer
0

Den etterspurte SIL-manualen

Denne håndboken, utarbeidet av GM International, er et praktisk hjelpemiddel for analyse, installasjon og vedlikehold av sikkerhetsinstrumenterte systemer og tilhørende komponenter.

Les mer
0

SIL kurs 2023 - Safety Integrity Level - FSE Course

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør.

Les mer

 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

 

Frode Eugen Karlsen

Senior salgsingeniør

Frode Eugen Karlsen

Ex-barrierer, Sikkerhetsreleer, Signalomformere, Ex Trådløs og Nettverk m.m.

 

Mobil:   918 85 808

e-post:  frode@tormatic.no

 

Flere nyheter


 

0

Ajour 2023 - Stand 3640

Torsdag 23. og fredag 24. november deltar Tormatic på messen Ajour 2023 i Danmark. Besøk vår stand 3640 på Odense Congress Center. Stedet hvor teknologi og mennesker møtes.

Les mer
0

Euro Expo Mo i Rana 2023

22. - 23. november samles ledende bedrifter som leverer varer og tjenester til produksjonsindustrien i Mo i Rana på EURO EXPO IndustriMesse.

Les mer
0

Den 17. nasjonale Ex-konferansen

Ex-konferansen er en viktig møteplass for alle som har befatning med eksplosjonsfarlige områder. Ex-konferansen har lange tradisjoner og anses for å bidra til økt sikkerhet i bransjen.

Les mer
0

Telekommunikasjon Offshore 2023

24. - 25. oktober 2023 - Årets viktigste møteplass for deg som jobber med telekommunikasjon og IT-systemer i offshorenæringene!

Les mer
0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer
0

SIL kurs 2023 - Safety Integrity Level

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør.

Les mer
0

HI Tech & Industry Scandinavia

Besøk Tormatic AS på HI-messen 2023 - Hi Tech & Industry Scandinavia. Tormatic representeres i år på stand M9594 av Terje Augestad og Frode Eugen Karlsen.

Les mer
0

Euro Expo Ålesund 2023

Kom innom vår stand under Euro Expo Ålesund 2023 den 27. – 28. september i Sparebanken Møre Arena.

Les mer