Leverandører

Anritsu - Termometre og temperaturfølere

AnritsuFra Anritsu har vi i mer enn 40 år levert utstyr innen portabel temperaturmåling!

Anritsu Meter er en komplett leverandør av kvalitetsfølere og pålitelige måleinstrumenter som har gitt oss mange fornøyde kunder. Spesielt populært er termometeret HD-1250K som er i en særklasse når det gjelder nøyaktighet og brukervennlighet. Men vi minner om at målingen ikke er bedre enn den temperaturføleren som benyttes. Her er Anritsu i en klasse for seg med svært gode muligheter for å kunne tilby den rette føleren blant sine 4000 ulike typer!!

 

Besøk websiden til Anritsu her...

Bartec Pixavi - Ex-godkjent kamera / smarttelefon

BartecFra Bartec Pixavi leverer vi robuste, ATEX-godkjente digitalkameraer og smarttelefoner sertifisert for sone 1.

 

Bartec Pixavi har det beste Ex-godkjente kameraet på markedet slik vi ser det! Og de jobber kontinuerlig med videreutvikling av nye og eksisterende produkter tilpasset eksplosjonsfarlige områder og røffe miljøer.

 

Besøk websiden til Bartec Pixavi her...

Bes Bollmann - Fuktighetsmålere

Bes BollmannVi leverer fuktighetsmålere fra ledende produsenter på verdensbasis, deriblant Bes Bollmann.

 

Vareutvalget består av hele spekteret fra enkle fuktindikatorer til avanserte systemer for fuktighetsmåling til bruk i byggebransjen, innen taksering, tilstandsrapportering, bygningskontroll, skadesanering, sagbruk, trearbeidende industri etc.

 

Besøk websiden til Bes Bollmann her...

BrainChild - Papirløse skrivere

BrainchildFra BrainChild leverer vi papirløse skrivere med 3 - 48 kanaler, VGA oppløsning på skjermen, høy fleksibilitet og brukervennlige funksjoner.

 

Instrumentene kan plasseres i panel eller utstyres med håndtak og bli til et benkinstrument på f.eks. laben. Når prisene i tillegg er konkurransedyktige, burde dette være svært interessant.

 

Besøk websiden til BrainChild her...

Brookhuis - Fuktighetsmålere

brookhuisFra Brookhuis leverer vi nøyaktige fuktighetsmålere for tre og bygningsmaterialer.

 

Besøk websiden til Brookhuis her...

Caisson - Fuktighetsmålere

CaissonFra Caisson leverer vi hendige fuktindikatorer som kan måle fuktighet i både tre og betong, samt bakenforliggende materialer.

 

Besøk websiden til Caisson her...

Druck - Kalibrering/måling av trykk og temperatur / Referanseutstyr trykk / Trykktransmittere og transducere

DruckDruck er velkjent for sine trykksensorer og instrumentering for kalibrering av trykk og andre prosess signaler med høy nøyaktighet og kvalitet.

 

Druck er vårt største og eldste agentur som vi har vært eksklusiv agent for i Norge siden 1975! Med de portable kalibratorene i DPI600-serien og med flaggskipet DPI620 Genii på toppen, samt trykkontrollerserien PACE, ser vi at Druck fortsatt leder an i utviklingen!

 

Druck har også lang erfaring med levering av ADTS (Air Data Test Set) til både sivil og militær luftfart, kalibratorer som verifiserer flyets instrumentering med hensyn til hastighet & høyde! 

 

Druck er en betydelig produsent av egenutviklede trykktransducere og transmittere. Basert på halvlederteknologi har Druck utviklet en piezoresistiv silisiumsensor som er ledende i sitt slag! En rekke trykkområder er tilgjengelig. Sensorene er designet for tøffe forhold - egensikre og flammesikre versjoner, samt barometriske sensorer i flere varianter. Flere av produktene lagerføres i Larvik! Druck har også i senere tid utviklet en ny trykksensorteknologi – TERPS (Trench Etched Resonant Pressure Sensor) som setter en helt ny standard innen nøyaktighet, stabilitet og robusthet for presisjonssensorer!
 

Besøk websiden til Druck her..

Ecom - Ex-instrumentering

EcomEcom arbeider utelukkende med produkter som øker sikkerheten og letter arbeidet i eksplosjonsfarlige områder, og innenfor portabel Ex-instrumentering er de verdensledende!

 

Mobil databehandling i Ex-soner er satsningsområdet, her leveres godkjente produkter som nettbrett og smarttelefoner.

 

Besøk websiden til Ecom her...

Eilersen - Veieceller med høy toleranse for overbelastning!

eilersenDanske Eilersen har helt siden 1969 vært dedikert på utvikling, produksjon og levering av høykvalitets robuste sensorer, basert på deres egen patenterte kapasitive teknologi for måling av kraft og vekt.

 

De digitale veiecellene har en rekke fordeler framfor andre konkurrerende teknologier som brukes i dag! Det mest spesielle og fordelaktige er at de er støtsikre ved at de har en svært høy toleranse for overbelastning (opptil 1000%), følgelig er mekaniske vern ikke nødvendig ved bruk av Eilersen veieceller! Med kapasitet opp til 500 tonn, godkjenninger som ATEX og mange kommunikajonsmuligheter, finnes det en veiecelle for enhver applikasjon!

 

Besøk websiden til Eilersen her..

Elpro - Dataloggere

ElproElpro er vår sveitsiske leverandør av dataloggere velegnet for farmasøytisk industri, næringsmiddelindustri, kjøletransport, forskning og andre med behov for temperaturovervåking.

 

Elpro leverer kvalitetsloggere for en rekke ulike behov - modeller med integrert sensor for relativ luftfuktighet, verdens første "USB-logger" med direkte utskrift i pdf-format og trådløse nettverksloggere, for å nevne noe.

 

Besøk websiden til Elpro her..

ERE Wireless - Radiokommunikasjonsprodukter

EREFra ERE Wireless kan vi tiby radiokommunikasjonsprodukter til det industrielle markedet - bl.a. innen automatisering, GPS, telekom, redning og sikkerhet.

 

ERE har levert trådløst utstyr siden 1969. I 2014 ble de kjøpt opp av Solexy - et firma som har spesialisert seg på trådløs kommunikasjon i Ex-områder. Sammen har de et perfekt utgangspunkt for å drive utviklingen videre!

 

Besøk websiden til Ere Wireless her..

Fluke Process Instruments - Infrarød temperaturmåling

FlukeFluke Process Instruments - tidligere Raytek, Ircon og Datapaq - er en selvstendig avdeling i Fluke-konsernet.

 

De tilbyr et bredt produktutvalg innen infrarød temperaturmåling - i temperaturområder fra -40 til +3000°C. Utstyr for krevende prosesser!

 

Besøk websiden til Fluke Process Instruments her...

GM International - Egensikre barrierer, SIL-releer og power supply

GMI internationalGründer i GM International er Glisente Landrini som i 1970 startet Elcon Instruments som fra før av er kjent på det norske markedet.

 

I 1993 startet han GM International som har vokst til å bli en ledende aktør innen Ex-barrierer og SIL3-releer med unike spesifikasjoner for både nødstopp- og brann/gass systemer. En rekke modeller for ulike behov! De leverer også flere forskjellige typer strømforsyninger med SIL godkjennelser og mulighet for montering i Ex sone 2.

 

Besøk websiden til GM International her...

SIL: GMI's produkter sikrer overvåking og kontroll i eksplosjonsfarlige områder. I tillegg til ATEX, IECEx og DNV typegodkjenninger er også de fleste av GMI's produkter sertifisert iht. SIL 2 eller 3 (IEC 61508:2010 Ed. 2). GM International har benyttet sin lange erfaring og ekspertise til å utarbeide en grundig og nyttig lærebok om "Safety Integrity Levels". Ta kontakt med oss for å få din kopi av den populære SIL-boken!

Hydro International - Telemetri dataloggere

Hydro international

Hydro International er en av Englands ledende spesialister innen overvåking og forvaltning av vannressurser og miljø, etablert i 1985.

 

Produktene i Flexilogger-serien (tidligere Frog) er konstruert for å overvåke omgivelsene med hensyn til miljø, vanndybde, vannstrøm, forurensing etc. De kan arbeide som rene batteridrevne dataloggere eller som telemetriloggere med innebygget GSM/GPRS modem.

 

Besøk websiden til Hydro International her...

In-Situ - Instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet

In-situ

 

In-Situ er ensbetydende med måling i vann!
 

I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer, i tillegg til stand-alone sensorer for måling av konduktivitet, temperatur og dybde (CTD).  In-Situ kan også tilby RDO oksygensensorer av meget høy kvalitet for måling av oppløst oksygen og temeratur i selv de tøffeste prosessmiljøer. Løsninger med Telemetri datalogger og skytjeneste kan tilbys for online fjernovervåking av målinger i felt!

 

Besøk websiden til In-Situ her...

Jaquet - Måling av hastighet, turtall og frekvens

JaquetJaquet har levert instrumentering for kontroll av hastighet i over 130 år!

 

Det sveitsiske firmaet ble etablert så tidlig som i 1889, og har uavbrutt holdt på med sin kjernevirksomhet, nemlig å produsere instrumentering for å måle hastighet på roterende maskineri. Er i dag en del av TE Connectivity.

 

Besøk websiden til Jaquet her...

Kikusui - Elektro- og elektronikkinstrumenter

KikusuiKikusui står for høy kvalitet innen kraftforsyninger, elektroniske laster og høyspenningstestere!

 

Besøk websiden til Kikusui her...

LTH - Instrumentering for analyse

LTHLTH produserer analytiske instrumenter for måling og kontroll av konduktivitet, pH og oppløst oksygen.

 

"Global klimaendring og knapphet på klimavennlig energi vil påvirke dagliglivet og gjøre nøyaktig og pålitelig prosesskontroll enda viktigere!" Sitatet kommer fra LTH Electronics som har produsert analytiske instrumenter for prosess i over 45 år. Instrumentene og sensorene dekker måling og kontroll av relevante parametre som konduktivitet, pH og oppløst oksygen. 

 

Besøk websiden til LTH her..

Megger - Elektro testinstrumenter

Megger

Tormatic har den opprinnelige "Meggeren" i sin produktportefølje, den produseres nemlig av fabrikken med samme navn - Megger.

 

Megger har produsert isolasjonstestere siden 1889, og har som målsetting å dekke alle behov innen fagfeltet! Megger har forøvrig et stort leveringsprogram med bl.a. relétestere, batteritestere, jordplatemålere, kabelfeilsøkere, trafotestere, lavohm-metere for måling av overgangsmotstand - ja, det meste for fagpersonen innen elektrisk vedlikehold, industri og energiverk.

 

Besøk websiden til Megger her..

M-System - Signalomformere, remote I/O og overspenningsvern

msystemM-System er synonymt med signaltilpassing og Tormatic har forhandlet omformere i over 25 år.

 

Utallige oppgaver er løst med produkter med stadig mindre fysiske mål. M-System er også synonymt med god kvalitet, har du først anskaffet deg M-System omformere blir du ikke kvitt dem - de varer, varer og varer! Fra M-System leverer vi også et stort utvalg overspenningsvern og flere produktserier innen remote I/O, samt IoT prosess dataloggere.

 

Besøk websiden til M-System her..

Patlite - Signalutstyr med LED-lys og lyd / LED belysning

PatlitePatlite er ledende innen signallys i Japan, og vi ser at det også er det rette valget for oss med tanke på kvalitet, produktsortiment og funksjonalitet.

 

LED er det store satsningsområdet, og med fordeler som lavt energiforbruk og svært lang levetid på "pærene" er dette førstevalget for kundene! LED-lyslistene med unike egenskaper har også blitt svært godt mottatt på markedet. De er vanntett til IP69k og tåler store temperaturforandringer! Vi har også med stor suksess levert USB lystårn fra Patlite til selvbetjeningsautomater! IoT løsninger er også på god vei!

 

Besøk websiden til Patlite her..

Pro-face - HMI med/uten PLS, samt IPC

Pro-facePro-face har sitt utspring fra japanske Digital Electronics som har levert kvalitetsprodukter i en årrekke! Knivskarpe skjermbilder, et operativsystem som aldri feiler og en utviklingsprogramvare som stadig utvikles med smarte løsninger og uttallige muligheter - det er kvalitet i alle ledd!

 

Pro-face leverer paneler med DNV- godkjennelse, Ex-sertifisering og en rekke andre godkjenninger til bruk i eksempelvis offshore/maritime applikasjoner. Produktspekteret utvides kontinuerlig for å gjøre HMI enda bedre!

 

Besøk websiden til Pro-face her..

Pyropress - Nøyaktige og robuste prosessbrytere

Engelske Pyropress Engineering har mer enn 60-års erfaring i produksjon av brytere for prosesskontroll.

 

Trykk, diff.trykk, nivå, vakuum, temperatur og flow - brytere fra Pyropress Engineering i industriell og robust innpakning for tøffe omgivelser, gassfarlige områder, marine og industrielle applikasjoner.

 

Besøk websiden til Pyropress her..

ReeR Safety

ReeR safety er et italiensk selskap som spesialiserer seg på å produsere og levere sikkerhetsløsninger for industrielle applikasjoner. Selskapet ble grunnlagt i 1959 og har siden da utviklet en rekke produkter som optiske sensorer, lysgardiner, sikkerhetsmoduler, nødstoppbrytere og mer. ReeR safety har som mål å tilby kundene sine innovative og pålitelige løsninger som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

 

ReeR safety har et globalt nettverk av distributører og partnere som gir lokal støtte og service til kundene. Selskapet har også et dedikert team av ingeniører og teknikere som kontinuerlig forsker og utvikler nye produkter og teknologier for å møte de stadig skiftende behovene i markedet. ReeR safety er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001, og alle produktene er i samsvar med de relevante europeiske og internasjonale direktivene og normene.

 

ReeR safety er en ledende aktør innen industriell sikkerhet, og tilbyr løsninger som bidrar til å beskytte mennesker, maskiner og miljø. Ved å velge ReeR safety får du tilgang til et bredt spekter av produkter som kan tilpasses dine spesifikke behov og applikasjoner.

 

Besøk websiden til ReeR Safety her..

Secomea - Sikker fjerntilkobling

Secomea er en dansk leverandør som er blant markedslederne innen løsninger for fjerntilkobling for automasjon- og maskinindustrien. Sikkerhetssertifisert siden 2014!

 

De tilbyr enkle, brukervennlige løsninger som er ideelle for ekstern programmering, overvåking, datalogging etc. Systemet er mye enklere å sette opp enn tradisjonell VPN-kommunikasjon, ingen åpning av porter i brannmur, ikke behov for fast IP-adresse, ingen VPN-konfigurasjon og heller ingen store krav til brukerens dataferdigheter!

 

Secomea tilbyr også sikre og enkle løsninger for datafangst og IoT Gateway. Datainnsamling til Azure, Amazon, Secomeas DCC Cloud m.fl. 

 

Besøk websiden til Secomea her..

Sensor Technology - Måling av roterende moment og last

I over 35 år har engelske Sensor Technology utviklet løsninger for måling av moment og last.

 

De tilfredsstiller i dag et mangfold av applikasjoner!

 

Besøk websiden til Sensor Technology her...

Shinko - Regulatorer og indikatorer

ShinkoFra japanske Shinko leverer vi gode, programmerbare regulatorer og indikatorer - til gunstige priser!

 

Universale og konfigurerbare modeller med opptil 18 typer inngangssignaler! - termoelement, motstandselement, strøm, spenning etc. Mulighet for MODBUS, ProfiBus og analog kommunikasjon.

 

Besøk websiden til Shinko her...

Solexy - Kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder

SolexySolexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! De leverer et bredt spekter av produkter innen RF, radio og trådløs kommunikasjon med Ex-sertifisering.

 

Infrastruktur for trådløse nettverk i Ex-sone - routere, Wi-Fi nettverkspunkt og Ex-barrierer for Ethernet signaler, samt radiomodem for VHF/UHF og Modbus RTU, og robuste antenner.

 

De nyeste produktene er bl.a. en "Ex apparatus" sertifisert antennebarrieresom gjør systemgodkjenning fra 3. part unødvendig!, samt en seriell Bluetooth adapter som muliggjør bluetooth kommunikasjon i Ex-sone.


Alle produkter er godkjent i henhold til både ATEX, IECEx, UL og MSHA.

 

Besøk websiden til Solexy her...

Tecpel - Elektro- og elektronikkinstrumenter

TecpelFra Tecpel leverer vi gode og rimelige tangampermetere, termometere og multimetere.

 

Besøk websiden til Tecpel her...

Kapslinger, supportarmer og konsolløsninger til betjeningspaneler

TekonTeknokol er ett av våre nyeste agenturer. Det tyrkiske firmaet produserer svingarmer, oppheng og kapslinger til betjeningspaneler og tastatur.  De fleste produktene produseres i pulverlakkert aluminium og lages etter kundens spesifikasjoner. Større konsolløsninger kan også leveres.

 

Besøk websiden til Teknokol her...

Tekon - Wireless Sensors Technology

TekonLøsninger for trådløs monitorering og logging!

 

Tekon Elctronics har base i Portugal hvor de utvikler produkter for trådløs måling og overvåking av applikasjoner tilpasset IoT og Industri 4.0. Temperatur og fuktighet er satsningsområder - men gjennom universalinnganger kan alle prosesser overvåkes!

 

Besøk websiden til Tekon her..

Tempcontrol - Temperaturfølere

TempcontrolFra Tempcontrol leverer vi temperaturfølere for både innstikk- og overflatemåling.

 

Følerne kan leveres som termo- eller motstandselement, og flere standard utførelser lagerføres hos oss i Larvik. Tempcontrol leverer også kundetilpassede løsninger der temperaturfølere kan designes etter behov når det gjelder diameter, nøyaktighet og konstruksjon.

 

Besøk websiden til Tempcontrol her..

Time - Dekadebokser

Time ElectronicsI mer enn 50 år har dekader fra Time Electronics gitt instrumenteringsfolket i industrien, på laben, i skolen osv. førsteklasses referanse og funksjon.

 

Tormatic har forhandlet produktene i nærmere 40 år, og kundene setter fremdeles pris på de robuste og pålitelige dekadeboksene. 

 

Time Electronics' grundige fabrikkontroll kombinert med omhyggelig utvelgelse av komponenter sikrer at dekadene holder sine spesifikasjoner gjennom en svært lang brukstid!

 

Besøk websiden til Time her..

Unitronics - PLS, HMI, Frekvensomformere og Servo

UnitronicsUnitronics spesialiserte seg tidlig på PLS'er med integrert operatørpanel. Dette gir mange fordeler for brukeren som bl.a. mindre plasskrevende, mindre kabling, ingen problemer med kommunikasjon mellom panel og PLS.

 

Etterhvert ble produktspekteret utvidet med PLS'er uten HMI, frekvensomformere og servo. Alle Unitronics produkter er i samme løsning, og det gir brukerfordeler i form av forenklet oppsett / konfigurasjon og økt sikkerhet. I tillegg har de sin egen skyløsning - UniCloud - som forenkler ting ytterligere!

 

Besøk websiden til Unitronics her...