0

ReeR Safety

 

ReeR safety er et italiensk selskap som spesialiserer seg på å produsere og levere sikkerhetsløsninger for industrielle applikasjoner. Selskapet ble grunnlagt i 1959 og har siden da utviklet en rekke produkter som optiske sensorer, lysgardiner, sikkerhetsmoduler, nødstoppbrytere og mer. De har som mål å tilby kundene sine innovative og pålitelige løsninger som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

 

Leverandøren har et globalt nettverk av distributører og partnere som gir lokal støtte og service til kundene. Selskapet har også et dedikert team av ingeniører og teknikere som kontinuerlig forsker og utvikler nye produkter og teknologier for å møte de stadig skiftende behovene i markedet. ReeR safety er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001, og alle produktene er i samsvar med de relevante europeiske og internasjonale direktivene og normene.

 

ReeR safety er en ledende aktør innen industriell sikkerhet, og tilbyr løsninger som bidrar til å beskytte mennesker, maskiner og miljø. Ved å velge ReeR safety får du tilgang til et bredt spekter av produkter som kan tilpasses dine spesifikke behov og applikasjoner.

 

Besøk websiden her..

 


 

More than 50 years of quality and innovation_2023

ReeR Safety - MOSAIC | Configurable safety controller

Produkter fra ReeR Safety


 

Mosaic

Sikkerhetskontrollere og grensesnitt

Oppdag Mosaic's, vår pålitelige, allsidige og konfigurerbare modulære sikkerhetsintegrerte kontroller, den ideelle løsningen for å administrere alle sikkerhetsinnretninger på maskinen eller anlegget. ReeR Safety Interfaces gir dedikerte frittstående moduler for styring av sikkerhetsenheter.

 

Les mer

 

 

Sikkerhetslysgardiner

Sikkerhetslysgardiner

Sørg for sikkerheten til personell, anlegg og maskineri ved å bruke ReeR sikkerhetslysgardiner. Disse pålitelige løsningene tilbyr omfattende dekning for alle sikkerhetskrav innen industriell automatisering, og garanterer optimal sikkerhet og effektivitet.

 

Les mer

 

 

0

Sikkerhetsutstyr

Kontaktløse sikkerhetssensorer: RFID, nærhet og magnetisk, sikkerhetskodere, sikkerhetsbrytere med låse- og forriglingsfunksjoner, sikkerhetsfotoceller og laserskannere.
Velg den best egnede enheten for prosjektet ditt og vær sikker på ReeR-teknologi og kvalitet.

Les mer
0

Mål lysgardiner

Våre lysgardiner for industrielle og sivile bruksområder dedikert til gjenstandsdeteksjon, måling og gjenkjenning. Micron tilbyr en løsning for alle dine behov.

Les mer

 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

 

Frode Eugen Karlsen

Senior salgsingeniør

Frode Eugen Karlsen

Ex-barrierer, Sikkerhetsreleer, Signalomformere, Ex Trådløs og Nettverk m.m.

 

Mobil:   918 85 808

e-post:  frode@tormatic.no

 

Flere nyheter


 

0

Ajour 2023 - Stand 3640

Torsdag 23. og fredag 24. november deltar Tormatic på messen Ajour 2023 i Danmark. Besøk vår stand 3640 på Odense Congress Center. Stedet hvor teknologi og mennesker møtes.

Les mer
0

Euro Expo Mo i Rana 2023

22. - 23. november samles ledende bedrifter som leverer varer og tjenester til produksjonsindustrien i Mo i Rana på EURO EXPO IndustriMesse.

Les mer
0

Den 17. nasjonale Ex-konferansen

Ex-konferansen er en viktig møteplass for alle som har befatning med eksplosjonsfarlige områder. Ex-konferansen har lange tradisjoner og anses for å bidra til økt sikkerhet i bransjen.

Les mer
0

Telekommunikasjon Offshore 2023

24. - 25. oktober 2023 - Årets viktigste møteplass for deg som jobber med telekommunikasjon og IT-systemer i offshorenæringene!

Les mer
0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer
0

SIL kurs 2023 - Safety Integrity Level

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør.

Les mer
0

HI Tech & Industry Scandinavia

Besøk Tormatic AS på HI-messen 2023 - Hi Tech & Industry Scandinavia. Tormatic representeres i år på stand M9594 av Terje Augestad og Frode Eugen Karlsen.

Les mer
0

Euro Expo Ålesund 2023

Kom innom vår stand under Euro Expo Ålesund 2023 den 27. – 28. september i Sparebanken Møre Arena.

Les mer