0

ReeR Safety

 

ReeR safety er et italiensk selskap som spesialiserer seg på å produsere og levere sikkerhetsløsninger for industrielle applikasjoner. Selskapet ble grunnlagt i 1959 og har siden da utviklet en rekke produkter som optiske sensorer, lysgardiner, sikkerhetsmoduler, nødstoppbrytere og mer. De har som mål å tilby kundene sine innovative og pålitelige løsninger som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

 

Leverandøren har et globalt nettverk av distributører og partnere som gir lokal støtte og service til kundene. Selskapet har også et dedikert team av ingeniører og teknikere som kontinuerlig forsker og utvikler nye produkter og teknologier for å møte de stadig skiftende behovene i markedet. ReeR safety er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001, og alle produktene er i samsvar med de relevante europeiske og internasjonale direktivene og normene.

 

ReeR safety er en ledende aktør innen industriell sikkerhet, og tilbyr løsninger som bidrar til å beskytte mennesker, maskiner og miljø. Ved å velge ReeR safety får du tilgang til et bredt spekter av produkter som kan tilpasses dine spesifikke behov og applikasjoner.

 

Besøk websiden her..

 


 

More than 50 years of quality and innovation_2023

ReeR Safety - MOSAIC | Configurable safety controller

Produkter fra ReeR Safety


 

Mosaic

Sikkerhetskontrollere og grensesnitt

Oppdag Mosaic's, vår pålitelige, allsidige og konfigurerbare modulære sikkerhetsintegrerte kontroller, den ideelle løsningen for å administrere alle sikkerhetsinnretninger på maskinen eller anlegget. ReeR Safety Interfaces gir dedikerte frittstående moduler for styring av sikkerhetsenheter.

 

Les mer

 

 

Sikkerhetslysgardiner

Sikkerhetslysgardiner

Sørg for sikkerheten til personell, anlegg og maskineri ved å bruke ReeR sikkerhetslysgardiner. Disse pålitelige løsningene tilbyr omfattende dekning for alle sikkerhetskrav innen industriell automatisering, og garanterer optimal sikkerhet og effektivitet.

 

Les mer

 

 

0

Sikkerhetsutstyr

Kontaktløse sikkerhetssensorer: RFID, nærhet og magnetisk, sikkerhetskodere, sikkerhetsbrytere med låse- og forriglingsfunksjoner, sikkerhetsfotoceller og laserskannere.
Velg den best egnede enheten for prosjektet ditt og vær sikker på ReeR-teknologi og kvalitet.

Les mer
0

Mål lysgardiner

Våre lysgardiner for industrielle og sivile bruksområder dedikert til gjenstandsdeteksjon, måling og gjenkjenning. Micron tilbyr en løsning for alle dine behov.

Les mer

 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

 

Frode Eugen Karlsen

Senior salgsingeniør

Frode Eugen Karlsen

Ex-barrierer, Sikkerhetsreleer, Signalomformere, Ex Trådløs og Nettverk m.m.

 

Mobil:   918 85 808

e-post:  frode@tormatic.no

0

In-Situ - Instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet

I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer, i tillegg til stand-alone sensorer for måling av konduktivitet, temperatur og dybde.

Les mer
0

Sensor Technology - Måling av roterende moment og last

I over 35 år har engelske Sensor Technology utviklet løsninger for måling av moment og last.

Les mer
0

Unitronics - PLS & Automasjonsprodukter

Unitronics spesialiserte seg tidlig på PLS'er med integrert operatørpanel. Dette gir mange fordeler for brukeren som bl.a. mindre plasskrevende, mindre kabling, ingen problemer med kommunikasjon mellom panel og PLS.

Les mer
0

BrainChild - Papirløse skrivere

Fra BrainChild leverer vi papirløse skrivere med 3 - 48 kanaler, VGA oppløsning på skjermen, høy fleksibilitet og brukervennlige funksjoner.

Les mer
0

Tecpel - Elektro- og elektronikkinstrumenter

Fra Tecpel leverer vi gode og rimelige tangampermetere, termometere og multimetere.

Les mer
0

Eilersen - høy toleranse for overbelastning!

Danske Eilersen har helt siden 1969 vært dedikert på utvikling, produksjon og levering av høykvalitets robuste sensorer, basert Eilersen's egen patenterte kapasitive teknologi for måling av kraft og vekt.

Les mer
0

GM International - Barrierer, SIL-releer og power supply

GM International's produkter sikrer overvåking og kontroll i eksplosjonsfarlige områder. I tillegg til ATEX, IECEx og DNV typegodkjenninger er også de fleste av GMI's produkter sertifisert iht. SIL 2 eller 3

Les mer
0

ReeR Safety

ReeR safety er et italiensk selskap som spesialiserer seg på å produsere og levere sikkerhetsløsninger for industrielle applikasjoner.

Les mer
0

Kikusui - Elektro- og elektronikkinstrumenter

Kikusui står for høy kvalitet innen kraftforsyninger, elektroniske laster og høyspenningstestere!

Les mer
0

ERE Wireless - Radiokommunikasjonsprodukter

Fra ERE Wireless kan vi tiby radiokommunikasjonsprodukter til det industrielle markedet - bl.a. innen automatisering, GPS, telekom, redning og sikkerhet.

Les mer
0

Fluke Process Instruments - Infrarød temperaturmåling

Fluke tilbyr et bredt produktutvalg innen infrarød temperaturmåling - i temperaturområder fra -40 til +3000°C. Utstyr for krevende prosesser!

Les mer
0

M-System bytter navn til MG

M-System er synonymt med signaltilpassing og god kvalitet, og Tormatic har forhandlet deres produkter i mer enn 30 år! Nå bytter M-System navn til MG.

Les mer