Velkommen til Tormatic AS

Din pålitelige partner innen instrumentering!

 

Vår Historie

Tormatic AS har vært en toneangivende leverandør av instrumentering til det norske og danske markedet siden 1968. Med over 55 års erfaring har vi etablert oss som en pålitelig aktør og en foregangsbedrift innen vår bransje.

 

 

Vårt Produktspekter

Vi tilbyr et omfattende produktspekter delt inn i fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Instrumentering/kalibrering og Elektro. Dette gjør oss i stand til å levere helhetlige løsninger som dekker ulike behov og bransjer.

 

 

Vårt Team

Tormatic AS er stolte av å ha en dedikert og kvalifisert stab bestående av 14 ansatte, hvor flertallet er erfarne ingeniører og teknikere. Vårt team er klare til å hjelpe deg med å velge riktige produkter og gi deg ekspertveiledning for å sikre optimal utnyttelse av instrumentene vi tilbyr.

 

 

 

Kvalitet og Erfaring

Vi samarbeider med solide leverandører som har etablert seg som ledende aktører i sine respektive fagfelt. Mange av disse samarbeidene har vart i mange år, og vi kan med trygghet si at kvalitet står i høysetet. Vårt mål er å tilby produkter som oppfyller de høyeste standardene.

 

 

ISO-Sertifisert Kvalitet

Tormatic AS var det første instrumenteringsfirmaet i Norge som ble ISO-sertifisert allerede i 1993. Vår forpliktelse til kvalitet dokumenteres gjennom ISO 9001:2015-sertifikatet, som er et bevis på våre høye standarder innen arbeidsprosesser og leveranserutiner.

 

 

 

 

 

Utforsk Vårt Produktspekter

Vi inviterer deg til å utforske vårt varierte produktspekter her på hjemmesiden. Vi håper at du finner det du leter etter, og vårt erfarne team står klart til å svare på dine spørsmål og gi ytterligere informasjon.

 

 

Kontakt Oss

Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon, veiledning eller spørsmål. Vi ser frem til å være din pålitelige partner innen instrumentering!

 

 

Takk for at du velger Tormatic AS!

 

 

 

Vennlig hilsen

Tor Øystein Edvardsen
Daglig leder