Tormatic AS

 

Tormatic as ble etablert i 1968 og feiret 50 år i 2018 som en ledende leverandør av instrumentering til det norske og danske markedet! Produktene er fordelt på fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Intrumentering / kalibrering og Elektro.

 

Vårt leveringsprogram er bredt for i størst mulig grad å kunne tilby en helhetlig løsning. Dette kompletteres av en kvalifisert stab som i dag teller 14 ansatte, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

Vi mener det er avgjørende å kunne gi best mulig svar, uansett om spørsmålet dreier seg om applikasjons/teknisk support eller f.eks. logistikk - riktig vare skal være på riktig sted til rett tid! Dette er også grunnen til at vi stadig velger å utvide antall lagerførte produkter for omgående levering.

Våre leverandører er ikke døgnfluer, men solide størrelser i sitt respektive fagfelt. De aller fleste har vi samarbeidet med i mange år, derfor kan vi av erfaring si at kvaliteten er satt i høysetet.

Tormatic as var det første instrumenteringsfirmaet i Norge som ble ISO-sertifisert, så tidlig som i 1993. Kvaliteten i arbeidsprosesser og leveranserutiner dokumenteres gjennom vårt ISO 9001:2015 sertifikat.

Vi ønsker å vise deg et gjennomsnitt av vårt leveringsprogram her på hjemmesiden vår, og håper du finner det du er på jakt etter!


Ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere informasjon!Vennlig hilsen

Tor Øystein Edvardsen
Daglig leder

Tor Øystein Edvardsen