Fagprat

0

On Demand Webinarer - Unitronics

 

Unitronics er en ledende leverandør av automasjonsløsninger for industrielle prosesser.

 

Unitronics tilbyr integrerte systemer som kombinerer PLS, HMI og I/O i en kompakt og kostnadseffektiv enhet. Unitronics har over 30 års erfaring i å utvikle og levere innovative løsninger for ulike bransjer, som vannbehandling, energi, olje og gass, kjemisk, farmasøytisk, mat og drikke, og mer. Unitronics har et globalt nettverk av distributører og partnere som tilbyr lokal support og service til kundene. Unitronics har som mål å forenkle kompleksiteten i automasjonsprosjekter og å øke produktiviteten og lønnsomheten for kundene.

 

Unitronics tilbyr en rekke On Demand Webinarer:

 

0

UniLogic - Software til UniStream-seriene

UniLogic® Studio er en "Alt-i-ett"-programvare for maskinvare- og kommunikasjons- konfigurasjon, Ladder og HMI-applikasjoner.

Les mer
0

VisiLogic - Software for Vision og Samba

VisiLogic er et programvareverktøy som lar deg utvikle og programmere PLS- og HMI-applikasjoner for Vision- og Samba-serien.

Les mer
0

U90 Ladder - Software for Jazz serien

Programvareverktøy som lar deg lage applikasjoner for Jazz PLSer med innebygd tekstlig HMI-panel.

Les mer

 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

Per Egil Strand

Senior salgsingeniør

Per Egil Strand

PLS'er, HMI, Fjerntilkobling, Frekvensomformere, Remote I/O, Signalomformere, Radio, Signaltårn m.m.

 

Mobil:   913 02 266

e-post:   peregil@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

Aqua Nor 2023 - Næringens viktigste møteplass

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt.

Les mer
0

Vi feirer 55 år med instrumentering

Tormatic as ble etablert i 1968 og feirer 55 år i 2023 som en ledende leverandør av instrumentering til det norske og danske markedet! Produktene er fordelt på fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Instrumentering / kalibrering og Elektro.

Les mer
0

On Demand Webinarer - Unitronics

Unitronics er en ledende leverandør av automasjonsløsninger for industrielle prosesser. Unitronics tilbyr en rekke On Demand Webinarer du kan se her.

Les mer
0

On Demand Webinarer - Secomea

Secomea tilbyr On Demand Webinarer. Secomea er en dansk leverandør som er blant markedslederne innen løsninger for fjerntilkobling for automasjon- og maskinindustrien.

Les mer
0

Euro Expo Bergen 2023

✔ Besøk oss på vår stand, når Euro Expo Bergen 2023 løper av stabelen i Vestlandshallen, den 26. – 27. april.

Les mer
0

NFEA - Sikkerhetssystemer 2023

29. - 30. mars deltar Tormatic på Sikkerhetssystemer 2023 i Bergen. Konferansen skal gi deg en bedre innsikt i de forskjellige aspektene og utfordringene ved sikkerhetssystemer.

Les mer
0

Euro Expo i Gjøvik 29. - 30. mars 2023

Vi stiller ut på Euro Expo Industrimesser i Gjøvik. Besøk oss på vår stand og slå av en prat med våre salgsingeniører Christer Dreng og Per Egil Strand.

Les mer
0

Vannkvalitet

In-Situ er ensbetydende med måling i vann! I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer, i tillegg til stand-alone sensorer for måling av konduktivitet, temperatur og dybde (CTD).

Les mer
0

Tekon IoT Platform - Software

Tekon IoT Platform er en komplett programvareløsning for å administrere organisasjonens data. En IoT-plattform hjelper bedrifter med å holde kontakten med prosesser og forbedre lønnsomheten.

Les mer