Fagprat

0

On Demand Webinarer - Unitronics

 

Unitronics er en ledende leverandør av automasjonsløsninger for industrielle prosesser.

 

Unitronics tilbyr integrerte systemer som kombinerer PLS, HMI og I/O i en kompakt og kostnadseffektiv enhet. Unitronics har over 30 års erfaring i å utvikle og levere innovative løsninger for ulike bransjer, som vannbehandling, energi, olje og gass, kjemisk, farmasøytisk, mat og drikke, og mer. Unitronics har et globalt nettverk av distributører og partnere som tilbyr lokal support og service til kundene. Unitronics har som mål å forenkle kompleksiteten i automasjonsprosjekter og å øke produktiviteten og lønnsomheten for kundene.

 

Unitronics tilbyr en rekke On Demand Webinarer:

 

0

UniLogic - Software til UniStream-seriene

UniLogic® Studio er en "Alt-i-ett"-programvare for maskinvare- og kommunikasjons- konfigurasjon, Ladder og HMI-applikasjoner.

Les mer
0

VisiLogic - Software for Vision og Samba

VisiLogic er et programvareverktøy som lar deg utvikle og programmere PLS- og HMI-applikasjoner for Vision- og Samba-serien.

Les mer
0

U90 Ladder - Software for Jazz serien

Programvareverktøy som lar deg lage applikasjoner for Jazz PLSer med innebygd tekstlig HMI-panel.

Les mer

 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

Per Egil Strand

Senior salgsingeniør

Per Egil Strand

PLS'er, HMI, Fjerntilkobling, Frekvensomformere, Remote I/O, Signalomformere, Radio, Signaltårn m.m.

 

Mobil:   913 02 266

e-post:   peregil@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

Eliaden 28. til 30. mai 2024

✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

Les mer
0

Euro Expo Trondheim 2024

Den 17. - 18. april møtes vi i Utleirahallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

HavExpo 2024 i Bergen, 6. - 8. mai

Velkommen til Norges mest spennende møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen. HavExpo er en av Norges største messer for utstyr, tjenester, forskning og forvaltning innenfor havbruk og fiskeri.

Les mer
0

In-Situ "How To" og opplærings videoer

In-Situ tilbyr er rekke "How To" og opplærings videoer innen instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer.

Les mer
0

NYHET - In-Situ Rugged Buoy

In-Situ Rugged Buoy er en pålitelig, kostnadseffektiv overvåkingsplattform for langsiktig utplassering av instrumentering og telemetri i dam, innsjø, bukt, elv og kystnære miljøer.

Les mer
0

Druck "How to" and Training Videos

Druck tilbyr en rekke "How To" og opplærings videoer. Leverandøren er velkjent for sine trykksensorer og instrumentering for kalibrering av trykk og andre prosess signaler med høy nøyaktighet og kvalitet.

Les mer
0

SIL kurs 2024 - FS Engineer

Stavanger 19. - 21. nov - Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Ved bestått eksamen kan deltageren benytte den ettertraktede tittelen "FS Engineer (TÜV Rheinland)"!

Les mer
0

M-System bytter navn til MG

M-System er synonymt med signaltilpassing og god kvalitet, og Tormatic har forhandlet deres produkter i mer enn 30 år! Nå bytter M-System navn til MG.

Les mer
0

NFEA Sikkerhetssystemer 2024

Møt oss på Sikkerhetssystemer 2024 som arrangeres i Bergen 20. – 21. mars. Konferansen henvender seg til brukere av sikkerhets- og automatiseringsløsninger.

Les mer