FS Engineer SIS training

0

SIL kurs 2024 - FS Engineer

 

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Ved bestått eksamen kan deltageren benytte den ettertraktede tittelen "FS Engineer (TÜV Rheinland)"!

Vi kan varmt anbefale kurset Functional Safety Engineer (TÜV Rheinland) for Safety Instrumented System Proffesionals i regi av TVC Functional Safety Services og Tormatic AS!
 

 

FSE

Tidspunkt: 19. - 21. november med skriftlig eksamen 22. november.

 

Sted:  Quality Airport Hotel, Stavanger

 

Pris:   30.800,- NOK

 

Påmeldingen sendes til:   info@tormatic.no

 

 

Påmeldingsskjema / Registration form


Kurset foregår på engelsk og fokuserer på funksjonelle sikkerhetsaspekter innen prosess-, olje & gass og kjemisk industri basert på IEC61511 edition 2.0.

Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør! Han får svært gode tilbakemeldinger, og klarer å få det relativt vanskelige stoffet både interessant og forståelig. Han viser reelle eksempler hvor manglende sikkerhet har ført til alvorlige konsekvenser, han analyserer situasjonen og viser hvordan dette kunne ha vært unngått. Hans engasjement for faget smitter også over på kursdeltagerne. Vi har holdt tilsvarende kurs flere ganger tidligere, hvor deltagerne har vært strålende fornøyd!

 

Se hva tidligere deltagere sier om kurset

 

Kurset passer for alle som jobber med drift, vedlikehold og modifikasjon, samt krav/spesifikasjon av sikkerhetskritiske systemer innen olje/gass og landbasert industri.

 

For å delta kreves minst tre års erfaring innen funksjonell sikkerhet, samt ingeniørutdannelse. Dokumentasjon på relevant praksis kan kompensere for manglende formell utdannelse.

 

Utfyllende kursinnhold / Complementary course content

 

Forbredelse til kurs / Course preparation

 

 

 

Kursholder


 

 

0

SIL manual

Tormatic har i en årrekke levert bl.a. sikkerhetsreleer og Ex barrierer fra GM International. I tillegg til innovative kvalitetsprodukter har denne leverandøren også utmerket seg ved å utarbeide svært godt og nyttig faglig stoff – bl.a. en SIL-manual som nå har kommet i 4. opplag!

Les mer

 

Flere nyheter


 

0

Euro Expo Trondheim 2024

Den 17. - 18. april møtes vi i Utleirahallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

HavExpo 2024 i Bergen, 6. - 8. mai

Velkommen til Norges mest spennende møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen. HavExpo er en av Norges største messer for utstyr, tjenester, forskning og forvaltning innenfor havbruk og fiskeri.

Les mer
0

In-Situ "How To" og opplærings videoer

In-Situ tilbyr er rekke "How To" og opplærings videoer innen instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer.

Les mer
0

NYHET - In-Situ Rugged Buoy

In-Situ Rugged Buoy er en pålitelig, kostnadseffektiv overvåkingsplattform for langsiktig utplassering av instrumentering og telemetri i dam, innsjø, bukt, elv og kystnære miljøer.

Les mer
0

Druck "How to" and Training Videos

Druck tilbyr en rekke "How To" og opplærings videoer. Leverandøren er velkjent for sine trykksensorer og instrumentering for kalibrering av trykk og andre prosess signaler med høy nøyaktighet og kvalitet.

Les mer
0

SIL kurs 2024 - FS Engineer

Stavanger 19. - 21. nov - Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Ved bestått eksamen kan deltageren benytte den ettertraktede tittelen "FS Engineer (TÜV Rheinland)"!

Les mer
0

M-System bytter navn til MG

M-System er synonymt med signaltilpassing og god kvalitet, og Tormatic har forhandlet deres produkter i mer enn 30 år! Nå bytter M-System navn til MG.

Les mer
0

NFEA Sikkerhetssystemer 2024

Møt oss på Sikkerhetssystemer 2024 som arrangeres i Bergen 20. – 21. mars. Konferansen henvender seg til brukere av sikkerhets- og automatiseringsløsninger.

Les mer
0

Patlite Application Videos

PATLITE tilbyr en rekke On Demand Videoer. Patlite er en ledende leverandør av innovative LED-statusindikerende lys, lydalarmer, visuelle og hørbare kommunikasjonsnettverkssystem og løsninger som forbedrer sikkerheten og komforten til arbeidsplasser og lokalsamfunn.

Les mer