Fagprat

0

SIL kurs (TÜV Rheinland) - Sertifiser din sikkerhetskompetanse

 

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge!

Som GM Internationals forhandler i Norge kan vi varmt anbefale kurset Functional Safety Engineer (TÜV Rheinland) for Safety Instrumented System Proffesionals i regi av TVC Functional Safety Services, GM International og Tormatic AS!
 

 

Tidspunkt: 29. nov – 1. des. med skriftlig eksamen 2. des.

Sted:  Quality Hotel Pond, Stavanger

Pris:   25.000,- NOK

Påmeldingsfrist:   Avsluttet!

Påmeldingen sendes til:   info@tormatic.no

 

Påmeldingsskjema / Registration form


Kurset foregår på engelsk og fokuserer på funksjonelle sikkerhetsaspekter innen prosess-, olje & gass og kjemisk industri basert på IEC61511 edition 2.0.

Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør! Han får svært gode tilbakemeldinger, og klarer å få det relativt vanskelige stoffet både interessant og forståelig. Han viser reelle eksempler hvor manglende sikkerhet har ført til alvorlige konsekvenser, han analyserer situasjonen og viser hvordan dette kunne ha vært unngått. Hans engasjement for faget smitter også over på kursdeltagerne. Vi har holdt tilsvarende kurs flere ganger tidligere, hvor deltagerne har vært strålende fornøyd!

 

Se hva tidligere deltagere sier om kurset

 

Kurset passer for alle som jobber med drift, vedlikehold og modifikasjon, samt krav/spesifikasjon av sikkerhetskritiske systemer innen olje/gass og landbasert industri.

 

Utfyllende kursinnhold / Complementary course content

 

Forbredelse til kurs / Course preparation

 

 

Flere nyheter


 

0

NYHET - Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

Druck PV624 er en portabel hybrid trykkontrollstasjon som kombinerer manuell trykkgenerering med automatisk trykkontroll for nøyaktig og stabil trykkontroll til settpunkt!

Les mer
0

Aqua Nor 2023 - Næringens viktigste møteplass

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt.

Les mer
0

NYHET - Druck DPI610E Trykkalibrator

DPI610E er 6. generasjon i DPI600 serien trykkalibratorer og etterfølgeren til den legendariske DPI610/615 med kallenavnet «Druck’en».

Les mer
0

Vi feirer 55 år med instrumentering

Tormatic as ble etablert i 1968 og feirer 55 år i 2023 som en ledende leverandør av instrumentering til det norske og danske markedet! Produktene er fordelt på fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Instrumentering / kalibrering og Elektro.

Les mer
0

Druck 4sight2 Software

4sight2 fra Druck tilbyr programvare for kalibreringsstyring. Applikasjonen er brukervennlig, kostnadseffektiv og skalerbar.

Les mer
0

On Demand Webinarer - Unitronics

Unitronics er en ledende leverandør av automasjonsløsninger for industrielle prosesser. Unitronics tilbyr en rekke On Demand Webinarer du kan se her.

Les mer
0

On Demand Webinarer - Secomea

Secomea tilbyr On Demand Webinarer. Secomea er en dansk leverandør som er blant markedslederne innen løsninger for fjerntilkobling for automasjon- og maskinindustrien.

Les mer
0

Euro Expo Bergen 2023

✔ Besøk oss på vår stand, når Euro Expo Bergen 2023 løper av stabelen i Vestlandshallen, den 26. – 27. april.

Les mer
0

NFEA - Sikkerhetssystemer 2023

29. - 30. mars deltar Tormatic på Sikkerhetssystemer 2023 i Bergen. Konferansen skal gi deg en bedre innsikt i de forskjellige aspektene og utfordringene ved sikkerhetssystemer.

Les mer