Fagprat

0

SIL kurs (TÜV Rheinland) - Sertifiser din sikkerhetskompetanse

 

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge!

Som GM Internationals forhandler i Norge kan vi varmt anbefale kurset Functional Safety Engineer (TÜV Rheinland) for Safety Instrumented System Proffesionals i regi av TVC Functional Safety Services, GM International og Tormatic AS!
 

 

Tidspunkt: 29. nov – 1. des. med skriftlig eksamen 2. des.

Sted:  Quality Hotel Pond, Stavanger

Pris:   25.000,- NOK

Påmeldingsfrist:   Avsluttet!

Påmeldingen sendes til:   info@tormatic.no

 

Påmeldingsskjema / Registration form


Kurset foregår på engelsk og fokuserer på funksjonelle sikkerhetsaspekter innen prosess-, olje & gass og kjemisk industri basert på IEC61511 edition 2.0.

Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør! Han får svært gode tilbakemeldinger, og klarer å få det relativt vanskelige stoffet både interessant og forståelig. Han viser reelle eksempler hvor manglende sikkerhet har ført til alvorlige konsekvenser, han analyserer situasjonen og viser hvordan dette kunne ha vært unngått. Hans engasjement for faget smitter også over på kursdeltagerne. Vi har holdt tilsvarende kurs flere ganger tidligere, hvor deltagerne har vært strålende fornøyd!

 

Se hva tidligere deltagere sier om kurset

 

Kurset passer for alle som jobber med drift, vedlikehold og modifikasjon, samt krav/spesifikasjon av sikkerhetskritiske systemer innen olje/gass og landbasert industri.

 

Utfyllende kursinnhold / Complementary course content

 

Forbredelse til kurs / Course preparation

 

 

Flere nyheter


 

0

Patlite Application Videos

PATLITE tilbyr en rekke On Demand Videoer. Patlite er en ledende leverandør av innovative LED-statusindikerende lys, lydalarmer, visuelle og hørbare kommunikasjonsnettverkssystem og løsninger som forbedrer sikkerheten og komforten til arbeidsplasser og lokalsamfunn.

Les mer
0

Mål vannkvalitet med Blueye X3 og Aqua Troll

Blueye X3s mulighet til å integrere eksternt utstyr gjør den til en eksepsjonell ressurs for ulike undervannsoperasjoner. Aqua TROLL 500 fra In-Situ er kompatibel med Blueye X3 ROV og er den ultimate løsningen for allsidige miljøovervåkingsbehov.

Les mer
0

Møt oss på Aqkva Konferansen 2024

Aqkva konferansen går av stabelen 18. januar i Bergen. Norges største havbrukskonferanse! Møt Terje Augestad og Per Egil Strand på Tormatic sin stand og slå av en prat.

Les mer
0

Ajour 2023 - Stand 3640

Torsdag 23. og fredag 24. november deltar Tormatic på messen Ajour 2023 i Danmark. Besøk vår stand 3640 på Odense Congress Center. Stedet hvor teknologi og mennesker møtes.

Les mer
0

Euro Expo Mo i Rana 2023

22. - 23. november samles ledende bedrifter som leverer varer og tjenester til produksjonsindustrien i Mo i Rana på EURO EXPO IndustriMesse.

Les mer
0

Den 17. nasjonale Ex-konferansen

Ex-konferansen er en viktig møteplass for alle som har befatning med eksplosjonsfarlige områder. Ex-konferansen har lange tradisjoner og anses for å bidra til økt sikkerhet i bransjen.

Les mer
0

HydroVu Skytjeneste

HydroVu skytjeneste brukes sammen med VuLink 4G datalogger for online overvåking, logging og alarmhåndtering av sensorer i felt.

Les mer
0

In-Situ VuLink Datalogger

VuLink er en global telemetrienhet som vil endre tenkemåten for fjernovervåking. Vår nøkkelferdige løsning er enkel å sette opp, fungerer hvor som helst og har lang batteritid. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for utstyret eller dataene dine.

Les mer
0

Multiparameter Sonde

Aqua TROLL 500/600/700/800 er skalerbare multiparametersonder som benytter utskiftbare smartsensorer. Smartsensorene kan leveres i ett meget bredt utvalg av vannkvalitetsparametere.

Les mer