Fagprat

0

NYHET - Druck Premium Temperaturkalibrator

 

En ny serie av Premium kalibratorer for temperatur

 

Den nye serien temperaturkalibratorer fra Druck skiller seg ut med sin fremragende ytelsesevne, brukervennlighet og multifunksjonsmuligheter. 

 

PTC-serien har en stor berøringsskjerm med intuitiv menystruktur. Oppsett av testapplikasjon gjøres raskt og enkelt. Det lettleste displayet viser samtidige temperaturer for referanseprobe, ønsket set-verdi og for enhet under test. Etter endt kalibreringsprosedyre utstedes ett komplett kalibreringssertifikat.

 

Druck’s sortiment av temperaturkalibratorer kan dekke behovet for kalibrering av et stadig økende antall av forskjellige temperatursensorer i markedet.

 

PTC-serien kan kalibrere med en oppløsning til 0.001°C og dermed oppfylle de høyeste kravene! Ideell for bruk innen segmenter som næringsmiddelindustri, farmasøytisk industri, kraftproduksjon m.fl.

 

 

Temperaturkalibrator med multifunksjonsmuligheter

 

PTC-serien består av både rene tørrblokk kalibratorer (PTC200 og PTC700) og kalibreringsbad (PTC165, PTC165i, PTC255 og PTC255i). Kalibreringsbadene har multifunksjonsmuligheter med flere bruksområder (opsjoner) og kan i tillegg til selve badet brukes til:

 

  • Tørrblokk kalibreing
  • Infrarød kalibrering
  • Overflatekalibrering

Spar kostnader ved å samle flere funksjoner i ett og samme instrument!

 

Nå med integrert måleinstrument

To av de nye kalibratormodellene (PTC165i og PTC255i) har integrert måleinstrument som viser temperaturen direkte på kalibratoren og aktiverer den helautomatiske samtidige kalibreringen av to enheter som testes.

 

 

Last ned datablad:

PTC165 og PTC165i 

PTC255 og PTC255i

PTC200 og PTC700

 

 

 

Flere nyheter


 

0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer
0

SIL kurs 2023 - Safety Integrity Level - FSE Course

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør.

Les mer
0

HI messen 2023 - HI Tech & Industry Scandinavia

Besøk Tormatic AS på HI-messen 2023 - Hi Tech & Industry Scandinavia. Tormatic representeres i år på stand M9594 av Terje Augestad og Frode Eugen Karlsen. Bruk koden "hi23-28037" og bestill gratis billett til messen.

Les mer
0

Euro Expo Ålesund 2023

Kom innom vår stand under Euro Expo Ålesund 2023 den 27. – 28. september i Sparebanken Møre Arena. Møt Christer Dreng og Per Egil Strand, oppdag Tormatics produktnyheter og ta del i en hyggelig prat!

Les mer
0

NYHET - Aqua TROLL Serien Multiparametersonder

Nå med utskiftbare sensorer og vannkvalitets-app! De nye AquaTROLL 700 og 800 kompletterer serien sammen med eksisterende AquaTROLL 500 og 600. Opptil 6 sensorer pr. sonde som kan måle hele 15 ulike parametere.

Les mer
0

Aqua Nor 2023 - Næringens viktigste møteplass

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparameter.

Les mer
0

Vi feirer 55 år med instrumentering

Tormatic as ble etablert i 1968 og feirer 55 år i 2023 som en ledende leverandør av instrumentering til det norske og danske markedet! Produktene er fordelt på fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Instrumentering / kalibrering og Elektro.

Les mer