For danske kunder

Til våre danske kunder...

Tormatic har mer enn 50 års erfaring, og er en ledende leverandør av instrumentering til det norske markedet! De siste årene har vi også solgt utvalgte agenturer i Danmark! Dette gjelder i første omgang produkter fra:

 

  • Druck * Kalibrering/måling av trykk og temperatur / Referanseutstyr trykk / Trykksensorer
  • GM International * Egensikre barrierer, SIL-releer og Power Supply
  • Tekon Electronics * Trådløs sensor teknologi
  • Pyropress * Nøyaktige og robuste prosessbrytere
  • Solexy * Kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder
  • Ere Wireless * Radiokommunikasjonsprodukter
  • M-System * Signalomformere, Remote I/O og Overspenningsvern
  • Bartec Pixavi * Ex-godkjent kamera og smarttelefon
  • Hydro International * Telemetri dataloggere 
  • Teknokol * Supportarmer og kapslinger til betjeningspaneler

 

Vi ønsker danske kunder velkommen og ser fram til et spennende samarbeid!

 

Produktkatalog for Danmark

0

Se et utdrag av produkter vi selger til det danske markedet i katalogen her!

 

Ta gjerne kontakt med oss på:

 

Tlf. +47 33 16 50 20 

info@tormatic.no

 

 

Velkommen til Tormatic AS

Aktuelle leverandører:

Druck - Kalibrering/måling av trykk og temperatur / Referanseutstyr trykk / Trykktransmittere og transducere

 

DruckDruck er velkjent for sine trykksensorer og instrumentering for kalibrering av trykk og elektriske signaler med høy nøyaktighet og kvalitet.

 

Druck er også vårt største og eldste agentur som vi har vært eneagent for i Norge siden 1975! Med de portable kalibratorene DPI611, DPI612 Flex og DPI620 Genii, samt trykkontrollserien PACE ser vi at Druck fortsatt leder an i utviklingen!

Druck er også en betydelig produsent av egenutviklede trykktransducere og transmittere. Basert på halvlederteknologi har Druck utviklet en piezoresistiv silisiumsensor som er ledende i sitt slag! En rekke trykkområder er tilgjengelig - fra 70mBar - 1400Bar!, sensorene er designet for tøffe forhold - egensikre og flammesikre versjoner, samt barometriske sensorer i flere varianter. Flere av produktene lagerføres i Larvik!

 

Besøk websiden til Druck her...

GM International

GMIEgensikre barrierer, SIL-releer og power supply. Gründer i GM International er ikke ukjente Glisente Landrini som i 1970 startet Elcon Instruments som fra før av er kjent på det norske markedet.

 

I 1993 startet han GM International som har vokst til å bli en ledende aktør innen egensikker instrumentering og industriautomasjon. I tillegg til Ex-barrierer har GMI SIL3-releer med unike spesifikasjoner for både nødstopp- og brann/gass systemer. En rekke modeller for ulike behov! De leverer også Power Supply for Ex sone 2.

 

Besøk websiden til GM International her...

SIL: GMI's produkter sikrer overvåking og kontroll i eksplosjonsfarlige områder. I tillegg til ATEX, IECEx og DNV typegodkjenninger er også de fleste av GMI's produkter sertifisert iht. SIL 2 eller 3 (IEC 61508:2010 Ed. 2). GM International har benyttet sin lange erfaring og ekspertise til å utarbeide en grundig og nyttig lærebok om "Safety Integrity Levels". Ta kontakt med oss for å få din kopi av den populære SIL-boken!

Tekon - Wireless Sensors Technology

TekonTrådløs sensorteknologi

Tekon Elctronics har spesialisert seg på innovativ trådløs sensorteknologi. De har base i Portugal hvor de utvikler og produserer trådløse sensorer for måling og overvåking av applikasjoner tilpasset IoT og Industri 4.0.

 

Besøk websiden til Tekon her...

Pyropress - Nøyaktige og robuste prosessbrytere

PyropressEngelske Pyropress Engineering har mer enn 60-års erfaring i produksjon av brytere for prosesskontroll.

 

Trykk, diff.trykk, nivå, vakuum, temperatur og flow - brytere fra Pyropress Engineering i industriell og robust innpakning for tøffe omgivelser, gassfarlige områder, marine og industrielle applikasjoner.

 

Besøk websiden til Pyropress her...

Solexy - Kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder

SolexySolexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! De leverer et bredt spekter av produkter innen RF, radio og trådløs kommunikasjon med Ex-sertifisering.

 

Infrastruktur for trådløse nettverk i Ex-sone - routere, Wi-Fi nettverkspunkt og Ex-barrierer for Ethernet signaler, samt radiomodem for VHF/UHF og Modbus RTU, og robuste antenner.

 

De nyeste produktene er bl.a. en "Ex apparatus" sertifisert antennebarrieresom gjør systemgodkjenning fra 3. part unødvendig!, samt en seriell Bluetooth adapter som muliggjør bluetooth kommunikasjon i Ex-sone.


Alle produkter er godkjent i henhold til både ATEX, IECEx, UL og MSHA.

 

Besøk websiden til Solexy her...

ERE Wireless - Radiokommunikasjonsprodukter

EREFra ERE Wireless kan vi tiby radiokommunikasjonsprodukter til det industrielle markedet - bl.a. innen automatisering, GPS, telekom, redning og sikkerhet.

 

ERE har levert trådløst utstyr siden 1969. I 2014 ble de kjøpt opp av Solexy - et firma som har spesialisert seg på trådløs kommunikasjon i Ex-områder. Sammen har de et perfekt utgangspunkt for å drive utviklingen videre!

 

Besøk websiden til Ere Wireless her...

M-System - Signalomformere, remote I/O og overspenningsvern

msystemM-System er synonymt med signaltilpassing og Tormatic har forhandlet omformere i over 25 år.

 

Utallige oppgaver er løst med produkter med stadig mindre fysiske mål. M-System er også synonymt med god kvalitet, har du først anskaffet deg M-System omformere blir du ikke kvitt dem - de varer, varer og varer! Fra M-System leverer vi også et stort utvalg overspenningsvern og flere produktserier innen remote I/O.

 

Besøk websiden til M-System her...

Bartec Pixavi - Ex-godkjent kamera / smarttelefon

BartecFra Bartec Pixavi leverer vi robuste, ATEX-godkjente digitalkameraer og smarttelefoner sertifisert for sone 1.

 

Bartec Pixavi utvikler innovative, tråløse bilde- og videooverføringsprodukter til industrien, også tilpasset eksplosjonsfarlige områder og røffe miljøer. Pr. i dag er det Bartec Pixavi som har det beste Ex-godkjente kameraet på markedet slik vi ser det! Og de jobber også kontinuerlig med videreutvikling av nye og eksisterende produkter.

 

Besøk websiden til Bartec Pixavi her..

Hydro International - Telemetri dataloggere

HydroHydro International er en av Englands ledende spesialister innen overvåking og forvaltning av vannressurser og miljø, etablert i 1985.

 

Produktene i Flexilogger-serien (tidligere Frog) er konstruert for å overvåke omgivelsene med hensyn til miljø, vanndybde, vannstrøm, forurensing etc. De kan arbeide som rene batteridrevne dataloggere eller som telemetriloggere med innebygget GSM/GPRS modem.

 

Besøk websiden til Hydro International her..

Kapslinger, supportarmer og konsolløsninger til betjeningspaneler

TekonTeknokol er ett av våre nyeste agenturer. Det tyrkiske firmaet produserer svingarmer, oppheng og kapslinger til betjeningspaneler og tastatur.  De fleste produktene produseres i pulverlakkert aluminium og lages etter kundens spesifikasjoner. Større konsolløsninger kan også leveres.

 

Besøk websiden til Teknokol her...