In-Situ Aqua TROLL 200, 211m Ventilert

Aqua TROLL 200 måler og lagrer nivå/trykk, ledningsevne og temperatur. Den er tilgjengelig i ventilerte og ikke-ventilerte utførelser, og har en unik konstruksjon av konduktivitetes-cellene som gir et bredt og nøyaktig måleområde i et instrument med liten diameter.
Varenr:103316
In-Situ Aqua TROLL 200, 211m Ventilert In-Situ Aqua TROLL 200, 211m Ventilert

Aqua TROLL 200 måler og lagrer nivå/trykk, ledningsevne og temperatur. Den er tilgjengelig i ventilerte og ikke-ventilerte utførelser, og har en unik konstruksjon av konduktivitetes-cellene som gir et bredt og nøyaktig måleområde i et instrument med liten diameter. Titan konstruksjon motstår korrosjon og sensoren passer til brønner med liten diameter, noe som gjør Aqua TROLL 200 Datalogger ideell for kyst-, sanerings- og gruvevannsprosjekter.

Den intuitive VuSitu-mobilappen passer perfekt for å gi automatisk konfigurasjon, forenklet kalibrering, rettet dataanalyse og automatisk rapportering.

Se og del data på stedet ved hjelp av den mobile enheten din, og bruk åpne kommunikasjonsprotokoller for å enkelt integrere med eksisterende tredjeparts dataloggere og telemetrisystemer. Bruk sammen med HydroVu Data Services for sanntids datatilgang og automatiske varsler ved hendelser.

 

 

 

Nyheter


 

0

Euro Expo Kristiansand 2024

Den 4. - 5. september møtes vi i Sørlandshallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

Vi ønsker alle en fin sommer!

Det er ferietid og vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER! Tormatic holder åpent sommeren igjennom, om enn med litt redusert bemanning. 😊☀️

Les mer
0

NYHET - Universal IoT Gateway fra Tekon

Universal IoT Gateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Kåret til årets produkt

UniStream TA32 PLC+ HMI - ble kåret til "Årets Produkt 2024" av magasinet Control Engineering!

Les mer
0

Eliaden 28. til 30. mai 2024

✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

Les mer
0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer