In-Situ Aqua TROLL 200, 21m Ventilert

Aqua TROLL 200 måler og lagrer nivå/trykk, ledningsevne og temperatur. Den er tilgjengelig i ventilerte og ikke-ventilerte utførelser, og har en unik konstruksjon av konduktivitetes-cellene som gir et bredt og nøyaktig måleområde i et instrument med liten diameter.
Varenr:103314
In-Situ Aqua TROLL 200, 21m Ventilert In-Situ Aqua TROLL 200, 21m Ventilert

Aqua TROLL 200 måler og lagrer nivå/trykk, ledningsevne og temperatur. Den er tilgjengelig i ventilerte og ikke-ventilerte utførelser, og har en unik konstruksjon av konduktivitetes-cellene som gir et bredt og nøyaktig måleområde i et instrument med liten diameter. Titan konstruksjon motstår korrosjon og sensoren passer til brønner med liten diameter, noe som gjør Aqua TROLL 200 Datalogger ideell for kyst-, sanerings- og gruvevannsprosjekter.

Den intuitive VuSitu-mobilappen passer perfekt for å gi automatisk konfigurasjon, forenklet kalibrering, rettet dataanalyse og automatisk rapportering.

Se og del data på stedet ved hjelp av den mobile enheten din, og bruk åpne kommunikasjonsprotokoller for å enkelt integrere med eksisterende tredjeparts dataloggere og telemetrisystemer. Bruk sammen med HydroVu Data Services for sanntids datatilgang og automatiske varsler ved hendelser.

 

 

 

Nyheter


 

0

Kåret til årets produkt

UniStream TA32 PLC+ HMI - ble kåret til "Årets Produkt 2024" av magasinet Control Engineering!

Les mer
0

Eliaden 28. til 30. mai 2024

✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

Les mer
0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer
0

Euro Expo Trondheim 2024

Den 17. - 18. april møtes vi i Utleirahallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

HavExpo 2024 i Bergen, 6. - 8. mai

Velkommen til Norges mest spennende møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen. HavExpo er en av Norges største messer for utstyr, tjenester, forskning og forvaltning innenfor havbruk og fiskeri.

Les mer
0

In-Situ "How To" og opplærings videoer

In-Situ tilbyr er rekke "How To" og opplærings videoer innen instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer.

Les mer