Prosess

In-Situ Aqua TROLL 200, 21m Ventilert

Aqua TROLL 200 måler og lagrer nivå/trykk, ledningsevne og temperatur. Den er tilgjengelig i ventilerte og ikke-ventilerte utførelser, og har en unik konstruksjon av konduktivitetes-cellene som gir et bredt og nøyaktig måleområde i et instrument med liten diameter.
Varenr:103314
In-Situ Aqua TROLL 200, 21m Ventilert In-Situ Aqua TROLL 200, 21m Ventilert

Aqua TROLL 200 måler og lagrer nivå/trykk, ledningsevne og temperatur. Den er tilgjengelig i ventilerte og ikke-ventilerte utførelser, og har en unik konstruksjon av konduktivitetes-cellene som gir et bredt og nøyaktig måleområde i et instrument med liten diameter. Titan konstruksjon motstår korrosjon og sensoren passer til brønner med liten diameter, noe som gjør Aqua TROLL 200 Datalogger ideell for kyst-, sanerings- og gruvevannsprosjekter.

Den intuitive VuSitu-mobilappen passer perfekt for å gi automatisk konfigurasjon, forenklet kalibrering, rettet dataanalyse og automatisk rapportering.

Se og del data på stedet ved hjelp av den mobile enheten din, og bruk åpne kommunikasjonsprotokoller for å enkelt integrere med eksisterende tredjeparts dataloggere og telemetrisystemer. Bruk sammen med HydroVu Data Services for sanntids datatilgang og automatiske varsler ved hendelser.

 

 

 

Nyheter


 

0

PLS med HMI - stort utvalg!

Unitronics har fra starten av hatt som hovedmål å spare utviklingstid for programmerere! Dette har tradisjonelt vært gjort ved å integrere HMI og PLS med I/O'er i ett felles programmeringsverktøy.

Les mer
0

Isolasjonstestere fra Megger

Tormatic har den opprinnelige "Meggeren" i sin produktportefølje, den produseres nemlig av fabrikken med samme navn - Megger. Megger har produsert isolasjonstestere siden 1889, og har som målsetting å dekke alle behov innen fagfeltet!

Les mer
0

Veieceller fra Eilersen - Robuste og hygieniske

Fra vår danske leverandør Eilersen leverer vi kvalitetsveieceller som produseres, testes og kalibreres i Danmark.

Les mer
0

Ex Trådløs og Nettverk

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! Hovedproduktene er antennebarrierer som gjør det mulig å montere standard antenner i Ex-område.

Les mer
0

NYHET - Antennebarrierer fra Solexy

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! De leverer et bredt spekter av produkter innen RF, radio og trådløs kommunikasjon med Ex-sertifisering.

Les mer
0

Kommer snart - Universal Gateway fra Tekon

Industrial SmartEdge uGateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparametere.

Les mer
0

USB signallys fra Patlite

Patlite er en ledende produsent innen signallys, med et stort produktsortiment og mye funksjonalitet. LED er det store satsningsområdet, med fordeler som lavt energiforbruk og lang levetid.

Les mer
0

NYHET - Druck Premium Temperaturkalibrator

En ny familie av Premium Temperaturkalibratorer. Kalibratorene til den nye Druck Temperaturkalibrator-serien har høy ytelse og god brukervennlighet.

Les mer