0

Møt oss på Aqkva Konferansen 2024

Aqkva konferansen startet som en konferanse rettet mot oppdrett av marine arter – først og fremst torsk, og ble arrangert første gang på Stord i 2004. De første årene lå deltaker- tallet på rundt 70- 80, men har gradvis økt år for år.

 

Etter hvert som torskenæringen sin betydning ble redusert, ble fokuset på konferansen dreid over på laks, med fokus på forskning, teknologiutvikling og den generelle utviklingen i næringen.

 

Konferansen har i alle år hatt fokus på å være et godt møtested for folk fra ulike deler av næringen, og har og lykkes i å lage et møtested mellom leverandørindustri og kunder. I tillegg har de lagt vekt på å samle flest mulig av konferansedeltakerne til en flott 3-rettars festmiddag med god underholdning. Her har de fått hjelp av bl. a. Per Inge Torkelsen, Frode Aga, Bjørn Jensen, Christine Hope og Rune Andersen for å nevne noen..

 

Konferansen har i løpet av disse årene vokst til å bli landets største havbrukskonferanse, og samler i dag mer enn 600 bransjefolk fra hele landet. 

 

 

Tid: Torsdag 18.01.2024 kl.09.30

 

Sted: Quality Hotel Edvard Grieg, Sandsliåsen 50, 5254 Bergen

 

Påmelding: klikk her

 

Program: klikk her

 

Aqkva

 

Tormatic - Messefokus:


 

0

Digitale robuste veieceller og veiesystemer

Veiecellene fra danske Eilersen er basert på et patentert kapasitivt måleprinsipp som gir en lang rekke fordeler i industrimiljøer hvor det stilles høye krav til robusthet og driftssikkerhet. De har svært høy toleranse for overbelastning, de er raske, har høy oppløsning og er godt egnet for dynamiske veieapplikasjoner. Modeller med hygienisk design (EHEDG) og/eller Ex/IECEx.

Les mer
0

Unitronics’ PLS’er med og uten HMI

Fra Unitronics tilbyr vi et stort utvalg av PLS'er - en rekke modeller med ulik funksjonalitet som dekker de fleste behov! Unitronics er også kjent for sin gode, tidsbesparende programmeringssoftware! Når produktspekteret nå er utvidet med frekvensomformere, servo/motion control og skybaserte tjenester kan applikasjoner løses enda enklere og mer effektivt enn tidligere!

Les mer
0

In-Situ RDO Blue

RDO Blue benytter In-Situ's patenterte Optical Rugged Dissolved Oxygen-teknologi, en EPA-godkjent målemetode for oppløst oksygen.

Les mer
0

Sikker fjerntilkobling uten å åpne porter i brannmur!

Fra Secomea kan vi levere den enkleste og sikreste fjerntilkoblingsløsningen på markedet! Ideell for fjernbetjening, overvåking, datalogging etc.

Les mer

 

Våre kontaktpersoner på Aqkva Konferansen 2024:


Terje AugestadSenior salgsingeniør
Elektro, Prosess, Instrumentering & kalibrering

Terje Augestad

 

Mobil:   950 22 599

e-post:  terje@tormatic.no


Per Egil StrandSenior salgsingeniør

Automatisering

Per Egil Strand

 

Mobil:   913 02 266

e-post:   peregil@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

Mål vannkvalitet med Blueye X3 og Aqua Troll

Blueye X3s mulighet til å integrere eksternt utstyr gjør den til en eksepsjonell ressurs for ulike undervannsoperasjoner. Aqua TROLL 500 fra In-Situ er kompatibel med Blueye X3 ROV og er den ultimate løsningen for allsidige miljøovervåkingsbehov.

Les mer
0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

NYHET - Aqua TROLL Serien Multiparametersonder

Nå med utskiftbare sensorer og vannkvalitets-app! De nye AquaTROLL 700 og 800 kompletterer serien sammen med eksisterende AquaTROLL 500 og 600.

Les mer
0

NYHET - Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

PV624 er en portabel hybrid trykkontrollstasjon som kombinerer manuell trykkgenerering med automatisk trykkontroll for nøyaktig og stabil trykkontroll til settpunkt!

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparameter.

Les mer
0

NYHET - Druck DPI610E Trykkalibrator

DPI610E er 6. generasjon i DPI600 serien trykkalibratorer og etterfølgeren til den legendariske DPI610/615 med kallenavnet «Druck’en».

Les mer