Tekon INHEAD THM501

PT100 Temp Transm. Modbus RTU RS485

PT100 temperatur transmitter, Modbus RTU Slave RS485
Varenr:106797
Tekon INHEAD THM501 PT100 Temp Transm. Modbus RTU RS485
 • PT100 inngang.
 • Modbus RTU Slave Protokol RS485.
 • Kontinuerlig status overvåking.
 • Høy presisjon og nøyaktighet.
 • Føler Type DIN B kompatibel.
 • Konfigureres med TEKON Configurator software.
 •  

   

   

  Nyheter


   

  0

  NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

  Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

  Les mer
  0

  Euro Expo Trondheim 2024

  Den 17. - 18. april møtes vi i Utleirahallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

  Les mer
  0

  HavExpo 2024 i Bergen, 6. - 8. mai

  Velkommen til Norges mest spennende møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen. HavExpo er en av Norges største messer for utstyr, tjenester, forskning og forvaltning innenfor havbruk og fiskeri.

  Les mer
  0

  In-Situ "How To" og opplærings videoer

  In-Situ tilbyr er rekke "How To" og opplærings videoer innen instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer.

  Les mer
  0

  NYHET - In-Situ Rugged Buoy

  In-Situ Rugged Buoy er en pålitelig, kostnadseffektiv overvåkingsplattform for langsiktig utplassering av instrumentering og telemetri i dam, innsjø, bukt, elv og kystnære miljøer.

  Les mer
  0

  Druck "How to" and Training Videos

  Druck tilbyr en rekke "How To" og opplærings videoer. Leverandøren er velkjent for sine trykksensorer og instrumentering for kalibrering av trykk og andre prosess signaler med høy nøyaktighet og kvalitet.

  Les mer