Våre hovedprodukter:

RDO Blue - Optisk sensor for oppløst oksygen

Fra In-Situ leverer vi en prisgunstig optisk sensor for akvakultur og prosesskontroll. Kan brukes i saltvann så vel som i ferskvann!

 

RDO Blue er en optisk sensor for pålitelige målinger av temperatur og oppløst oksygen i ferskvann eller saltvannsapplikasjoner! RDO Blue bruker In-Situ’s patenterte Optical Rugged Dissolved Oxygen-teknologi, en EPA-godkjent målemetode for oppløst oksygen som er ideell for å måle DO og temperatur i selv de tøffeste miljøer! Sensoren kan enkelt tilkobles transmittere, kontrollere, dataloggere eller telemetri og er egnet for håndholdt bruk så vel som langvarig målinger i ferskvann eller saltvann.

Den nærmest vedlikeholdsfrie oksygenproben tilbyr robust ytelse til en konkurransedyktig pris! I stedet for stikkprøvekontroller med en sonde kan man nå installere RDO Blue flere steder og få en mer omfattende overvåking som kan gi mulighet for å optimalisere forholdene og identifisere eventuelle problemområder.

RDO Blue krever ingen kalibrering, da den utskiftbare RDO Smart Sensor Cap’en lagrer kalibreringskoeffisienter for automatisk, feilfritt oppsett.

Bruk den inkluderte Modbus / RS485 kommunikasjonsprotokollen for å enkelt integrere med SCADA/PLS-systemer eller telemetri-løsninger for sanntids tilbakemelding og prosesskontroll.

 

© Copyright 2021 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør