Prosess

In-Situ RDO Blue Optisk oksygensensor

Kabel 10m, S&T

RDO Blue benytter In-Situ's patenterte Optical Rugged Dissolved Oxygen-teknologi, en EPA-godkjent målemetode for oppløst oksygen som er ideell for å måle DO og temperatur i selv de tøffeste miljøer.
Varenr:108231
In-Situ RDO Blue Optisk oksygensensor Kabel 10m, S&T In-Situ RDO Blue Optisk oksygensensor Kabel 10m, S&T
 • Svært kostnadseffektiv og pålitelig måling av DO og temp
 • Egnet for både håndholdt bruk og langvarig utplassering i ferskvann eller saltvann
 • Lite plasskrevende, helstøpt kapsling og svært driftssikker
 • Den utskiftbare RDO-X Cap’en lagrer kalibreringskoeffisienter for automatisk og feilfritt oppsett
 • Leveres med  Modbus RS485 kommunikasjonsprotokoll for enkel integrasjon med PLS/SCADA-systemer og/eller telemetriløsninger
 •  

   

   

  Nyheter


   

  0

  NYHET - Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

  Druck PV624 er en portabel hybrid trykkontrollstasjon som kombinerer manuell trykkgenerering med automatisk trykkontroll for nøyaktig og stabil trykkontroll til settpunkt!

  Les mer
  0

  Aqua Nor 2023 - Næringens viktigste møteplass

  I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt.

  Les mer
  0

  NYHET - Druck DPI610E Trykkalibrator

  DPI610E er 6. generasjon i DPI600 serien trykkalibratorer og etterfølgeren til den legendariske DPI610/615 med kallenavnet «Druck’en».

  Les mer
  0

  Vi feirer 55 år med instrumentering

  Tormatic as ble etablert i 1968 og feirer 55 år i 2023 som en ledende leverandør av instrumentering til det norske og danske markedet! Produktene er fordelt på fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Instrumentering / kalibrering og Elektro.

  Les mer
  0

  Druck 4sight2 Software

  4sight2 fra Druck tilbyr programvare for kalibreringsstyring. Applikasjonen er brukervennlig, kostnadseffektiv og skalerbar.

  Les mer
  0

  On Demand Webinarer - Unitronics

  Unitronics er en ledende leverandør av automasjonsløsninger for industrielle prosesser. Unitronics tilbyr en rekke On Demand Webinarer du kan se her.

  Les mer
  0

  On Demand Webinarer - Secomea

  Secomea tilbyr On Demand Webinarer. Secomea er en dansk leverandør som er blant markedslederne innen løsninger for fjerntilkobling for automasjon- og maskinindustrien.

  Les mer
  0

  Euro Expo Bergen 2023

  ✔ Besøk oss på vår stand, når Euro Expo Bergen 2023 løper av stabelen i Vestlandshallen, den 26. – 27. april.

  Les mer
  0

  NFEA - Sikkerhetssystemer 2023

  29. - 30. mars deltar Tormatic på Sikkerhetssystemer 2023 i Bergen. Konferansen skal gi deg en bedre innsikt i de forskjellige aspektene og utfordringene ved sikkerhetssystemer.

  Les mer