Kikusui PLZ405W Elektr. last

1-150V, 80A, 400W

Forskjellige strømforsyninger har ulike karakteristikker og bruksområder, det er derfor viktig å teste disse under tilnærmet like forhold som under praktisk bruk. Med PLZ-5W-serien ligger mulighetene åpne for en kontrollert test under forskjellige forhold.

Varenr:106034
Kikusui PLZ405W Elektr. last 1-150V, 80A, 400W

  • Maks 400W / 80A / 150V
  • Kan arbeide som konstant motstand, -spenning, -strøm eller -effekt belastning og en kombinasjon av konstant strøm + konstant spenning eller en kombinasjon av konstant motstand + konstant spenning.
  • Mulig å operere med tilnærmet 0V inngangsspenning.
  • For å teste en strømforsynings opptreden ved raske belastningsendringer, er det mulig å sette forskjellige stigetider (A/µS).
  • LAN/USB/RS232C er standard. GPIB kan leveres som opsjon.
  • Kan arbeide i parallell eller med egen ekstra effektmodul for å øke effekten.
  • Sekvensfunksjon som gir mulighet for en omfattende strøm/belastningssimulering.
  • Timerfunksjon som kan måle tiden fra start til stopp, eksempelvis når spenningen fra strømforsyningen har nådd et bunnivå.
  • Mange funksjoner for sikring av kretsene: overspenning, overstrøm, overbelasting, for høy temperatur, under spenning og revers forbindelse.

 

 

 

Nyheter


 

0

Euro Expo Kristiansand 2024

Den 4. - 5. september møtes vi i Sørlandshallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

Vi ønsker alle en fin sommer!

Det er ferietid og vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER! Tormatic holder åpent sommeren igjennom, om enn med litt redusert bemanning. 😊☀️

Les mer
0

NYHET - Universal IoT Gateway fra Tekon

Universal IoT Gateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Kåret til årets produkt

UniStream TA32 PLC+ HMI - ble kåret til "Årets Produkt 2024" av magasinet Control Engineering!

Les mer
0

Eliaden 28. til 30. mai 2024

✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

Les mer
0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer