Kikusui PLZ405W Elektr. last

1-150V, 80A, 400W

Forskjellige strømforsyninger har ulike karakteristikker og bruksområder, det er derfor viktig å teste disse under tilnærmet like forhold som under praktisk bruk. Med PLZ-5W-serien ligger mulighetene åpne for en kontrollert test under forskjellige forhold.

Varenr:106034
Kikusui PLZ405W Elektr. last 1-150V, 80A, 400W

  • Maks 400W / 80A / 150V
  • Kan arbeide som konstant motstand, -spenning, -strøm eller -effekt belastning og en kombinasjon av konstant strøm + konstant spenning eller en kombinasjon av konstant motstand + konstant spenning.
  • Mulig å operere med tilnærmet 0V inngangsspenning.
  • For å teste en strømforsynings opptreden ved raske belastningsendringer, er det mulig å sette forskjellige stigetider (A/µS).
  • LAN/USB/RS232C er standard. GPIB kan leveres som opsjon.
  • Kan arbeide i parallell eller med egen ekstra effektmodul for å øke effekten.
  • Sekvensfunksjon som gir mulighet for en omfattende strøm/belastningssimulering.
  • Timerfunksjon som kan måle tiden fra start til stopp, eksempelvis når spenningen fra strømforsyningen har nådd et bunnivå.
  • Mange funksjoner for sikring av kretsene: overspenning, overstrøm, overbelasting, for høy temperatur, under spenning og revers forbindelse.

 

 

 

Nyheter


 

0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer
0

Euro Expo Trondheim 2024

Den 17. - 18. april møtes vi i Utleirahallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

HavExpo 2024 i Bergen, 6. - 8. mai

Velkommen til Norges mest spennende møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen. HavExpo er en av Norges største messer for utstyr, tjenester, forskning og forvaltning innenfor havbruk og fiskeri.

Les mer
0

In-Situ "How To" og opplærings videoer

In-Situ tilbyr er rekke "How To" og opplærings videoer innen instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer.

Les mer
0

NYHET - In-Situ Rugged Buoy

In-Situ Rugged Buoy er en pålitelig, kostnadseffektiv overvåkingsplattform for langsiktig utplassering av instrumentering og telemetri i dam, innsjø, bukt, elv og kystnære miljøer.

Les mer
0

Druck "How to" and Training Videos

Druck tilbyr en rekke "How To" og opplærings videoer. Leverandøren er velkjent for sine trykksensorer og instrumentering for kalibrering av trykk og andre prosess signaler med høy nøyaktighet og kvalitet.

Les mer