nfea

0

NFEA Sikkerhetssystemer 2024

Sikkerhetssystemer 2024 henvender seg til brukere av sikkerhets- og automatiseringsløsninger.

 

Konferansen arrangeres i Bergen 20. – 21. mars.

 

Instrumenterte sikkerhetssystemer finnes i nesten alle deler av industrien vår. Både offshore og landbasert. Uten disse systemene vil det ikke vært mulig å drifte anlegg og installasjoner. Og vi har alle sett konsekvensene det får ved ulykker og hendelser og vet hva det kan bety for enkeltmennesker og for selskaper. Vi ønsker å samle deltakere fra ulike deler av industrien: leverandører av produkter og tjenester, ansvarlige for prosjekter og utbygging, de som skal drifte og vedlikeholde og ikke minst våre premissgivere som er ansvarlige for lover og standarder. 

 

 

Industrien i dag har både et ønske om og stadig sterkere drivere for ny og bærekraftig industri. Dette tvinger frem ny teknologi som medfører nye krav og utfordringer. Sikkerhetssystemer 2024 har flere foredragsholdere som skal snakke om temaer spesielt knyttet til dette. Eksempel på det er: 

 

  • Kjernekraft 
  • CO2 lagring 
  • Bruk av hydrogen som energikilde 

 

I tillegg har vi innlegg som dekker:

  

  • Regelverk og sikkerhetsfilosofi  
  • Erfaringsoverføring fra prosjekter  
  • Ny teknologi og digitalisering  
  • Praksis i andre bransjer 
  • Funksjonell sikkerhet og SIL analyser  

 

Målet er å gi deg som deltaker økt kompetanse, inspirasjon og innspill – både gjennom foredrag og diskusjoner i salen, men også gjennom nettverksbygging i pauser og under konferansemiddagen.  

 

Sikkerhetssystemer 2024 henvender seg til brukere av sikkerhets- og automatiseringsløsninger. Ingeniører og fagarbeidere som jobber med prosess, sikkerhet, drift og vedlikehold vil ha nytte av å delta. Det samme gjelder elektro- og automatiseringspersonell, konstruktører og leverandører av utstyr, systemer og komponenter samt rådgivere og representanter fra myndighetene.

 


 

 

Tid:

20. - 21. mars 2024

 

Sted:

Scandic Flesland Airport
Lønningsvegen 9
Blomsterdalen, Bergen

 

Påmelding:

Klikk her

 

Program:

Klikk her

 

 

Produkter


 

0

Den etterspurte SIL-manualen

Denne håndboken, utarbeidet av GM International, er et praktisk hjelpemiddel for analyse, installasjon og vedlikehold av sikkerhetsinstrumenterte systemer og tilhørende komponenter.

Les mer
0

Ex-barrierer, Signalomformere, Sikkerhetsreleer m.m.

Produktene fra GMI er mye etterspurt for tiden, og det er ikke rart, for de har et stort utvalg av både nyttige og nødvendige produkter til en rekke applikasjoner!

Les mer

Våre kontaktpersoner på Sikkerhetssystemer 2024


 

Per Tveit Vågsether

Teknisk leder

Per Tveit Vågsether

Ex-barrierer, Sikkerhetsreleer, Signalomformere, Ex Trådløs og Nettverk m.m.

 

Mobil:   915 37 865

e-post:  per@tormatic.no

Frode Eugen KarlsenSenior salgsingeniør

Frode Eugen Karlsen

Ex-barrierer, Sikkerhetsreleer, Signalomformere, Ex Trådløs og Nettverk m.m.

 

Mobil:   918 85 808

e-post:  frode@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

Euro Expo Kristiansand 2024

Den 4. - 5. september møtes vi i Sørlandshallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

Vi ønsker alle en fin sommer!

Det er ferietid og vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER! Tormatic holder åpent sommeren igjennom, om enn med litt redusert bemanning. 😊☀️

Les mer
0

NYHET - Universal IoT Gateway fra Tekon

Universal IoT Gateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Kåret til årets produkt

UniStream TA32 PLC+ HMI - ble kåret til "Årets Produkt 2024" av magasinet Control Engineering!

Les mer
0

Eliaden 28. til 30. mai 2024

✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

Les mer
0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer