Fagprat

0

ONS 2022 - Offshore Northern Seas

ONS 2022 - Offshore Northern Seas - er en utstillingsmesse, en konferanse og en festival. Vi gleder oss til å delta på ONS 2022 – den globale energi industrimessa, i Stavanger!

30. og 31. aug kan du finne oss på Solexy sin stand i hall 5 – stand 5360 B.

 

Trådløs kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder!

God kommunikasjon er kanskje viktigere enn noen gang, og vi opplever stigende etterspørsel etter våre produkter fra Solexy! De har utviklet trådløse kommunikasjonsprodukter for bruk i Ex-områder siden 2003, og var blant de første på markedet med utstyr som VHF og UHF radiomodem, RF-koblingsboks, Modbus RTU radiomodem, Bluetooth adapter og sist men ikke minst "Ex-apparatus" godkjente antennebarrierer og routere/WiFi nettverkspunkt.

 

Produktspekteret fra Solexy

Ex antennebarrierer, Ex Ethernet barrierer & løsninger innen trådløs kommunikasjon i Ex områder og Ere (radiomodemer med mulighet for I/O).

 

 

 

ONS 2022 i Stavanger

 

Hall 5 - Stand 5360 B

Se hallkart her

 

 

 

 

0

Solexy Ex 4G Router

Eksplosjonssikre 4G-routere og aksesspunkt i kompakt utførelse kan fås i flere varianter i aluminium og rustfritt stål.

Les mer
0

Antennebarrierer

Solexy’s antennebarrierer i RX-serien sørger for trygg overføring av radiosignaler i eksplosjonsfarlige områder! Dette sikres av en smart patent som i hovedsak går ut på at produktene inneholder både en egensikker barrierekrets og et eksplosjonssikkert hus hvor elektronikken er integrert!

Les mer
0

Robuste antenner

Disse antennene fra Solexy er designet for å kunne takle krevende miljøer som f.eks. innen olje og gass! Et viktig element i et telemetrisystem!

Les mer

Flere nyheter


 

0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer
0

SIL kurs 2023 - Safety Integrity Level - FSE Course

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør.

Les mer
0

HI messen 2023 - HI Tech & Industry Scandinavia

Besøk Tormatic AS på HI-messen 2023 - Hi Tech & Industry Scandinavia. Tormatic representeres i år på stand M9594 av Terje Augestad og Frode Eugen Karlsen. Bruk koden "hi23-28037" og bestill gratis billett til messen.

Les mer
0

Euro Expo Ålesund 2023

Kom innom vår stand under Euro Expo Ålesund 2023 den 27. – 28. september i Sparebanken Møre Arena. Møt Christer Dreng og Per Egil Strand, oppdag Tormatics produktnyheter og ta del i en hyggelig prat!

Les mer
0

NYHET - Aqua TROLL Serien Multiparametersonder

Nå med utskiftbare sensorer og vannkvalitets-app! De nye AquaTROLL 700 og 800 kompletterer serien sammen med eksisterende AquaTROLL 500 og 600. Opptil 6 sensorer pr. sonde som kan måle hele 15 ulike parametere.

Les mer
0

NYHET - Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

Druck PV624 er en portabel hybrid trykkontrollstasjon som kombinerer manuell trykkgenerering med automatisk trykkontroll for nøyaktig og stabil trykkontroll til settpunkt!

Les mer
0

Aqua Nor 2023 - Næringens viktigste møteplass

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparameter.

Les mer