Fagprat

0

ONS - Offshore Northern Seas

Vi gleder oss til å delta på ONS 2022 – den globale energi industrimessa, i Stavanger!

30. og 31. aug kan du finne oss på Solexy sin stand i hall 5 – stand 5360 B.

 

Trådløs kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder!

God kommunikasjon er kanskje viktigere enn noen gang, og vi opplever stigende etterspørsel etter våre produkter fra Solexy! De har utviklet trådløse kommunikasjonsprodukter for bruk i Ex-områder siden 2003, og var blant de første på markedet med utstyr som VHF og UHF radiomodem, RF-koblingsboks, Modbus RTU radiomodem, Bluetooth adapter og sist men ikke minst "Ex-apparatus" godkjente antennebarrierer og routere/WiFi nettverkspunkt.

 

Produktspekteret fra Solexy

Ex antennebarrierer, Ex Ethernet barrierer & løsninger innen trådløs kommunikasjon i Ex områder og Ere (radiomodemer med mulighet for I/O).

 

 

 

Hall 5 - Stand 5360 B

 

Se hallkart her

 

 

 

 

0

Solexy Ex 4G Router

Eksplosjonssikre 4G-routere og aksesspunkt i kompakt utførelse kan fås i flere varianter i aluminium og rustfritt stål.

Les mer
0

Antennebarrierer

Solexy’s antennebarrierer i RX-serien sørger for trygg overføring av radiosignaler i eksplosjonsfarlige områder! Dette sikres av en smart patent som i hovedsak går ut på at produktene inneholder både en egensikker barrierekrets og et eksplosjonssikkert hus hvor elektronikken er integrert!

Les mer
0

Robuste antenner

Disse antennene fra Solexy er designet for å kunne takle krevende miljøer som f.eks. innen olje og gass! Et viktig element i et telemetrisystem!

Les mer

Flere nyheter


 

0

Fleksibelt, norsk klimastyringssystem med PLS fra Unitronics

Som den første i landet har Aasmund Kulien investert i en norsk løsning for automatisering i veksthusene sine.

Les mer
0

NYHET - Druck DPI610E Trykkalibrator

DPI610E er 6. generasjon i DPI600 serien trykkalibratorer og etterfølgeren til den legendariske DPI610/615 med kallenavnet «Druck’en».

Les mer
0

Møt oss på AUTOMATIK 2022

✔ Vi stiller ut på AUTOMATIK messen 13.-15. september 2022 i Brøndby hallen! Robot- & Automatiseringsbransjens møtested. Kom og besøk oss på stand B1178.Les mer
0

EuroExpo i Kristiansand 7. og 8. september

Her treffer du Christer Dreng og Per Egil Strand som mer enn gjerne viser deg Tormatics produktnyheter og slår av en hyggelig prat. Noen aktuelle produkter kan du også lese om her!

Les mer
0

SIL kurs - Sertifiser din sikkerhetskompetanse

Som GM Internationals forhandler i Norge kan vi varmt anbefale kurset Functional Safety Engineer (TÜV Rheinland) for Safety Instrumented System Proffesionals.

Les mer
0

ONS - Offshore Northern Seas

Vi gleder oss til å delta på ONS 2022 – den globale energi industrimessa, i Stavanger! 30. og 31. aug kan du finne oss på Solexy sin stand i hall 5 – stand 5360 B

Les mer
0

Ex godkjent mobil og kamera

Er du på jakt etter en mobiltelefon som tåler en støyt? Bygget for å gi topp ytelse samtidig som du ivaretar din sikkerhet i farlige områder.

Les mer
0

Ny katalog 2022

Les vår oppdaterte produktkatalog her...

Les mer
0

In-Situ RDO Blue

RDO Blue benytter In-Situ's patenterte Optical Rugged Dissolved Oxygen-teknologi, en EPA-godkjent målemetode for oppløst oksygen.

Les mer