Megger MPAC128 Akustisk Kamera

For deteksjon av PD, lekkasje, tap etc.

 

Varenr:111294
Megger MPAC128 Akustisk Kamera For deteksjon av PD, lekkasje, tap etc.

Megger MPAC128 Professional Acoustic Imager/Camera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer

 

Kameraets real-time "lydbilde" kan raskt hjelpe til med å detektere trykk/vakuum lekkasjer og partielle utladninger på anleggsstruktur betydelig raskere sammenlignet med tidligere benyttede metoder.

 

MPAC128 trenger kun å justere to parametere av testfrekvens og dynamisk testområde for å imøtegå det aller meste av testkrav.

 

Enheten supporterer kameramodus, videomodus og fleksibel on-site datalagring. TF datalagringsminnekort med høy kapasitet kan også utvides ytterligere og testresultater kan raskt eksporteres og rapporteres.

 

MPAC128 er ett ideelt verktøy for bedrifter for å kunne redusere tap grunnet gasslekkasje, Partial discharge og andre utfordringer i anlegget.

 

 • Medfølgende 128 digital MEMS Hodetelefoner tilfører høysensitiv lydoppløsning og deteksjonsnøyaktighet med real-time audiovisuelt skjermbilde inkl. anti-jamming og hjelpedeteksjon
 • Ved aktivering av lekkasjemålingsfunksjon så vil kameraet kontinuerlig vise mengde av lekkasje og tap, samt tapsnivå
 • PD-deteksjon og PD-type identifikasjon kan detektere Partial Discharge utfordringer før mer seriøse feil kan oppstå, til og med før vanlige termiske kameraer vil være i stand til å fange dette opp
 • Template baserte rapporter med opptak av data, bølgeformer, spektrum, spektogrammer er supportert av Megger Rapport og analyseverktøy software som vil generere ISO 50001 Compliant, editerbare protokoller i Excel format
 • Se ellers datablad for nærmere tekniske spesifikasjoner for MPAC128

 

   

   

   

  Nyheter


   

  0

  Kåret til årets produkt

  UniStream TA32 PLC+ HMI - ble kåret til "Årets Produkt 2024" av magasinet Control Engineering!

  Les mer
  0

  Eliaden 28. til 30. mai 2024

  ✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

  Les mer
  0

  NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

  Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

  Les mer
  0

  Euro Expo Trondheim 2024

  Den 17. - 18. april møtes vi i Utleirahallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

  Les mer
  0

  HavExpo 2024 i Bergen, 6. - 8. mai

  Velkommen til Norges mest spennende møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen. HavExpo er en av Norges største messer for utstyr, tjenester, forskning og forvaltning innenfor havbruk og fiskeri.

  Les mer
  0

  In-Situ "How To" og opplærings videoer

  In-Situ tilbyr er rekke "How To" og opplærings videoer innen instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer.

  Les mer