Fagprat

0

Euro Expo i Gjøvik 29. - 30. mars 2023

Vi stiller ut på Euro Expo Industrimesser i Gjøvik.

Besøk oss på vår stand og slå av en prat med våre salgsingeniører Christer Dreng og Per Egil Strand. Vi har med et bredt utvalg av instrumenter og utstyr for produktdemonstrasjoner. Velkommen innom for en hyggelig prat.


 

Billetter

Gratis inngang
 

Katalog

Les katalogen her!

 

Sted

Gjøvik Olympiske Fjellhall
Heimdals gate 2, 2821 Gjøvik, Norge

 

Åpningstider

Onsdag 29. mars kl. 08.00 - 16.00

Torsdag 30. mars kl. 08.00 - 16.00

 

Våre kontaktpersoner på messen Euro Expo 2023


 

Per Egil StrandSenior salgsingeniør

Per Egil Strand

PLS'er, HMI, Fjerntilkobling, Frekvensomformere, Remote I/O, Signalomformere, Radio, Signaltårn m.m.

 

Mobil:   913 02 266

e-post:   peregil@tormatic.no

Christer DrengSenior salgsingeniør

Christer Dreng

Trykk- og Nivåsensorer, Prosessbrytere, Trådløse systemer m.m.

 

Mobil:   482 83 253

e-post:  christer@tormatic.no


 

Messefokus:

 

  • Druck’s trykksensorer og instrumentering for måling og kalibrering av trykk og andre prosessignaler.
  • Tekon’s løsninger for trådløs monitorering, logging og overvåking av applikasjoner tilpasset IoT og Industri 4.0.
  • Unitronics’ PLS’er med og uten HMI. Nå med rimelig og brukervennlig skyløsning. Fri, tidsbesparende software!
  • Eilersen’s heldigitale, robuste veieceller med svært høy toleranse for overbelastning. Raske, høy oppløsning – godt egnet for dynamiske veieapplikasjoner! Modeller med hygienisk design (EHEDG) og/eller Ex/IECEx.

 

0

Tormatic produktkatalog!

Les vår oppdaterte produktkatalog her...

Les mer

Produkter


 

Trådløse sensorer og IoT systemer

Trådløse sensorer kan benyttes i en rekke applikasjoner som f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, luftfuktighet, CO2 m.m. Også for 4-20mA og digitale signaler!

 

Les mer

 

0

Unitronics’ PLS’er med og uten HMI

Fra Unitronics tilbyr vi et stort utvalg av PLS'er - en rekke modeller med ulik funksjonalitet som dekker de fleste behov! Unitronics er også kjent for sin gode, tidsbesparende programmeringssoftware! Når produktspekteret nå er utvidet med frekvensomformere, servo/motion control og skybaserte tjenester kan applikasjoner løses enda enklere og mer effektivt enn tidligere!

Les mer
0

Kalibratorer i stort utvalg

Fra Druck kan vi også levere kalibreringsutstyr - fra enkle kalibratorer til store systemer med tilhørende kalibreringssoftware.
Ta kontakt med oss for ditt behov!

Les mer
0

Digitale robuste veieceller og veiesystemer

Veiecellene fra danske Eilersen er basert på et patentert kapasitivt måleprinsipp som gir en lang rekke fordeler i industrimiljøer hvor det stilles høye krav til robusthet og driftssikkerhet. De har svært høy toleranse for overbelastning, de er raske, har høy oppløsning og er godt egnet for dynamiske veieapplikasjoner. Modeller med hygienisk design (EHEDG) og/eller Ex/IECEx.

Les mer

Flere nyheter


 

0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer
0

SIL kurs 2023 - Safety Integrity Level - FSE Course

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør.

Les mer
0

HI messen 2023 - HI Tech & Industry Scandinavia

Besøk Tormatic AS på HI-messen 2023 - Hi Tech & Industry Scandinavia. Tormatic representeres i år på stand M9594 av Terje Augestad og Frode Eugen Karlsen. Bruk koden "hi23-28037" og bestill gratis billett til messen.

Les mer
0

Euro Expo Ålesund 2023

Kom innom vår stand under Euro Expo Ålesund 2023 den 27. – 28. september i Sparebanken Møre Arena. Møt Christer Dreng og Per Egil Strand, oppdag Tormatics produktnyheter og ta del i en hyggelig prat!

Les mer
0

NYHET - Aqua TROLL Serien Multiparametersonder

Nå med utskiftbare sensorer og vannkvalitets-app! De nye AquaTROLL 700 og 800 kompletterer serien sammen med eksisterende AquaTROLL 500 og 600. Opptil 6 sensorer pr. sonde som kan måle hele 15 ulike parametere.

Les mer
0

NYHET - Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

Druck PV624 er en portabel hybrid trykkontrollstasjon som kombinerer manuell trykkgenerering med automatisk trykkontroll for nøyaktig og stabil trykkontroll til settpunkt!

Les mer
0

Aqua Nor 2023 - Næringens viktigste møteplass

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparameter.

Les mer