Fagprat

0

Euro Expo i Gjøvik 29. - 30. mars 2023

Vi stiller ut på Euro Expo Industrimesser i Gjøvik.

Besøk oss på vår stand og slå av en prat med våre salgsingeniører Christer Dreng og Per Egil Strand. Vi har med et bredt utvalg av instrumenter og utstyr for produktdemonstrasjoner. Velkommen innom for en hyggelig prat.


 

Billetter

Gratis inngang
 

Katalog

Les katalogen her!

 

Sted

Gjøvik Olympiske Fjellhall
Heimdals gate 2, 2821 Gjøvik, Norge

 

Åpningstider

Onsdag 29. mars kl. 08.00 - 16.00

Torsdag 30. mars kl. 08.00 - 16.00

 

Våre kontaktpersoner på messen Euro Expo 2023


 

Per Egil StrandSenior salgsingeniør

Per Egil Strand

PLS'er, HMI, Fjerntilkobling, Frekvensomformere, Remote I/O, Signalomformere, Radio, Signaltårn m.m.

 

Mobil:   913 02 266

e-post:   peregil@tormatic.no

Christer DrengSenior salgsingeniør

Christer Dreng

Trykk- og Nivåsensorer, Prosessbrytere, Trådløse systemer m.m.

 

Mobil:   482 83 253

e-post:  christer@tormatic.no


 

Messefokus:

 

  • Druck’s trykksensorer og instrumentering for måling og kalibrering av trykk og andre prosessignaler.
  • Tekon’s løsninger for trådløs monitorering, logging og overvåking av applikasjoner tilpasset IoT og Industri 4.0.
  • Unitronics’ PLS’er med og uten HMI. Nå med rimelig og brukervennlig skyløsning. Fri, tidsbesparende software!
  • Eilersen’s heldigitale, robuste veieceller med svært høy toleranse for overbelastning. Raske, høy oppløsning – godt egnet for dynamiske veieapplikasjoner! Modeller med hygienisk design (EHEDG) og/eller Ex/IECEx.

 

0

Tormatic produktkatalog!

Les vår oppdaterte produktkatalog her...

Les mer

Produkter


 

0

Trådløse sensorer og IoT systemer

Unngå lange kabelstrekk med Tekons brukervennlige og prisgunstige trådløse systemer! Trådløse sensorer kan benyttes i en rekke applikasjoner som f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, luftfuktighet, CO2 m.m. Også for 4-20mA og digitale signaler!

Les mer
0

Unitronics’ PLS’er med og uten HMI

Fra Unitronics tilbyr vi et stort utvalg av PLS'er - en rekke modeller med ulik funksjonalitet som dekker de fleste behov! Unitronics er også kjent for sin gode, tidsbesparende programmeringssoftware! Når produktspekteret nå er utvidet med frekvensomformere, servo/motion control og skybaserte tjenester kan applikasjoner løses enda enklere og mer effektivt enn tidligere!

Les mer
0

Kalibratorer i stort utvalg

Fra Druck kan vi også levere kalibreringsutstyr - fra enkle kalibratorer til store systemer med tilhørende kalibreringssoftware.
Ta kontakt med oss for ditt behov!

Les mer
0

Digitale robuste veieceller og veiesystemer

Veiecellene fra danske Eilersen er basert på et patentert kapasitivt måleprinsipp som gir en lang rekke fordeler i industrimiljøer hvor det stilles høye krav til robusthet og driftssikkerhet. De har svært høy toleranse for overbelastning, de er raske, har høy oppløsning og er godt egnet for dynamiske veieapplikasjoner. Modeller med hygienisk design (EHEDG) og/eller Ex/IECEx.

Les mer

Flere nyheter


 

0

NFEA - Sikkerhetssystemer 2023

29. - 30. mars deltar Tormatic på Sikkerhetssystemer 2023 i Bergen. Konferansen skal gi deg en bedre innsikt i de forskjellige aspektene og utfordringene ved sikkerhetssystemer.

Les mer
0

Euro Expo i Gjøvik 29. - 30. mars 2023

Vi stiller ut på Euro Expo Industrimesser i Gjøvik. Besøk oss på vår stand og slå av en prat med våre salgsingeniører Christer Dreng og Per Egil Strand. Vi har med et bredt utvalg av instrumenter og utstyr for produktdemonstrasjoner.

Les mer
0

Vannkvalitet

In-Situ er ensbetydende med måling i vann! I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer, i tillegg til stand-alone sensorer for måling av konduktivitet, temperatur og dybde (CTD).

Les mer
0

Tekon IoT Platform - Software

Tekon IoT Platform er en komplett programvareløsning for å administrere organisasjonens data. En IoT-plattform hjelper bedrifter med å holde kontakten med prosesser og forbedre lønnsomheten.

Les mer
0

Tormatic - Messeoversikt 2023

Tormatic AS deltar på en rekke messer og konferanser i løpet av året innenfor våre kjerneområder og markeder. Se oversikten her.

Les mer
0

GMI Webinar - SIL3 - instrumentering i Ex områder

Webinar - Torsdag 26. Januar kl 11.00 - GM International presenterer applikasjoner og noen større prosjekter som viser hvordan deres teknologi & produkter løser krevende oppgaver i Ex-områder!

Les mer
0

On Demand Webinarer - måling av nivå og vannkvalitet

In-Situ tilbyr en rekke On Demand Webinarer. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer, i tillegg til stand-alone sensorer for måling av konduktivitet, temperatur og dybde (CTD).  In-Situ kan også tilby RDO oksygensensorer av meget høy kvalitet.

Les mer
0

Case studie: System for tidlig varsling for flomutsatte

Produktene i Flexilogger-serien (tidligere Frog) er konstruert for å overvåke omgivelsene med hensyn til miljø, vanndybde, vannstrøm, forurensing etc. De kan arbeide som rene batteridrevne dataloggere eller som telemetriloggere med innebygget GSM/GPRS modem.

Les mer
0

Aqkva Konferansen 2023

AqKva-konferansen går av stabelen 19. januar i Bergen. Norges største havbrukskonferanse! Få med deg faglig oppdatering, treff kjentfolk og ha det kjekt sammen med aktører fra hele næringa!

Les mer