Fagprat

0

Druck 4sight2 Software

Programvare for kalibreringsstyring

 

4Sight2 fra Druck tilbyr brukervennlig, kostnadseffektiv og skalerbar kalibreringsstyring som er like effektiv for engangsbruk eller globale operasjoner på flere steder. Denne konfigurerbare programvaren er utformet for å gi organisasjonen din mulighet til å operere enkelt og sikkert, ved å koble de ansatte til instrumenter, data og forbedrede analyser.

 

4Sight2 er spesialbygd med tilgjengelig tilpasset installasjonsstøtte, og er designet for å levere handlingsbar intelligens og transformativ innsikt. Den tilpassede programvarepakken er utviklet internt og forbedrer synligheten til ditt utstyr og dine data, og hjelper deg med å planlegge ressursene dine for å støtte effektivt vedlikehold, prosesseffektivitet og overholdelse av forskrifter.

Kalibrering og ressursstyring:

 

 • Administrere dine måleinstrumenter på en sentralisert plattform
 • Planlegge og utføre kalibreringer, vedlikehold og reparasjoner
 • Spore historikken og sertifikatene til dine måleinstrumenter
 • Generere rapporter og dashbord med nyttig informasjon om dine måleinstrumenter
 • Identifisere og redusere risikoer knyttet til måleusikkerhet og avvik.
 • Optimalisere kostnader og ressurser knyttet til måleinstrumentene dine

 

 

 

 

Enkelt, smart og skalerbart

4Sight2 tilbyr fleksibiliteten du trenger - programvare for kalibreringsstyring som kan brukes fra en enkelt frittstående datamaskin eller skaleres til en nettverksløsning. Applikasjonens skyløsning lar brukerne enkelt logge inn via en nettleser. Med Drucks integrerte kommunikasjonspakke kan du enkelt laste ned og installere for å kommunisere med utstyret ditt. 4Sight2 gir automatiserings- og integrasjonsfunksjoner som bidrar til å redusere kalibreringstid og -kostnader. Når 4Sight2 er installert, kan den enkelt skaleres til et høyere antall brukere eller instrumenter for å imøtekomme dine voksende kalibreringsbehov.

 

Datablad: 4Sight2 Software

Brosjyre:  4Sight2 - 4 Reasons why guide

 

 

Kompatibel og klar for revisjon

Det kan være utfordrende å administrere den installerte instrumentbasen. 4Sight2 tilbyr papirløs, automatisert planlegging og administrasjon av arbeidsbelastninger, omfattende kontroll over arbeidsflyt og data for kalibrering, muligheten til enkelt å få tilgang til historiske kalibreringer og generere rapporter i tilpassede formater. Forskriftsmessig samsvar kan sikres med 4Sight2s usikkerhetsberegningsfunksjon, samt å kunne reversere sporkalibreringer for å gi ytterligere trygghet.

 

 

Kalibrering på en smart måte

4Sight2 lar deg utføre papirløs kalibrering ved hjelp av enten Druck Portable Calibrators, PACE automatiserte kontrollere og Druck's temperaturkalibratorer; samt manuelle tredjeparts kalibreringer. 4Sight2-brukere kan registrere årsaken til avvik fra referansestandarder, undersøke årsakene og fokusere på en løsning. 4Sight2 feilanalyse og historisk trending gir en robust løsning for å forstå avvik og feil som deretter kan brukes til å anvende riktige prosedyrer for korrigerende og forebyggende tiltak (CAPA) for å minimere kalibreringsfeil og forbedre kvaliteten.

 

Forebyggende vedlikehold

4Sight2s historiske trendmodul gjør det mulig å overvåke ytelsen til en ressurs over tid. Denne kraftige funksjonen er et viktig verktøy som forbedrer effektiviteten og forebyggende vedlikeholdsplanlegging, og bidrar til å:

 

 • Planlegge robuste forebyggende tiltak som en del av rutinemessig anleggsdrift
 • Planlegge kalibreringshandlinger på forhånd
 • Bestemme de mest kostnadseffektive og pålitelige ressursene
 • Utvide kalibreringsintervallene
 • Optimalisere prosessen

 

 

Produkter som benytter 4sight2


 


 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

Terje Augestad

Senior salgsingeniør

Terje Augestad

Trykkmåling, kalibreringsutstyr for trykk, temperatur, elektriske signaler, frekvens m.m.

 

Tlf.:   950 22 599

e-post:   terje@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

NYHET - Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

Druck PV624 er en portabel hybrid trykkontrollstasjon som kombinerer manuell trykkgenerering med automatisk trykkontroll for nøyaktig og stabil trykkontroll til settpunkt!

Les mer
0

Aqua Nor 2023 - Næringens viktigste møteplass

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt.

Les mer
0

NYHET - Druck DPI610E Trykkalibrator

DPI610E er 6. generasjon i DPI600 serien trykkalibratorer og etterfølgeren til den legendariske DPI610/615 med kallenavnet «Druck’en».

Les mer
0

Vi feirer 55 år med instrumentering

Tormatic as ble etablert i 1968 og feirer 55 år i 2023 som en ledende leverandør av instrumentering til det norske og danske markedet! Produktene er fordelt på fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Instrumentering / kalibrering og Elektro.

Les mer
0

Druck 4sight2 Software

4sight2 fra Druck tilbyr programvare for kalibreringsstyring. Applikasjonen er brukervennlig, kostnadseffektiv og skalerbar.

Les mer
0

On Demand Webinarer - Unitronics

Unitronics er en ledende leverandør av automasjonsløsninger for industrielle prosesser. Unitronics tilbyr en rekke On Demand Webinarer du kan se her.

Les mer
0

On Demand Webinarer - Secomea

Secomea tilbyr On Demand Webinarer. Secomea er en dansk leverandør som er blant markedslederne innen løsninger for fjerntilkobling for automasjon- og maskinindustrien.

Les mer
0

Euro Expo Bergen 2023

✔ Besøk oss på vår stand, når Euro Expo Bergen 2023 løper av stabelen i Vestlandshallen, den 26. – 27. april.

Les mer
0

NFEA - Sikkerhetssystemer 2023

29. - 30. mars deltar Tormatic på Sikkerhetssystemer 2023 i Bergen. Konferansen skal gi deg en bedre innsikt i de forskjellige aspektene og utfordringene ved sikkerhetssystemer.

Les mer