Fagprat

0

Druck 4sight2 Software

Programvare for kalibreringsstyring

 

4Sight2 software gir brukeren en oversiktlig administrasjon av databasen med tilgjengelige måleinstrumenter og registrerte målepunkter (tags) som skal kalibreres i jevnlige intervaller, og tilbyr en papirløs kalibreringsløsning med generering av sporbare kalibreringssertifikater. 

Kalibrering og ressursstyring:

 

 • Administrere dine måleinstrumenter på en sentralisert plattform
 • Planlegge og utføre kalibreringer, vedlikehold og reparasjoner
 • Spore historikken og sertifikatene til dine måleinstrumenter
 • Generere rapporter og dashbord med nyttig informasjon om dine måleinstrumenter
 • Identifisere og redusere risikoer knyttet til måleusikkerhet og avvik.
 • Optimalisere kostnader og ressurser knyttet til måleinstrumentene dine

 

Druck 4Sight2 R1.5 Product Video

Enkelt, smart og skalerbart

4Sight2 tilbyr fleksibiliteten du trenger - programvare for kalibreringsstyring som kan brukes fra en enkelt frittstående datamaskin eller skaleres til en nettverksløsning. Applikasjonens skyløsning lar brukerne enkelt logge inn via en nettleser. Med Drucks integrerte kommunikasjonspakke kan du enkelt laste ned og installere for å kommunisere med utstyret ditt. 4Sight2 gir automatiserings- og integrasjonsfunksjoner som bidrar til å redusere kalibreringstid og -kostnader. Når 4Sight2 er installert, kan den enkelt skaleres til et høyere antall brukere eller instrumenter for å imøtekomme dine voksende kalibreringsbehov.

 

Datablad: 4Sight2 Software

Brosjyre:  4Sight2 - 4 Reasons why guide

 

 

Kompatibel og klar for revisjon

Det kan være utfordrende å administrere den installerte instrumentbasen. 4Sight2 tilbyr papirløs, automatisert planlegging og administrasjon av arbeidsbelastninger, omfattende kontroll over arbeidsflyt og data for kalibrering, muligheten til enkelt å få tilgang til historiske kalibreringer og generere rapporter i tilpassede formater. Forskriftsmessig samsvar kan sikres med 4Sight2s usikkerhetsberegningsfunksjon, samt å kunne reversere sporkalibreringer for å gi ytterligere trygghet.

 

 

Kalibrering på en smart måte

4Sight2 lar deg utføre papirløs kalibrering ved hjelp av enten Druck Portable Calibrators, PACE automatiserte kontrollere og Druck's temperaturkalibratorer; samt manuelle tredjeparts kalibreringer. 4Sight2-brukere kan registrere årsaken til avvik fra referansestandarder, undersøke årsakene og fokusere på en løsning. 4Sight2 feilanalyse og historisk trending gir en robust løsning for å forstå avvik og feil som deretter kan brukes til å anvende riktige prosedyrer for korrigerende og forebyggende tiltak (CAPA) for å minimere kalibreringsfeil og forbedre kvaliteten.

 

Forebyggende vedlikehold

4Sight2s historiske trendmodul gjør det mulig å overvåke ytelsen til en ressurs over tid. Denne kraftige funksjonen er et viktig verktøy som forbedrer effektiviteten og forebyggende vedlikeholdsplanlegging, og bidrar til å:

 

 • Planlegge robuste forebyggende tiltak som en del av rutinemessig anleggsdrift
 • Planlegge kalibreringshandlinger på forhånd
 • Bestemme de mest kostnadseffektive og pålitelige ressursene
 • Utvide kalibreringsintervallene
 • Optimalisere prosessen

 

 

Produkter som benytter 4sight2


 


 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

Terje Augestad

Senior salgsingeniør

Terje Augestad

Trykkmåling, kalibreringsutstyr for trykk, temperatur, elektriske signaler, frekvens m.m.

 

Tlf.:   950 22 599

e-post:   terje@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

Patlite Application Videos

PATLITE tilbyr en rekke On Demand Videoer. Patlite er en ledende leverandør av innovative LED-statusindikerende lys, lydalarmer, visuelle og hørbare kommunikasjonsnettverkssystem og løsninger som forbedrer sikkerheten og komforten til arbeidsplasser og lokalsamfunn.

Les mer
0

Mål vannkvalitet med Blueye X3 og Aqua Troll

Blueye X3s mulighet til å integrere eksternt utstyr gjør den til en eksepsjonell ressurs for ulike undervannsoperasjoner. Aqua TROLL 500 fra In-Situ er kompatibel med Blueye X3 ROV og er den ultimate løsningen for allsidige miljøovervåkingsbehov.

Les mer
0

Møt oss på Aqkva Konferansen 2024

Aqkva konferansen går av stabelen 18. januar i Bergen. Norges største havbrukskonferanse! Møt Terje Augestad og Per Egil Strand på Tormatic sin stand og slå av en prat.

Les mer
0

Ajour 2023 - Stand 3640

Torsdag 23. og fredag 24. november deltar Tormatic på messen Ajour 2023 i Danmark. Besøk vår stand 3640 på Odense Congress Center. Stedet hvor teknologi og mennesker møtes.

Les mer
0

Euro Expo Mo i Rana 2023

22. - 23. november samles ledende bedrifter som leverer varer og tjenester til produksjonsindustrien i Mo i Rana på EURO EXPO IndustriMesse.

Les mer
0

Den 17. nasjonale Ex-konferansen

Ex-konferansen er en viktig møteplass for alle som har befatning med eksplosjonsfarlige områder. Ex-konferansen har lange tradisjoner og anses for å bidra til økt sikkerhet i bransjen.

Les mer
0

Telekommunikasjon Offshore 2023

24. - 25. oktober 2023 - Årets viktigste møteplass for deg som jobber med telekommunikasjon og IT-systemer i offshorenæringene!

Les mer
0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer