Fagprat

0

Druck 4sight2 Software

Programvare for kalibreringsstyring

 

4Sight2 software gir brukeren en oversiktlig administrasjon av databasen med tilgjengelige måleinstrumenter og registrerte målepunkter (tags) som skal kalibreres i jevnlige intervaller, og tilbyr en papirløs kalibreringsløsning med generering av sporbare kalibreringssertifikater. 

Kalibrering og ressursstyring:

 

 • Administrere dine måleinstrumenter på en sentralisert plattform
 • Planlegge og utføre kalibreringer, vedlikehold og reparasjoner
 • Spore historikken og sertifikatene til dine måleinstrumenter
 • Generere rapporter og dashbord med nyttig informasjon om dine måleinstrumenter
 • Identifisere og redusere risikoer knyttet til måleusikkerhet og avvik.
 • Optimalisere kostnader og ressurser knyttet til måleinstrumentene dine

 

Druck 4Sight2 R1.5 Product Video

Enkelt, smart og skalerbart

4Sight2 tilbyr fleksibiliteten du trenger - programvare for kalibreringsstyring som kan brukes fra en enkelt frittstående datamaskin eller skaleres til en nettverksløsning. Applikasjonens skyløsning lar brukerne enkelt logge inn via en nettleser. Med Drucks integrerte kommunikasjonspakke kan du enkelt laste ned og installere for å kommunisere med utstyret ditt. 4Sight2 gir automatiserings- og integrasjonsfunksjoner som bidrar til å redusere kalibreringstid og -kostnader. Når 4Sight2 er installert, kan den enkelt skaleres til et høyere antall brukere eller instrumenter for å imøtekomme dine voksende kalibreringsbehov.

 

Datablad: 4Sight2 Software

Brosjyre:  4Sight2 - 4 Reasons why guide

 

 

Kompatibel og klar for revisjon

Det kan være utfordrende å administrere den installerte instrumentbasen. 4Sight2 tilbyr papirløs, automatisert planlegging og administrasjon av arbeidsbelastninger, omfattende kontroll over arbeidsflyt og data for kalibrering, muligheten til enkelt å få tilgang til historiske kalibreringer og generere rapporter i tilpassede formater. Forskriftsmessig samsvar kan sikres med 4Sight2s usikkerhetsberegningsfunksjon, samt å kunne reversere sporkalibreringer for å gi ytterligere trygghet.

 

 

Kalibrering på en smart måte

4Sight2 lar deg utføre papirløs kalibrering ved hjelp av enten Druck Portable Calibrators, PACE automatiserte kontrollere og Druck's temperaturkalibratorer; samt manuelle tredjeparts kalibreringer. 4Sight2-brukere kan registrere årsaken til avvik fra referansestandarder, undersøke årsakene og fokusere på en løsning. 4Sight2 feilanalyse og historisk trending gir en robust løsning for å forstå avvik og feil som deretter kan brukes til å anvende riktige prosedyrer for korrigerende og forebyggende tiltak (CAPA) for å minimere kalibreringsfeil og forbedre kvaliteten.

 

Forebyggende vedlikehold

4Sight2s historiske trendmodul gjør det mulig å overvåke ytelsen til en ressurs over tid. Denne kraftige funksjonen er et viktig verktøy som forbedrer effektiviteten og forebyggende vedlikeholdsplanlegging, og bidrar til å:

 

 • Planlegge robuste forebyggende tiltak som en del av rutinemessig anleggsdrift
 • Planlegge kalibreringshandlinger på forhånd
 • Bestemme de mest kostnadseffektive og pålitelige ressursene
 • Utvide kalibreringsintervallene
 • Optimalisere prosessen

 

 

Produkter som benytter 4sight2


 


 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

Terje Augestad

Senior salgsingeniør

Terje Augestad

Trykkmåling, kalibreringsutstyr for trykk, temperatur, elektriske signaler, frekvens m.m.

 

Tlf.:   950 22 599

e-post:   terje@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer
0

SIL kurs 2023 - Safety Integrity Level - FSE Course

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør.

Les mer
0

HI messen 2023 - HI Tech & Industry Scandinavia

Besøk Tormatic AS på HI-messen 2023 - Hi Tech & Industry Scandinavia. Tormatic representeres i år på stand M9594 av Terje Augestad og Frode Eugen Karlsen. Bruk koden "hi23-28037" og bestill gratis billett til messen.

Les mer
0

Euro Expo Ålesund 2023

Kom innom vår stand under Euro Expo Ålesund 2023 den 27. – 28. september i Sparebanken Møre Arena. Møt Christer Dreng og Per Egil Strand, oppdag Tormatics produktnyheter og ta del i en hyggelig prat!

Les mer
0

NYHET - Aqua TROLL Serien Multiparametersonder

Nå med utskiftbare sensorer og vannkvalitets-app! De nye AquaTROLL 700 og 800 kompletterer serien sammen med eksisterende AquaTROLL 500 og 600. Opptil 6 sensorer pr. sonde som kan måle hele 15 ulike parametere.

Les mer
0

NYHET - Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

Druck PV624 er en portabel hybrid trykkontrollstasjon som kombinerer manuell trykkgenerering med automatisk trykkontroll for nøyaktig og stabil trykkontroll til settpunkt!

Les mer
0

Aqua Nor 2023 - Næringens viktigste møteplass

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparameter.

Les mer