Fagprat

0

Druck 4sight2 Software

Programvare for kalibreringsstyring

 

4Sight2 software gir brukeren en oversiktlig administrasjon av databasen med tilgjengelige måleinstrumenter og registrerte målepunkter (tags) som skal kalibreres i jevnlige intervaller, og tilbyr en papirløs kalibreringsløsning med generering av sporbare kalibreringssertifikater. 

Kalibrering og ressursstyring:

 

 • Administrere dine måleinstrumenter på en sentralisert plattform
 • Planlegge og utføre kalibreringer, vedlikehold og reparasjoner
 • Spore historikken og sertifikatene til dine måleinstrumenter
 • Generere rapporter og dashbord med nyttig informasjon om dine måleinstrumenter
 • Identifisere og redusere risikoer knyttet til måleusikkerhet og avvik.
 • Optimalisere kostnader og ressurser knyttet til måleinstrumentene dine

 

Druck 4Sight2 R1.5 Product Video

Enkelt, smart og skalerbart

4Sight2 tilbyr fleksibiliteten du trenger - programvare for kalibreringsstyring som kan brukes fra en enkelt frittstående datamaskin eller skaleres til en nettverksløsning. Applikasjonens skyløsning lar brukerne enkelt logge inn via en nettleser. Med Drucks integrerte kommunikasjonspakke kan du enkelt laste ned og installere for å kommunisere med utstyret ditt. 4Sight2 gir automatiserings- og integrasjonsfunksjoner som bidrar til å redusere kalibreringstid og -kostnader. Når 4Sight2 er installert, kan den enkelt skaleres til et høyere antall brukere eller instrumenter for å imøtekomme dine voksende kalibreringsbehov.

 

Datablad: 4Sight2 Software

Brosjyre:  4Sight2 - 4 Reasons why guide

 

 

Kompatibel og klar for revisjon

Det kan være utfordrende å administrere den installerte instrumentbasen. 4Sight2 tilbyr papirløs, automatisert planlegging og administrasjon av arbeidsbelastninger, omfattende kontroll over arbeidsflyt og data for kalibrering, muligheten til enkelt å få tilgang til historiske kalibreringer og generere rapporter i tilpassede formater. Forskriftsmessig samsvar kan sikres med 4Sight2s usikkerhetsberegningsfunksjon, samt å kunne reversere sporkalibreringer for å gi ytterligere trygghet.

 

 

Kalibrering på en smart måte

4Sight2 lar deg utføre papirløs kalibrering ved hjelp av enten Druck Portable Calibrators, PACE automatiserte kontrollere og Druck's temperaturkalibratorer; samt manuelle tredjeparts kalibreringer. 4Sight2-brukere kan registrere årsaken til avvik fra referansestandarder, undersøke årsakene og fokusere på en løsning. 4Sight2 feilanalyse og historisk trending gir en robust løsning for å forstå avvik og feil som deretter kan brukes til å anvende riktige prosedyrer for korrigerende og forebyggende tiltak (CAPA) for å minimere kalibreringsfeil og forbedre kvaliteten.

 

Forebyggende vedlikehold

4Sight2s historiske trendmodul gjør det mulig å overvåke ytelsen til en ressurs over tid. Denne kraftige funksjonen er et viktig verktøy som forbedrer effektiviteten og forebyggende vedlikeholdsplanlegging, og bidrar til å:

 

 • Planlegge robuste forebyggende tiltak som en del av rutinemessig anleggsdrift
 • Planlegge kalibreringshandlinger på forhånd
 • Bestemme de mest kostnadseffektive og pålitelige ressursene
 • Utvide kalibreringsintervallene
 • Optimalisere prosessen

 

 

Produkter som benytter 4sight2


 


 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for dine applikasjoner!"

 

 

Terje Augestad

Senior salgsingeniør

Terje Augestad

Trykkmåling, kalibreringsutstyr for trykk, temperatur, elektriske signaler, frekvens m.m.

 

Tlf.:   950 22 599

e-post:   terje@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

Euro Expo Kristiansand 2024

Den 4. - 5. september møtes vi i Sørlandshallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

Vi ønsker alle en fin sommer!

Det er ferietid og vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER! Tormatic holder åpent sommeren igjennom, om enn med litt redusert bemanning. 😊☀️

Les mer
0

NYHET - Universal IoT Gateway fra Tekon

Universal IoT Gateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Kåret til årets produkt

UniStream TA32 PLC+ HMI - ble kåret til "Årets Produkt 2024" av magasinet Control Engineering!

Les mer
0

Eliaden 28. til 30. mai 2024

✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

Les mer
0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer
0

Euro Expo Trondheim 2024

Den 17. - 18. april møtes vi i Utleirahallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

HavExpo 2024 i Bergen, 6. - 8. mai

Velkommen til Norges mest spennende møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen. HavExpo er en av Norges største messer for utstyr, tjenester, forskning og forvaltning innenfor havbruk og fiskeri.

Les mer
0

In-Situ "How To" og opplærings videoer

In-Situ tilbyr er rekke "How To" og opplærings videoer innen instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer.

Les mer