Fagprat

0

Ex godkjent mobil og kamera

Er du på jakt etter en mobiltelefon som tåler en støyt? Pixavi Phone er en mobiltelefon som tåler ekstra mye. Bygget for å gi topp ytelse samtidig som du ivaretar din sikkerhet i farlige områder. Svært robust, men likevel elegant og lommevennlig.

 

Bartec godkjent i Equinor-systemet

Bartec’s mobile enheter Pixavi Phone Smarttelefon og Pixavi Cam kamera er nå godkjent for bruk i Ex-sone 1 og 2 på Equinor’s on/offshore installasjoner.

 

Enhetene er registrert på listen over godkjente produkter iht. GL0492 standard i Equinor’s utstyrsbase. Dette betyr at alle som reiser til Equinor’s anlegg onshore eller offshore nå har tillatelse til å ta med disse mobile enhetene på anleggene/installasjonene.

 

Ex-godkjent kamera / smarttelefon

Fra Bartec Pixavi leverer vi robuste, ATEX-godkjente digitalkameraer og smarttelefoner sertifisert for sone 1. Pr. i dag er det Bartec Pixavi som har det beste Ex-godkjente kameraet på markedet slik vi ser det! Og de jobber også kontinuerlig med videreutvikling av nye og eksisterende produkter.

Lett og slank design

Med en vekt på 293 gram er Pixavi-telefonen den letteste og slankeste egensikre smarttelefonen på markedet.

 

     Pixavi Phone

  • ATEX/IECEx sone 1/21 godkjenning
  • Android 9.0 operativsystem
  • 5,5¨ tommers Full-HD AMOLED Display m/Gorillaglass
  • 12,2 MP kamera bakside
  • 8 MP kamera frontside
  • Qualcomm Snapdragon 660
  • 4G (LTE)
  • Dual-SIM or Single SIM + SD Card
  • WiFi 5, Bluetooth 5.0, NFC
  • Støv og vanntett klassifisert til IP68


 


 

 

Pixavi Cam

Det ultimate eksplosjonssikre kameraet. De tekniske spesifikasjonene som Pixavi Cam kan tilby er ennå bedre enn spesifikasjonene til den meget populære forgjengeren Gravity X Ex-kamera og leveres bl.a med ett meget robust HD display på hele 5,5¨ tommer og kamera på 12,2 MP

 


 

Ecom - Ex-instrumentering 

Ecom arbeider utelukkende med produkter som øker sikkerheten og letter arbeidet i eksplosjonsfarlige områder, og innenfor portabel 
Ex-instrumentering er de verdensledende! Mobil databehandling i Ex-soner er satsningsområdet, og her leveres godkjente produkter som nettbrett og smarttelefoner.

 

 

Ecom Smart-Ex 02

En ultra-robust smarttelefon, perfekt som kamera offshore. Godkjent i Equinor-systemet. Leveres med 4G/WIFI på Android operativsystem. Touch-skjermen kan benyttes i direkte sollys og fungerer bra selv om man bruker skitne eller våte arbeidshansker.

 


 

 

Ex-Handy 10 DZ1

Ex-Handy 10 med Android-operativsystem er den ideelle følgesvennen for innovative Industry 4.0-applikasjoner i farlige områder. Med IP68 og Gorilla Glass kan du betjene Ex-Handy 10 i de tøffeste miljøer.


 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Våre kunnskapsrike produktspesialister hjelper deg mer enn gjerne og svarer på dine spørsmål!"

 

 

Terje Augestad

Senior salgsingeniør

Terje Augestad

Ex godkjente mobiltelefoner, tablets, kamera m.m.

 

Tlf.:   950 22 599

e-post:   terje@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

PLS med HMI - stort utvalg!

Unitronics har fra starten av hatt som hovedmål å spare utviklingstid for programmerere! Dette har tradisjonelt vært gjort ved å integrere HMI og PLS med I/O'er i ett felles programmeringsverktøy.

Les mer
0

Veieceller fra Eilersen - Robuste og hygieniske

Fra vår danske leverandør Eilersen leverer vi kvalitetsveieceller som produseres, testes og kalibreres i Danmark.

Les mer
0

Ex Trådløs og Nettverk

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! Hovedproduktene er antennebarrierer som gjør det mulig å montere standard antenner i Ex-område.

Les mer
0

NYHET - Antennebarrierer fra Solexy

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! De leverer et bredt spekter av produkter innen RF, radio og trådløs kommunikasjon med Ex-sertifisering.

Les mer
0

Kommer snart - Universal Gateway fra Tekon

Industrial SmartEdge uGateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparametere.

Les mer
0

USB signallys fra Patlite

Patlite er en ledende produsent innen signallys, med et stort produktsortiment og mye funksjonalitet. LED er det store satsningsområdet, med fordeler som lavt energiforbruk og lang levetid.

Les mer
0

NYHET - Druck Premium Temperaturkalibrator

En ny familie av Premium Temperaturkalibratorer. Kalibratorene til den nye Druck Temperaturkalibrator-serien har høy ytelse og god brukervennlighet.

Les mer
0

Ajour 2022 i Odense 24.-24. november i Danmark

Besøk oss på stand 3640, når Ajour 2022 løper av stabelen i Odense Congress Center den 24. – 25. november i Danmark.Les mer