Fagprat

0

Ex godkjent mobil og kamera

Er du på jakt etter en mobiltelefon som tåler en støyt? Pixavi Phone er en mobiltelefon som tåler ekstra mye. Bygget for å gi topp ytelse samtidig som du ivaretar din sikkerhet i farlige områder. Svært robust, men likevel elegant og lommevennlig.

 

Bartec godkjent i Equinor-systemet

Bartec’s mobile enheter Pixavi Phone Smarttelefon og Pixavi Cam kamera er nå godkjent for bruk i Ex-sone 1 og 2 på Equinor’s on/offshore installasjoner.

 

Enhetene er registrert på listen over godkjente produkter iht. GL0492 standard i Equinor’s utstyrsbase. Dette betyr at alle som reiser til Equinor’s anlegg onshore eller offshore nå har tillatelse til å ta med disse mobile enhetene på anleggene/installasjonene.

 

Tjenesteprofil

Design, installasjon og administrasjon av en Smart
Overvåking av flomvarslingssystem.

 

 • Befaring
 • Smart overvåkingssystemdesign
 • Smart overvåkingssystem forsyning og installasjon
 • Løpende system

     Pixavi Phone

 • ATEX/IECEx sone 1/21 godkjenning
 • Android 9.0 operativsystem
 • 5,5¨ tommers Full-HD AMOLED Display m/Gorillaglass
 • 12,2 MP kamera bakside
 • 8 MP kamera frontside
 • Qualcomm Snapdragon 660
 • 4G (LTE)
 • Dual-SIM or Single SIM + SD Card
 • WiFi 5, Bluetooth 5.0, NFC
 • Støv og vanntett klassifisert til IP68


 


 

 

Pixavi Cam

Det ultimate eksplosjonssikre kameraet. De tekniske spesifikasjonene som Pixavi Cam kan tilby er ennå bedre enn spesifikasjonene til den meget populære forgjengeren Gravity X Ex-kamera og leveres bl.a med ett meget robust HD display på hele 5,5¨ tommer og kamera på 12,2 MP

 


 

Ecom - Ex-instrumentering 

Ecom arbeider utelukkende med produkter som øker sikkerheten og letter arbeidet i eksplosjonsfarlige områder, og innenfor portabel 
Ex-instrumentering er de verdensledende! Mobil databehandling i Ex-soner er satsningsområdet, og her leveres godkjente produkter som nettbrett og smarttelefoner.

 

 

Ecom Smart-Ex 02

En ultra-robust smarttelefon, perfekt som kamera offshore. Godkjent i Equinor-systemet. Leveres med 4G/WIFI på Android operativsystem. Touch-skjermen kan benyttes i direkte sollys og fungerer bra selv om man bruker skitne eller våte arbeidshansker.

 


 

 

Ex-Handy 10 DZ1

Ex-Handy 10 med Android-operativsystem er den ideelle følgesvennen for innovative Industry 4.0-applikasjoner i farlige områder. Med IP68 og Gorilla Glass kan du betjene Ex-Handy 10 i de tøffeste miljøer.


 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Våre kunnskapsrike produktspesialister hjelper deg mer enn gjerne og svarer på dine spørsmål!"

 

 

Terje Augestad

Senior salgsingeniør

Terje Augestad

Ex godkjente mobiltelefoner, tablets, kamera m.m.

 

Tlf.:   950 22 599

e-post:   terje@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer
0

SIL kurs 2023 - Safety Integrity Level - FSE Course

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør.

Les mer
0

HI messen 2023 - HI Tech & Industry Scandinavia

Besøk Tormatic AS på HI-messen 2023 - Hi Tech & Industry Scandinavia. Tormatic representeres i år på stand M9594 av Terje Augestad og Frode Eugen Karlsen. Bruk koden "hi23-28037" og bestill gratis billett til messen.

Les mer
0

Euro Expo Ålesund 2023

Kom innom vår stand under Euro Expo Ålesund 2023 den 27. – 28. september i Sparebanken Møre Arena. Møt Christer Dreng og Per Egil Strand, oppdag Tormatics produktnyheter og ta del i en hyggelig prat!

Les mer
0

NYHET - Aqua TROLL Serien Multiparametersonder

Nå med utskiftbare sensorer og vannkvalitets-app! De nye AquaTROLL 700 og 800 kompletterer serien sammen med eksisterende AquaTROLL 500 og 600. Opptil 6 sensorer pr. sonde som kan måle hele 15 ulike parametere.

Les mer
0

NYHET - Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

Druck PV624 er en portabel hybrid trykkontrollstasjon som kombinerer manuell trykkgenerering med automatisk trykkontroll for nøyaktig og stabil trykkontroll til settpunkt!

Les mer
0

Aqua Nor 2023 - Næringens viktigste møteplass

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparameter.

Les mer