Fagprat

0

Ex godkjent mobil og kamera

Er du på jakt etter en mobiltelefon som tåler en støyt? Pixavi Phone er en mobiltelefon som tåler ekstra mye. Bygget for å gi topp ytelse samtidig som du ivaretar din sikkerhet i farlige områder. Svært robust, men likevel elegant og lommevennlig.

 

Ex-godkjent kamera / smarttelefon

Fra Bartec Pixavi leverer vi robuste, ATEX-godkjente digitalkameraer og smarttelefoner sertifisert for sone 1. Pr. i dag er det Bartec Pixavi som har det beste Ex-godkjente kameraet på markedet slik vi ser det! Og de jobber også kontinuerlig med videreutvikling av nye og eksisterende produkter.
 

Lett og slank design

Med en vekt på 293 gram er Pixavi-telefonen den letteste og slankeste egensikre smarttelefonen på markedet.

 

     Pixavi Phone

  • ATEX/IECEx sone 1/21 godkjenning
  • Android 9.0 operativsystem
  • 5,5¨ tommers Full-HD AMOLED Display m/Gorillaglass
  • 12,2 MP kamera bakside
  • 8 MP kamera frontside
  • Qualcomm Snapdragon 660
  • 4G (LTE)
  • Dual-SIM or Single SIM + SD Card
  • WiFi 5, Bluetooth 5.0, NFC
  • Støv og vanntett klassifisert til IP68


 


 

 

Pixavi Cam

Det ultimate eksplosjonssikre kameraet. De tekniske spesifikasjonene som Pixavi Cam kan tilby er ennå bedre enn spesifikasjonene til den meget populære forgjengeren Gravity X Ex-kamera og leveres bl.a med ett meget robust HD display på hele 5,5¨ tommer og kamera på 12,2 MP

 


 

Ecom - Ex-instrumentering 

Ecom arbeider utelukkende med produkter som øker sikkerheten og letter arbeidet i eksplosjonsfarlige områder, og innenfor portabel 
Ex-instrumentering er de verdensledende! Mobil databehandling i Ex-soner er satsningsområdet, og her leveres godkjente produkter som nettbrett og smarttelefoner.

 

 

Ecom Smart-Ex 02

En ultra-robust smarttelefon, perfekt som kamera offshore. Godkjent i Equinor-systemet. Leveres med 4G/WIFI på Android operativsystem. Touch-skjermen kan benyttes i direkte sollys og fungerer bra selv om man bruker skitne eller våte arbeidshansker.

 


 

 

Ex-Handy 10 DZ1

Ex-Handy 10 med Android-operativsystem er den ideelle følgesvennen for innovative Industry 4.0-applikasjoner i farlige områder. Med IP68 og Gorilla Glass kan du betjene Ex-Handy 10 i de tøffeste miljøer.

Flere nyheter


 

0

Ex godkjent mobil og kamera

Er du på jakt etter en mobiltelefon som tåler en støyt? Bygget for å gi topp ytelse samtidig som du ivaretar din sikkerhet i farlige områder.

Les mer
0

Ny katalog 2022

Les vår oppdaterte produktkatalog her...

Les mer
0

In-Situ RDO Blue

RDO Blue benytter In-Situ's patenterte Optical Rugged Dissolved Oxygen-teknologi, en EPA-godkjent målemetode for oppløst oksygen.

Les mer
0

Ta kontakt for support

Våre kunnskapsrike produktspesialister hjelper deg mer enn gjerne og svarer på dine spørsmål!

Les mer
0

Sikker fjerntilkobling

De siste par årene har skapt nye utfordringer for mange - hjemmekontorløsninger og reiserestriksjoner gir økt behov for fjerntilkobling.
Les mer
0

SIL manual

Tormatic har i en årrekke levert bl.a. sikkerhetsreleer og Ex barrierer fra GM International.

Les mer
0

Ex områder

Få mer kunnskap om bakgrunn, definisjoner, typer beskyttelse etc. i denne lærerike predentasjonen!

Les mer
0

Smartrele - høyt nivå av sikkerhet

Kritiske applikasjoner krever bruk av SIL 3 sikkerhetsrele! Ved å kunne diagnostisere både aktiv og passiv last i sløyfen tas sikkerheten til et høyere nivå!

Les mer
0

Lærerike webinar

Tormatic har i en årrekke solgt egensikker instrumentering og industriautomasjon fra GM International - Ex barrierer, SIL releer, power supplies m.m.

Les mer