Fagprat

0

USB signallys fra Patlite

Patlite er en ledende produsent innen signallys, med et stort produktsortiment og mye funksjonalitet. LED er det store satsningsområdet, med fordeler som lavt energiforbruk og lang levetid.

 

De nye USB-lystårnene er ypperlig til bruk på bl.a. selvbetjeningskasser: mindre kabling, enkel styring og drift fra PC eller HMI.

Patlite har også LED-lyslister med svært gode spesifikasjoner: IP69k, og tåler store temperaturforandringer. En del av Patlite’s produkter kan leveres i Ex-sikker utførelse gjennom firmaet Artidor som tar seg av de nødvendige sertifiseringene.

 

NE-USB Signallys

Signallyset NE-USB gir deg nye muligheter i mange forskjellige arbeids- og kontorapplikasjoner med sine tydelige, men behagelige lyd & lys varsler.

 

  • Kontroll og strømforsyning med kun én USB-kabel
  • Enkle statusvarsler med lyd og lys, visning i opptil 7 forskjellige farger
  • Styres fra PC eller HMI 
  • Plug & Play: Brukes uten proprietære drivere, støtter HID  
  • Programmering med gratis DLL-bibliotekfil

 

Bli varslet når kontorskriveren din er tom for papir eller trenger en systemoppdatering. Er du i en samtale eller er møterommet opptatt? Med signallyset NE-USB kan du vise dette og forhindre avbrytelser!
 

 

 

 

 

 

 

LR6-USB Signaltårn

Styres og drives via USB-grensesnitt, krever mindre kabling!

 

LR-serien er det mest avanserte LED-signaltårn sortimentet til dags dato. Med overlegen synlighet og lyd for entydig indikasjon, robust konstruksjon for tøffe, våte miljøer og et modulært system for enkle tilpasninger, er LR-serien utstyrt for å løse de mest utfordrende applikasjonene.

 

  • Perfekt til bruk på eksempelvis selvbetjente kasser
  • Ø=60mm, opptil 5 LED i ulike farger, 5 lydsignaler
  • Programmering med gratis DLL-bibliotekfil
  • Styres fra PC eller HMI
  • Støtter HID, ingen proprietære drivere nødvendig

 

 

 

 

 

 

 

Produkter fra Patlite


 

Flere nyheter


 

0

PLS med HMI - stort utvalg!

Unitronics har fra starten av hatt som hovedmål å spare utviklingstid for programmerere! Dette har tradisjonelt vært gjort ved å integrere HMI og PLS med I/O'er i ett felles programmeringsverktøy.

Les mer
0

Veieceller fra Eilersen - Robuste og hygieniske

Fra vår danske leverandør Eilersen leverer vi kvalitetsveieceller som produseres, testes og kalibreres i Danmark.

Les mer
0

Ex Trådløs og Nettverk

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! Hovedproduktene er antennebarrierer som gjør det mulig å montere standard antenner i Ex-område.

Les mer
0

NYHET - Antennebarrierer fra Solexy

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! De leverer et bredt spekter av produkter innen RF, radio og trådløs kommunikasjon med Ex-sertifisering.

Les mer
0

Kommer snart - Universal Gateway fra Tekon

Industrial SmartEdge uGateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparametere.

Les mer
0

USB signallys fra Patlite

Patlite er en ledende produsent innen signallys, med et stort produktsortiment og mye funksjonalitet. LED er det store satsningsområdet, med fordeler som lavt energiforbruk og lang levetid.

Les mer
0

NYHET - Druck Premium Temperaturkalibrator

En ny familie av Premium Temperaturkalibratorer. Kalibratorene til den nye Druck Temperaturkalibrator-serien har høy ytelse og god brukervennlighet.

Les mer
0

Ajour 2022 i Odense 24.-24. november i Danmark

Besøk oss på stand 3640, når Ajour 2022 løper av stabelen i Odense Congress Center den 24. – 25. november i Danmark.Les mer