Fagprat

0

USB signallys fra Patlite

Patlite er en ledende produsent innen signallys, med et stort produktsortiment og mye funksjonalitet. LED er det store satsningsområdet, med fordeler som lavt energiforbruk og lang levetid.

 

De nye USB-lystårnene er ypperlig til bruk på bl.a. selvbetjeningskasser: mindre kabling, enkel styring og drift fra PC eller HMI.

Patlite har også LED-lyslister med svært gode spesifikasjoner: IP69k, og tåler store temperaturforandringer. En del av Patlite’s produkter kan leveres i Ex-sikker utførelse gjennom firmaet Artidor som tar seg av de nødvendige sertifiseringene.

 

NE-USB Signallys

Signallyset NE-USB gir deg nye muligheter i mange forskjellige arbeids- og kontorapplikasjoner med sine tydelige, men behagelige lyd & lys varsler.

 

  • Kontroll og strømforsyning med kun én USB-kabel
  • Enkle statusvarsler med lyd og lys, visning i opptil 7 forskjellige farger
  • Styres fra PC eller HMI 
  • Plug & Play: Brukes uten proprietære drivere, støtter HID  
  • Programmering med gratis DLL-bibliotekfil

 

Bli varslet når kontorskriveren din er tom for papir eller trenger en systemoppdatering. Er du i en samtale eller er møterommet opptatt? Med signallyset NE-USB kan du vise dette og forhindre avbrytelser!
 

 
LR6-USB Signaltårn

Styres og drives via USB-grensesnitt, krever mindre kabling!

 

LR-serien er det mest avanserte LED-signaltårn sortimentet til dags dato. Med overlegen synlighet og lyd for entydig indikasjon, robust konstruksjon for tøffe, våte miljøer og et modulært system for enkle tilpasninger, er LR-serien utstyrt for å løse de mest utfordrende applikasjonene.

 

  • Perfekt til bruk på eksempelvis selvbetjente kasser
  • Ø=60mm, opptil 5 LED i ulike farger, 5 lydsignaler
  • Programmering med gratis DLL-bibliotekfil
  • Styres fra PC eller HMI
  • Støtter HID, ingen proprietære drivere nødvendig

 

 

 

 

Produkter fra Patlite


 

Flere nyheter


 

0

Patlite Application Videos

PATLITE tilbyr en rekke On Demand Videoer. Patlite er en ledende leverandør av innovative LED-statusindikerende lys, lydalarmer, visuelle og hørbare kommunikasjonsnettverkssystem og løsninger som forbedrer sikkerheten og komforten til arbeidsplasser og lokalsamfunn.

Les mer
0

Mål vannkvalitet med Blueye X3 og Aqua Troll

Blueye X3s mulighet til å integrere eksternt utstyr gjør den til en eksepsjonell ressurs for ulike undervannsoperasjoner. Aqua TROLL 500 fra In-Situ er kompatibel med Blueye X3 ROV og er den ultimate løsningen for allsidige miljøovervåkingsbehov.

Les mer
0

Møt oss på Aqkva Konferansen 2024

Aqkva konferansen går av stabelen 18. januar i Bergen. Norges største havbrukskonferanse! Møt Terje Augestad og Per Egil Strand på Tormatic sin stand og slå av en prat.

Les mer
0

Ajour 2023 - Stand 3640

Torsdag 23. og fredag 24. november deltar Tormatic på messen Ajour 2023 i Danmark. Besøk vår stand 3640 på Odense Congress Center. Stedet hvor teknologi og mennesker møtes.

Les mer
0

Euro Expo Mo i Rana 2023

22. - 23. november samles ledende bedrifter som leverer varer og tjenester til produksjonsindustrien i Mo i Rana på EURO EXPO IndustriMesse.

Les mer
0

Den 17. nasjonale Ex-konferansen

Ex-konferansen er en viktig møteplass for alle som har befatning med eksplosjonsfarlige områder. Ex-konferansen har lange tradisjoner og anses for å bidra til økt sikkerhet i bransjen.

Les mer
0

HydroVu Skytjeneste

HydroVu skytjeneste brukes sammen med VuLink 4G datalogger for online overvåking, logging og alarmhåndtering av sensorer i felt.

Les mer
0

In-Situ VuLink Datalogger

VuLink er en global telemetrienhet som vil endre tenkemåten for fjernovervåking. Vår nøkkelferdige løsning er enkel å sette opp, fungerer hvor som helst og har lang batteritid. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for utstyret eller dataene dine.

Les mer
0

Multiparameter Sonde

Aqua TROLL 500/600/700/800 er skalerbare multiparametersonder som benytter utskiftbare smartsensorer. Smartsensorene kan leveres i ett meget bredt utvalg av vannkvalitetsparametere.

Les mer