Fagprat

0

NYHET - Antennebarrierer fra Solexy

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! De leverer et bredt spekter av produkter innen RF, radio og trådløs kommunikasjon med Ex-sertifisering.

 

 

M SERIEN

 

Solexys M-serie er en flerkanals egensikker barriere for RF-signaler (Pat. Pending). M-serien er designet for installasjon i et trygt, ikke klassifisert område i kombinasjon med antenner installert på farlige steder.

 

En integrert blokkeringskrets forhindrer at farlig energi når antennen hvis det oppstår en radio-, modem- eller tilgangspunktfeil. Den tillater også fjerning av antenne i farlige områder og bruk av standard koaksialkabel for å fjernmontere dem.


Antennebarrierens kompakte design reduserer plassen som kreves inne i kabinettet og kan matches med praktisk talt alle radioer og antenner. Det er en svært fleksibel og kostnadseffektiv løsning for utplassering av radiosystem i farlige områder.

 

Datablad: SOLEXY_M_series

 

Funksjoner:

 

  • FLERE KANALER, EN ENHET

Standard layout med 4 barrierer, tilgjengelig på opptil 7 forskjellige antennetilkoblinger til én enkelt kompakt enhet.

 

  • FLEKSIBILITET

Tillater installasjon av et bredt utvalg av passive antenner i eksplosjonsfarlige områder. Antenner kan fjernes og/eller installeres med strømmen på.

 

  • UTVIDET FREKVENSOMRÅDE

M-serien dekker et bredt spekter av frekvenser med kun én versjon, fra 300 MHz opp til 9 GHz med nesten en flat tapskurve.

 

  • MONTERING

Enhet tilgjengelig med veggmonteringsdesign som standard og DIN-skinnefeste på forespørsel.


 


 

UX SERIEN

 

Solexys patenterte eksplosjonssikre antennekobling tillater installasjon av ikke-Ex-sertifiserte antenner i farlige områder. Denne koblingen er utformet for å brukes direkte med listede eksplosjonssikre hus eller rørkoblinger.

 

En integrert blokkeringskrets forhindrer at farlig energi når antennen hvis det oppstår en radio-, modem- eller tilgangspunktfeil. Den tillater også fjerning av antenne i farlige områder.

 

Koblingens robuste design gjør det mulig å koble til praktisk talt enhver radio og antenne. Det er en svært fleksibel og kostnadseffektiv løsning for utplassering av radiosystem i farlige områder. Koblingen kan også brukes som kabelskott.

 

Beslag er godkjent for farlige steder og kan monteres med en enkel skiftenøkkel.

 

Datablad: SOLEXY_UX_series

 

Funksjoner:

 

  • KORTSLUTNINGSBESKYTTELSE

Inkluderer integrerte blokkeringskretser.

 

  • MILJØVERN

Alle nødvendige kretser er innfelt i beslag og innkapslet mot tøffe miljøer.

 

  • INGEN TETNINGSBESLAG KREVES

Tillater installasjon av et bredt utvalg av passive antenner i eksplosjonsfarlige områder. Antenner kan fjernes og/eller installeres med strømmen på. Perfekt for en kabelskottforbindelse.

 

  • UTVIDET FREKVENSOMRÅDE

UX-serien dekker et bredt spekter av frekvenser med kun én versjon, fra 300 MHz opp til 9 GHz med nesten flat kurvetap.


 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Våre kunnskapsrike produktspesialister hjelper deg mer enn gjerne og svarer på dine spørsmål!"

 

 

 

Per Tveit Vågsether

Teknisk leder

Per Tveit Vågsether

Ex-barrierer, Sikkerhetsreleer, Signalomformere, Ex Trådløs og Nettverk m.m.

 

Mobil:   915 37 865

e-post:  per@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer
0

SIL kurs 2023 - Safety Integrity Level - FSE Course

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør.

Les mer
0

HI messen 2023 - HI Tech & Industry Scandinavia

Besøk Tormatic AS på HI-messen 2023 - Hi Tech & Industry Scandinavia. Tormatic representeres i år på stand M9594 av Terje Augestad og Frode Eugen Karlsen. Bruk koden "hi23-28037" og bestill gratis billett til messen.

Les mer
0

Euro Expo Ålesund 2023

Kom innom vår stand under Euro Expo Ålesund 2023 den 27. – 28. september i Sparebanken Møre Arena. Møt Christer Dreng og Per Egil Strand, oppdag Tormatics produktnyheter og ta del i en hyggelig prat!

Les mer
0

NYHET - Aqua TROLL Serien Multiparametersonder

Nå med utskiftbare sensorer og vannkvalitets-app! De nye AquaTROLL 700 og 800 kompletterer serien sammen med eksisterende AquaTROLL 500 og 600. Opptil 6 sensorer pr. sonde som kan måle hele 15 ulike parametere.

Les mer
0

NYHET - Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

Druck PV624 er en portabel hybrid trykkontrollstasjon som kombinerer manuell trykkgenerering med automatisk trykkontroll for nøyaktig og stabil trykkontroll til settpunkt!

Les mer
0

Aqua Nor 2023 - Næringens viktigste møteplass

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparameter.

Les mer