Fagprat

0

NYHET - Antennebarrierer fra Solexy

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! De leverer et bredt spekter av produkter innen RF, radio og trådløs kommunikasjon med Ex-sertifisering.

 

 

M SERIEN

 

Solexys M-serie er en flerkanals egensikker barriere for RF-signaler (Pat. Pending). M-serien er designet for installasjon i et trygt, ikke klassifisert område i kombinasjon med antenner installert på farlige steder.

 

En integrert blokkeringskrets forhindrer at farlig energi når antennen hvis det oppstår en radio-, modem- eller tilgangspunktfeil. Den tillater også fjerning av antenne i farlige områder og bruk av standard koaksialkabel for å fjernmontere dem.


Antennebarrierens kompakte design reduserer plassen som kreves inne i kabinettet og kan matches med praktisk talt alle radioer og antenner. Det er en svært fleksibel og kostnadseffektiv løsning for utplassering av radiosystem i farlige områder.

 

Datablad: SOLEXY_M_series

 

Funksjoner:

 

  • FLERE KANALER, EN ENHET

Standard layout med 4 barrierer, tilgjengelig på opptil 7 forskjellige antennetilkoblinger til én enkelt kompakt enhet.

 

  • FLEKSIBILITET

Tillater installasjon av et bredt utvalg av passive antenner i eksplosjonsfarlige områder. Antenner kan fjernes og/eller installeres med strømmen på.

 

  • UTVIDET FREKVENSOMRÅDE

M-serien dekker et bredt spekter av frekvenser med kun én versjon, fra 300 MHz opp til 9 GHz med nesten en flat tapskurve.

 

  • MONTERING

Enhet tilgjengelig med veggmonteringsdesign som standard og DIN-skinnefeste på forespørsel.


 


 

UX SERIEN

 

Solexys patenterte eksplosjonssikre antennekobling tillater installasjon av ikke-Ex-sertifiserte antenner i farlige områder. Denne koblingen er utformet for å brukes direkte med listede eksplosjonssikre hus eller rørkoblinger.

 

En integrert blokkeringskrets forhindrer at farlig energi når antennen hvis det oppstår en radio-, modem- eller tilgangspunktfeil. Den tillater også fjerning av antenne i farlige områder.

 

Koblingens robuste design gjør det mulig å koble til praktisk talt enhver radio og antenne. Det er en svært fleksibel og kostnadseffektiv løsning for utplassering av radiosystem i farlige områder. Koblingen kan også brukes som kabelskott.

 

Beslag er godkjent for farlige steder og kan monteres med en enkel skiftenøkkel.

 

Datablad: SOLEXY_UX_series

 

Funksjoner:

 

  • KORTSLUTNINGSBESKYTTELSE

Inkluderer integrerte blokkeringskretser.

 

  • MILJØVERN

Alle nødvendige kretser er innfelt i beslag og innkapslet mot tøffe miljøer.

 

  • INGEN TETNINGSBESLAG KREVES

Tillater installasjon av et bredt utvalg av passive antenner i eksplosjonsfarlige områder. Antenner kan fjernes og/eller installeres med strømmen på. Perfekt for en kabelskottforbindelse.

 

  • UTVIDET FREKVENSOMRÅDE

UX-serien dekker et bredt spekter av frekvenser med kun én versjon, fra 300 MHz opp til 9 GHz med nesten flat kurvetap.


 

Ønsker du ytterligere informasjon?

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

 

"Våre kunnskapsrike produktspesialister hjelper deg mer enn gjerne og svarer på dine spørsmål!"

 

 

 

Per Tveit Vågsether

Teknisk leder

Per Tveit Vågsether

Ex-barrierer, Sikkerhetsreleer, Signalomformere, Ex Trådløs og Nettverk m.m.

 

Mobil:   915 37 865

e-post:  per@tormatic.no

Flere nyheter


 

0

PLS med HMI - stort utvalg!

Unitronics har fra starten av hatt som hovedmål å spare utviklingstid for programmerere! Dette har tradisjonelt vært gjort ved å integrere HMI og PLS med I/O'er i ett felles programmeringsverktøy.

Les mer
0

Veieceller fra Eilersen - Robuste og hygieniske

Fra vår danske leverandør Eilersen leverer vi kvalitetsveieceller som produseres, testes og kalibreres i Danmark.

Les mer
0

Ex Trådløs og Nettverk

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! Hovedproduktene er antennebarrierer som gjør det mulig å montere standard antenner i Ex-område.

Les mer
0

NYHET - Antennebarrierer fra Solexy

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! De leverer et bredt spekter av produkter innen RF, radio og trådløs kommunikasjon med Ex-sertifisering.

Les mer
0

Kommer snart - Universal Gateway fra Tekon

Industrial SmartEdge uGateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparametere.

Les mer
0

USB signallys fra Patlite

Patlite er en ledende produsent innen signallys, med et stort produktsortiment og mye funksjonalitet. LED er det store satsningsområdet, med fordeler som lavt energiforbruk og lang levetid.

Les mer
0

NYHET - Druck Premium Temperaturkalibrator

En ny familie av Premium Temperaturkalibratorer. Kalibratorene til den nye Druck Temperaturkalibrator-serien har høy ytelse og god brukervennlighet.

Les mer
0

Ajour 2022 i Odense 24.-24. november i Danmark

Besøk oss på stand 3640, når Ajour 2022 løper av stabelen i Odense Congress Center den 24. – 25. november i Danmark.Les mer