Tempcontrol X12.A Innstikkføl, SkråSpiss

1,5 x 130 mm, Type K

Tempcontrol X-serie er temperaturfølere med håndtak beregnet for bruk med portable termometre. Fås i forskjellige utførelser beregnet på kjernetemperatur, lufttemperatur og overflatetemperatur.
Varenr:101791
Tempcontrol X12.A Innstikkføl, SkråSpiss 1,5 x 130 mm, Type K Tempcontrol X12.A Innstikkføl, SkråSpiss 1,5 x 130 mm, Type K
  • Innstikkføler for kjerne- / vanntemperatur.
    Med liten diameter egner den seg også til lufttemperatur.
  • Termoelement Type K
  • Lengde: 130mm. + håndtak
  • Diameter: 1,5 mm
  • Spiss: Skråskåret (kanyle)
  • Leveres med spiralkabel og standard miniatyrkontakt

 

 

 

Nyheter


 

0

Euro Expo Kristiansand 2024

Den 4. - 5. september møtes vi i Sørlandshallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

Vi ønsker alle en fin sommer!

Det er ferietid og vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER! Tormatic holder åpent sommeren igjennom, om enn med litt redusert bemanning. 😊☀️

Les mer
0

NYHET - Universal IoT Gateway fra Tekon

Universal IoT Gateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Kåret til årets produkt

UniStream TA32 PLC+ HMI - ble kåret til "Årets Produkt 2024" av magasinet Control Engineering!

Les mer
0

Eliaden 28. til 30. mai 2024

✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

Les mer
0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer