Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Om oss

Tormatic AS

 

Tormatic as ble etablert i 1968 og feiret 50 år i 2018 som en ledende leverandør av instrumentering til det norske og danske markedet! Produktene er fordelt på fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Instrumentering / kalibrering og Elektro.

 

Vi har et bredt produktspekter for å kunne tilby helhetlige løsninger, og våre ansatte består av en kvalifisert stab som i dag teller 14 ansatte, hvor flertallet er ingeniører/teknikere. Mange av våre produkter krever god kunnskap om fagområdet for å kunne velge riktig produkt for formålet ved innkjøp, og for senere å kunne nyttiggjøre seg av instrumentet på best mulig måte. Våre kunnskapsrike produktspesialister hjelper deg mer enn gjerne og svarer på dine spørsmål!

Våre leverandører er ikke døgnfluer, men solide størrelser i sitt respektive fagfelt. De aller fleste har vi samarbeidet med i mange år, derfor kan vi av erfaring si at kvaliteten er satt i høysetet.

Tormatic as var det første instrumenteringsfirmaet i Norge som ble ISO-sertifisert, så tidlig som i 1993. Kvaliteten i arbeidsprosesser og leveranserutiner dokumenteres gjennom ISO 9001:2015 sertifikatet.

Vi ønsker å vise deg et gjennomsnitt av vårt produktspekter her på hjemmesiden, og håper du finner det du er på jakt etter!


Ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere informasjon!

 

 

Vennlig hilsen

Tor Øystein Edvardsen
Daglig leder

Tor Øystein Edvardsen