Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Jobbe i Tormatic

 

Vil du bli en kollega?

 

 

Tormatic AS ble etablert i 1968 og er i dag en ledende leverandør av instrumentering innen automatisering, prosess, kalibrering og elektro. Vi holder til i egne lokaler på Skreppestad i Larvik, er 14 ansatte og har utstrakt kontakt med kunder i hele Norge. Firmaet er ISO 9001 sertifisert og hadde i fjor en omsetning på ca 50 Mill Nok.

 

Tormatic søker deg som trigges av å bygge gode relasjoner med kunder og som motiveres av å bli kjent med nye mennesker, lytte og kartlegge kundens behov. Du ønsker å være den foretrukne leverandør og rådgiver. I dette ligger å bygge tillit og kjennskap gjennom gode leveranser og tett oppfølging. I hverdagen vil du kartlegge, planlegge og gjennomføre kundemøter med eksisterende og nye kunder i hele Norge. Du vil ha en variert, fleksibel og spennende hverdag hos Tormatic.

 

Vi er en gjeng som virkelig bryr oss om og er stolte over produktene vi selger. Du vil bli en del av et lag som er topp motivert og har særdeles fornøyde kunder. Arbeidsmiljøet er preget av stor trivsel og raushet. Det er viktig for oss. For trivsel genererer resultater. Og resultater er det vi ønsker at du skal være med skape ved å identifisere nye prosjekter og kartlegge fremtidige behov.

 

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med fremtidige kollegaer.

 

Send oss en åpen søknad.

 

 

Vennlig hilsen

Tor Øystein Edvardsen
Daglig leder

 

Mobil: 915 37 869

e-post:  tor@tormatic.no

Tor Øystein Edvardsen