Hydro Int. FL105 FlexiLogger Lithium

m/Lithium batteri og 4G modem (NB-IoT)

Flexilogger FL105 er etterfølgeren til Flexilogger 100 (FROG) fra Hydro International! Den nye loggeren er konstruert for å overvåke omgivelsene med hensyn til miljø, vanndybde, vannstrøm, forurensing etc. Designet for datalogging og telemetrioppgaver i tøffe omgivelser!
Varenr:108098
Hydro Int. FL105 FlexiLogger Lithium m/Lithium batteri og 4G modem (NB-IoT) Hydro Int. FL105 FlexiLogger Lithium m/Lithium batteri og 4G modem (NB-IoT) Hydro Int. FL105 FlexiLogger Lithium m/Lithium batteri og 4G modem (NB-IoT) Hydro Int. FL105 FlexiLogger Lithium m/Lithium batteri og 4G modem (NB-IoT)

Flexilogger FL105 kan arbeide som en ren batteridrevet datalogger eller som en telemetrilogger med innebygget modem NB-IoT/LTE-M over 4G. Loggeren blir levert med integrert antenne eller med en antennekontakt for tilkobling til ekstern antenne avhengig av lokale dekningsforhold. FL105 er konstruert for å overvåke omgivelsene med hensyn til miljø, vanndybde, vannstrøm, forurensing osv.

 

Loggeren er robust med formstøpt hus i Polykarbonat/ABS, IP68 og er beregnet til å passe inne i et 100mm rør (4”). Men den behøver ikke et ekstra hus, den kan like gjerne spennes fast til et festepunkt (leveres med festebrakett). FL105 kan eksempelvis benyttes til hydrometriske oppgaver i elver, bassenger og borehull hvor den kan gi alarm ved overstrømning, ekstraordinært regnfall, uventet forurensing etc.

 

  • Inngang med 32 kanaler som kan ta imot signal fra en analog sensor 4-20mA eller 8 digitale sensorer med SDI-12 protokoll.
  • Loggeren mater eksterne sensorer med 12VDC og kan f.eks. logge en nivåsensor med 4-20mA og en SDI-12 sensor med inntil 7 parametere.
  • Strømforsynes fra innebygde batteripakker av type Litium og ekstern strømforsyning 12VDC.
  • Lagrer opptil 119.700 16 bit avlesninger i flashminnet.
  • Innsamlede data bevares selv om batteriet går tomt.
  • Høy nøyaktighet med 16 bit oppløsning kan oppnås ved valg av kvalitetssensorer.
  • Velg mellom logging ved en hendelse, periodisk logging eller pulstelling.
  • Kommuniserer via NB-IoT/LTE-M over 4G modem eller via WiFi (hotspot) eller kablet over RS-232.
  • Protokoll FTP, Modbus ASCII eller DNP3.
  • Harvest - gratis programvare for konfigurering og avlesing av loggeren i felt.

 

 

 

 

 

Nyheter


 

0

Eliaden 28. til 30. mai 2024

✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

Les mer
0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer
0

Euro Expo Trondheim 2024

Den 17. - 18. april møtes vi i Utleirahallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

HavExpo 2024 i Bergen, 6. - 8. mai

Velkommen til Norges mest spennende møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen. HavExpo er en av Norges største messer for utstyr, tjenester, forskning og forvaltning innenfor havbruk og fiskeri.

Les mer
0

In-Situ "How To" og opplærings videoer

In-Situ tilbyr er rekke "How To" og opplærings videoer innen instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer.

Les mer
0

NYHET - In-Situ Rugged Buoy

In-Situ Rugged Buoy er en pålitelig, kostnadseffektiv overvåkingsplattform for langsiktig utplassering av instrumentering og telemetri i dam, innsjø, bukt, elv og kystnære miljøer.

Les mer