Prosess

Hydro Int. FL105 FlexiLogger Lithium

m/Lithium batteri og 4G modem (NB-IoT)

Flexilogger FL105 er etterfølgeren til Flexilogger 100 (FROG) fra Hydro International! Den nye loggeren er konstruert for å overvåke omgivelsene med hensyn til miljø, vanndybde, vannstrøm, forurensing etc. Designet for datalogging og telemetrioppgaver i tøffe omgivelser!
Varenr:108098
Hydro Int. FL105 FlexiLogger Lithium m/Lithium batteri og 4G modem (NB-IoT) Hydro Int. FL105 FlexiLogger Lithium m/Lithium batteri og 4G modem (NB-IoT) Hydro Int. FL105 FlexiLogger Lithium m/Lithium batteri og 4G modem (NB-IoT) Hydro Int. FL105 FlexiLogger Lithium m/Lithium batteri og 4G modem (NB-IoT)

Flexilogger FL105 kan arbeide som en ren batteridrevet datalogger eller som en telemetrilogger med innebygget modem NB-IoT/LTE-M over 4G. Loggeren blir levert med integrert antenne eller med en antennekontakt for tilkobling til ekstern antenne avhengig av lokale dekningsforhold. FL105 er konstruert for å overvåke omgivelsene med hensyn til miljø, vanndybde, vannstrøm, forurensing osv.

Loggeren er robust med formstøpt hus i Polykarbonat/ABS, IP68 og er beregnet til å passe inne i et 100mm rør (4”). Men den behøver ikke et ekstra hus, den kan like gjerne spennes fast til et festepunkt (leveres med festebrakett). FL105 kan eksempelvis benyttes til hydrometriske oppgaver i elver, bassenger og borehull hvor den kan gi alarm ved overstrømning, ekstraordinært regnfall, uventet forurensing etc.

  • Inngang med 32 kanaler som kan ta imot signal fra en analog sensor 4-20mA eller 8 digitale sensorer med SDI-12 protokoll.
  • Loggeren mater eksterne sensorer med 12VDC og kan f.eks. logge en nivåsensor med 4-20mA og en SDI-12 sensor med inntil 7 parametere.
  • Strømforsynes fra innebygde batteripakker av type Litium og ekstern strømforsyning 12VDC.
  • Lagrer opptil 119.700 16 bit avlesninger i flashminnet.
  • Innsamlede data bevares selv om batteriet går tomt.
  • Høy nøyaktighet med 16 bit oppløsning kan oppnås ved valg av kvalitetssensorer.
  • Velg mellom logging ved en hendelse, periodisk logging eller pulstelling.
  • Kommuniserer via NB-IoT/LTE-M over 4G modem eller via WiFi (hotspot) eller kablet over RS-232.
  • Protokoll FTP, Modbus ASCII eller DNP3.
  • Harvest - gratis programvare for konfigurering og avlesing av loggeren i felt.

 

 

 

Nyheter


 

0

PLS med HMI - stort utvalg!

Unitronics har fra starten av hatt som hovedmål å spare utviklingstid for programmerere! Dette har tradisjonelt vært gjort ved å integrere HMI og PLS med I/O'er i ett felles programmeringsverktøy.

Les mer
0

Isolasjonstestere fra Megger

Tormatic har den opprinnelige "Meggeren" i sin produktportefølje, den produseres nemlig av fabrikken med samme navn - Megger. Megger har produsert isolasjonstestere siden 1889, og har som målsetting å dekke alle behov innen fagfeltet!

Les mer
0

Veieceller fra Eilersen - Robuste og hygieniske

Fra vår danske leverandør Eilersen leverer vi kvalitetsveieceller som produseres, testes og kalibreres i Danmark.

Les mer
0

Ex Trådløs og Nettverk

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! Hovedproduktene er antennebarrierer som gjør det mulig å montere standard antenner i Ex-område.

Les mer
0

NYHET - Antennebarrierer fra Solexy

Solexy er spesialister på kommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder! De leverer et bredt spekter av produkter innen RF, radio og trådløs kommunikasjon med Ex-sertifisering.

Les mer
0

Kommer snart - Universal Gateway fra Tekon

Industrial SmartEdge uGateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Trådløse sensorer og systemer

Trådløse sensorer kan brukes i mange ulike applikasjoner, f.eks. ved måling og/eller logging av temperatur, fuktighet, CO² og luftkvalitet – og, med PLUS systemet de fleste analoge prosessparametere.

Les mer
0

USB signallys fra Patlite

Patlite er en ledende produsent innen signallys, med et stort produktsortiment og mye funksjonalitet. LED er det store satsningsområdet, med fordeler som lavt energiforbruk og lang levetid.

Les mer
0

NYHET - Druck Premium Temperaturkalibrator

En ny familie av Premium Temperaturkalibratorer. Kalibratorene til den nye Druck Temperaturkalibrator-serien har høy ytelse og god brukervennlighet.

Les mer