Fagprat

0

Vi feirer 55 år med instrumentering

 

Tormatic as ble etablert i 1968 og feirer 55 år i 2023 som en ledende leverandør av instrumentering til det norske og danske markedet! Produktene er fordelt på fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Instrumentering / kalibrering og Elektro.

 

Det er nå 55 år siden Thor Edvardsen etablerte Tormatic AS! Han kom da som ingeniør fra elektronikkindustrien i Horten og ville utvikle noe i hjembyen Larvik. I de første årene ble det satset på egen-produksjon for å løse oppgaver han fikk fra industrien. Det ble også utviklet produkter etter ønske fra forskningsmiljøer som hadde fått store oppgaver å løse i starten på Norges oljeeventyr.

 

Imidlertid var kundenes oppgaver for ulike til at det kunne utvikles noen «standard produkter», derfor ble fokuset gradvis flyttet over til å finne gode leverandører i utlandet. Mange messer i både Asia, Europa og USA ble besøkt og avtaler om representasjon i Norge ble inngått. 

 

I dag er import med salg, markedsføring og teknisk støtte/kursing i Norge og Danmark Tormatics satsningsområde og hverdag! En velkvalifisert og ansvarsbevisst stab på 13 personer er kjernen i maskineriet som gir deg som kunde nødvendig oppfølging & støtte!

 

 AKTIVE PÅ MESSER: Team Tormatic på Norges fagmesse Elianden 2022.

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

Tormatic AS - 55 år med instrumentering


 

Flere nyheter


 

0

Ajour 2023 - Stand 3640

Torsdag 23. og fredag 24. november deltar Tormatic på messen Ajour 2023 i Danmark. Besøk vår stand 3640 på Odense Congress Center. Stedet hvor teknologi og mennesker møtes.

Les mer
0

Euro Expo Mo i Rana 2023

22. - 23. november samles ledende bedrifter som leverer varer og tjenester til produksjonsindustrien i Mo i Rana på EURO EXPO IndustriMesse.

Les mer
0

Den 17. nasjonale Ex-konferansen

Ex-konferansen er en viktig møteplass for alle som har befatning med eksplosjonsfarlige områder. Ex-konferansen har lange tradisjoner og anses for å bidra til økt sikkerhet i bransjen.

Les mer
0

HydroVu Skytjeneste

HydroVu skytjeneste brukes sammen med VuLink 4G datalogger for online overvåking, logging og alarmhåndtering av sensorer i felt.

Les mer
0

In-Situ VuLink Datalogger

VuLink er en global telemetrienhet som vil endre tenkemåten for fjernovervåking. Vår nøkkelferdige løsning er enkel å sette opp, fungerer hvor som helst og har lang batteritid. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for utstyret eller dataene dine.

Les mer
0

Multiparameter Sonde

Aqua TROLL 500/600/700/800 er skalerbare multiparametersonder som benytter utskiftbare smartsensorer. Smartsensorene kan leveres i ett meget bredt utvalg av vannkvalitetsparametere.

Les mer
0

In-Situ RDO Blue

RDO Blue benytter patentert Optical Rugged Dissolved Oxygen-teknologi, en EPA-godkjent målemetode for oppløst oksygen som er ideell for å måle DO og temperatur i selv de tøffeste miljøer.

Les mer
0

Telekommunikasjon Offshore 2023

24. - 25. oktober 2023 - Årets viktigste møteplass for deg som jobber med telekommunikasjon og IT-systemer i offshorenæringene!

Les mer
0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer