0

Druck, a Baker Hughes business

Druck

 

Kalibrering og måling av trykk og temperatur. Referanseutstyr trykk / Trykktransmittere og transducere.

 

Druck er velkjent for sine trykksensorer og instrumentering for kalibrering av trykk og andre prosess signaler med høy nøyaktighet og kvalitet.

 

Leverandøren er vårt største og eldste agentur som vi har vært eksklusiv agent for i Norge siden 1975! Med de portable kalibratorene i DPI600-serien og med flaggskipet DPI620 Genii på toppen, samt trykkontrollerserien PACE, ser vi at de fortsatt leder an i utviklingen!

 

De har også lang erfaring med levering av ADTS (Air Data Test Set) til både sivil og militær luftfart, kalibratorer som verifiserer flyets instrumentering med hensyn til hastighet & høyde! 

 

Leverandøren er en betydelig produsent av egenutviklede trykktransducere og transmittere. Basert på halvlederteknologi har bedriften utviklet en piezoresistiv silisiumsensor som er ledende i sitt slag! En rekke trykkområder er tilgjengelig. Sensorene er designet for tøffe forhold - egensikre og flammesikre versjoner, samt barometriske sensorer i flere varianter. Flere av produktene lagerføres i Larvik! Druck har også i senere tid utviklet en ny trykksensorteknologi – TERPS (Trench Etched Resonant Pressure Sensor) som setter en helt ny standard innen nøyaktighet, stabilitet og robusthet for presisjonssensorer!
 

Besøk websiden her..

 


 

0

NYHET - Hydrogen Sensor

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

NYHET - DPI610E Trykkalibrator

DPI610E er 6. generasjon i DPI600 serien trykkalibratorer og etterfølgeren til den legendariske DPI610/615 med kallenavnet «Druck’en».

Les mer
0

NYHET - Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

PV624 er en portabel hybrid trykkontrollstasjon som kombinerer manuell trykkgenerering med automatisk trykkontroll for nøyaktig og stabil trykkontroll til settpunkt!

Les mer
0

Druck UNIK5000 Trykksensorer i 316 SS

UNIK 5000 er en serie med trykksensorer, basert på et modulært system for å kunne tilby en rekke sensorer med forskjellige bruks- og måleområder på en fleksibel måte.

Les mer
0

4sight2 Software

4sight2 tilbyr programvare for kalibreringsstyring. Applikasjonen er brukervennlig, kostnadseffektiv og skalerbar.

Les mer
0

Trykkontrollere

PACE 5000 og PACE 6000 er modulære trykkontrollere med henholdsvis en eller to kanaler!

Les mer

 

Christer Dreng

 

Senior salgsingeniør

Christer Dreng

Trykk- og Nivåsensorer, Prosessbrytere, Trådløse systemer m.m.

 

Mobil:   482 83 253

e-post:  christer@tormatic.no

Terje Augestad

 

Senior salgsingeniør

Terje Augestad

Trykkmåling, kalibreringsutstyr for trykk, temperatur, elektriske signaler, frekvens m.m.

 

Mobil:   950 22 599

e-post:  terje@tormatic.no

 

Produkter


 

 

Flere nyheter


 

0

Ajour 2023 - Stand 3640

Torsdag 23. og fredag 24. november deltar Tormatic på messen Ajour 2023 i Danmark. Besøk vår stand 3640 på Odense Congress Center. Stedet hvor teknologi og mennesker møtes.

Les mer
0

Euro Expo Mo i Rana 2023

22. - 23. november samles ledende bedrifter som leverer varer og tjenester til produksjonsindustrien i Mo i Rana på EURO EXPO IndustriMesse.

Les mer
0

Den 17. nasjonale Ex-konferansen

Ex-konferansen er en viktig møteplass for alle som har befatning med eksplosjonsfarlige områder. Ex-konferansen har lange tradisjoner og anses for å bidra til økt sikkerhet i bransjen.

Les mer
0

Telekommunikasjon Offshore 2023

24. - 25. oktober 2023 - Årets viktigste møteplass for deg som jobber med telekommunikasjon og IT-systemer i offshorenæringene!

Les mer
0

NYHET - Hydrogen Sensor fra Druck

Utforsk våre hydrogenkompatible trykksensorer for pålitelig ytelse. UNIK5000H og RPS/DPS8000H gir stabilitet og nøyaktighet i hydrogenrike miljøer.

Les mer
0

OTD Energy 2023

Tormatic AS er klar for OTD Energy 2023 i Stavanger, 18. - 19. oktober! Besøk oss på stand E6300 for å utforske våre avanserte automatiserings- og instrumenteringsløsninger.

Les mer
0

SIL kurs 2023 - Safety Integrity Level

Benytt anledningen til å delta på dette internasjonalt anerkjente kurset i Norge! Kursholder er Tino Vande Capelle som er en anerkjent kursinstruktør.

Les mer
0

HI Tech & Industry Scandinavia

Besøk Tormatic AS på HI-messen 2023 - Hi Tech & Industry Scandinavia. Tormatic representeres i år på stand M9594 av Terje Augestad og Frode Eugen Karlsen.

Les mer
0

Euro Expo Ålesund 2023

Kom innom vår stand under Euro Expo Ålesund 2023 den 27. – 28. september i Sparebanken Møre Arena.

Les mer