In-Situ Aqua TROLL 500 Multiparameter

Med nivåsensor ventilert 0-76m

 

Varenr:105547
In-Situ Aqua TROLL 500 Multiparameter Med nivåsensor ventilert 0-76m In-Situ Aqua TROLL 500 Multiparameter Med nivåsensor ventilert 0-76m

Aqua TROLL 500, 5-ports Multiparametersonde, med nivåsensor ventilert 0-76m

 

Aqua TROLL 500 kan ha opptil 4 Smartsensorer og wiper/børste opsjon for optimale rengjøring av optiske sensorer installert i MP-sonden samtidig.

 

Med pluggbare smartsensorer erstatter Aqua TROLL 500 flere instrumenter og sparer tid i felt for å redusere de totale overvåkningskostnadene. Stabile sensorer med et minimalt behov for vedlikehold og kalibrering gir sikre målinger samt pålitelige data. Sonden kan også enkelt kobles til "Wireless TROLL Com" som gir en trådløs kommunikasjon, en datalogger, et kontrollsystem eller en telemetriløsning for større installasjoner ved behov for kontinuerlig overvåking/datalogging over tid.

 

 Aqua TROLL 500 passer til et bredt spekter av applikasjoner som bl.a.:

  • Teste/logge vannkvalitet i overflatevann
  • Fjernovervåking via telemetri
  • Langsiktig overvåking av drikkevann, avløpsvann etc.
  • Akvakultur
  • Prøvetaking av grunnvann
  • Miljøovervåking

Egenskaper:

  • Standard sensorer: RDO Optisk Oppløst Oksygen, pH/ORP, turbiditet, ledningsevne, temperatur, nivå, trykk, saltinnhold, resistivitet, total oppløst faststoff (TDS) og tetthet
  • ISE sensorer: Ammonium, klorid og nitrat
  • Fluorometer sensorer: Chlorophyll a, Phycocyanin (BGA-PC), Phycoerythrin (BGA-PE),  Rhodamine WT, Crude Oil, FDOM og Fluorescein WT
  • Wireless Mobile Bluetooth ® -tilkobling for Android og PC/laptop
  • Site tagging og GPS koordinat funksjoner tilgjengelig via mobilapp
  • LCD-skjermen gir et øyeblikksbilde av instrumentets tilstand og trådløs tilkobling
  • Enkel integrering med PLS/SCADA kontrollsystemer, dataloggere og telemetri, ingen adaptere eller forvirrende proprietære kommunikasjonsprotokoller
  • Korrosjonsbestandig hus og slitesterk RDO sensor

 

 

 

Nyheter


 

0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer
0

Euro Expo Trondheim 2024

Den 17. - 18. april møtes vi i Utleirahallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

HavExpo 2024 i Bergen, 6. - 8. mai

Velkommen til Norges mest spennende møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen. HavExpo er en av Norges største messer for utstyr, tjenester, forskning og forvaltning innenfor havbruk og fiskeri.

Les mer
0

In-Situ "How To" og opplærings videoer

In-Situ tilbyr er rekke "How To" og opplærings videoer innen instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer.

Les mer
0

NYHET - In-Situ Rugged Buoy

In-Situ Rugged Buoy er en pålitelig, kostnadseffektiv overvåkingsplattform for langsiktig utplassering av instrumentering og telemetri i dam, innsjø, bukt, elv og kystnære miljøer.

Les mer
0

Druck "How to" and Training Videos

Druck tilbyr en rekke "How To" og opplærings videoer. Leverandøren er velkjent for sine trykksensorer og instrumentering for kalibrering av trykk og andre prosess signaler med høy nøyaktighet og kvalitet.

Les mer