In-Situ Trådløs TROLL Com

Blåtann og oppladbart Lithium batteri

Wireless TROLL Com gir trådløs kommunikasjon mellom en kablet og distribuert Aqua TROLL eller Level TROLL sensor og en Bluetooth aktivert mobilenhet ved hjelp av VuSitu-mobilappen.

 

Varenr:103257
In-Situ Trådløs TROLL Com Blåtann og oppladbart Lithium batteri

Den kan brukes som erstatning for en standard kablet TROLL Com for å tillate dataoverføring mellom en sensor og VuSitu (eller Win-Situ 5 via en USB-kabel).

Bluetooth teknologi og et internt oppladbart batteri gir 40-50 timers kontinuerlig feltbruk. Enheten har en twist-lock-kontakt, innebygd barometrisk sensor og lufttemperatursensor som gir pålitelige resultater.

 

 

 

Nyheter


 

0

Euro Expo Kristiansand 2024

Den 4. - 5. september møtes vi i Sørlandshallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

Vi ønsker alle en fin sommer!

Det er ferietid og vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER! Tormatic holder åpent sommeren igjennom, om enn med litt redusert bemanning. 😊☀️

Les mer
0

NYHET - Universal IoT Gateway fra Tekon

Universal IoT Gateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Kåret til årets produkt

UniStream TA32 PLC+ HMI - ble kåret til "Årets Produkt 2024" av magasinet Control Engineering!

Les mer
0

Eliaden 28. til 30. mai 2024

✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

Les mer
0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer