In-Situ Aqua TROLL 100 Kond./Temp.

AquaTROLL 100 måler og lagrer ledningsevne og temperatur. En unik konstruksjon av konduktivitetes-cellene gir et bredt og nøyaktig måleområde i et instrument med liten diameter.

 

Varenr:103251
In-Situ Aqua TROLL 100 Kond./Temp.

Titan-konstruksjon motstår korrosjon, noe som gjør AquaTROLL 100 ideell for kyst-, sanerings- og gruvevannsprosjekter. Monter AquaTROLL 100 i dybder på opptil 210m.

Den funksjonsrike VuSitu appen passer perfekt sammen med AquaTROLL 100 for å kunne gi en automatisk konfigurasjon, forenklet kalibrering, korrekt dataanalyse og automatisk rapportering.

Se og del data på stedet ved hjelp av mobilenheten din. Benytt gjerne åpne kommunikasjonsprotokoller for å enkelt integrere med eksisterende SCADA- og telemetrisystemer og HydroVu Data Services for sanntids datatilgang og automatiske varsler ved hendelser.

 

 

 

Nyheter


 

0

Euro Expo Kristiansand 2024

Den 4. - 5. september møtes vi i Sørlandshallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

Vi ønsker alle en fin sommer!

Det er ferietid og vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER! Tormatic holder åpent sommeren igjennom, om enn med litt redusert bemanning. 😊☀️

Les mer
0

NYHET - Universal IoT Gateway fra Tekon

Universal IoT Gateway kobler sensorer og andre enheter til skyen. Dette lar deg se apper og enheters status i en IoT-plattform for å få sanntidsinnsikt og varsler.

Les mer
0

Kåret til årets produkt

UniStream TA32 PLC+ HMI - ble kåret til "Årets Produkt 2024" av magasinet Control Engineering!

Les mer
0

Eliaden 28. til 30. mai 2024

✅Møt oss på Eliaden 2024!🤩 Stand C04-16 i Hall C - Automatisering. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres neste gang på NOVA Spektrum i 2024.

Les mer
0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer