Prosess

Hydro Int. FL105 FlexiLogger

m/Alkaline batteri og 4G modem (NB-IoT)

Flexilogger FL105 er etterfølgeren til Flexilogger 100 (FROG) fra Hydro International! Den nye loggeren er konstruert for å overvåke omgivelsene med hensyn til miljø, vanndybde, vannstrøm, forurensing etc. Designet for datalogging og telemetrioppgaver i tøffe omgivelser!

 

Varenr:108099
Hydro Int. FL105 FlexiLogger m/Alkaline batteri og 4G modem (NB-IoT) Hydro Int. FL105 FlexiLogger m/Alkaline batteri og 4G modem (NB-IoT) Hydro Int. FL105 FlexiLogger m/Alkaline batteri og 4G modem (NB-IoT) Hydro Int. FL105 FlexiLogger m/Alkaline batteri og 4G modem (NB-IoT)

Flexilogger FL105 kan arbeide som en ren batteridrevet datalogger eller som en telemetrilogger med innebygget modem NB-IoT/LTE-M over 4G. Loggeren blir levert med integrert antenne eller med en antennekontakt for tilkobling til ekstern antenne avhengig av lokale dekningsforhold. FL105 er konstruert for å overvåke omgivelsene med hensyn til miljø, vanndybde, vannstrøm, forurensing osv.

Loggeren er robust med formstøpt hus i Polykarbonat/ABS, IP68 og er beregnet til å passe inne i et 100mm rør (4”). Men den behøver ikke et ekstra hus, den kan like gjerne spennes fast til et festepunkt (leveres med festebrakett). FL105 kan eksempelvis benyttes til hydrometriske oppgaver i elver, bassenger og borehull hvor den kan gi alarm ved overstrømning, ekstraordinært regnfall, uventet forurensing etc.

  • Inngang med 32 kanaler som kan ta imot signal fra en analog sensor 4-20mA eller 8 digitale sensorer med SDI-12 protokoll.
  • Loggeren mater eksterne sensorer med 12VDC og kan f.eks. logge en nivåsensor med 4-20mA og en SDI-12 sensor med inntil 7 parametere.
  • Strømforsynes fra innebygde batteripakker av type Alkaline og ekstern strømforsyning 12VDC.
  • Lagrer opptil 119.700 16 bit avlesninger i flashminnet.
  • Innsamlede data bevares selv om batteriet går tomt.
  • Høy nøyaktighet med 16 bit oppløsning kan oppnås ved valg av kvalitetssensorer.
  • Velg mellom logging ved en hendelse, periodisk logging eller pulstelling.
  • Kommuniserer via NB-IoT/LTE-M over 4G modem eller via WiFi (hotspot) eller kablet over RS-232.
  • Protokoll FTP, Modbus ASCII eller DNP3.
  • Harvest - gratis programvare for konfigurering og avlesing av loggeren i felt.

 

 

 

Nyheter


 

0

Tormatic - Messeoversikt 2023

Tormatic AS deltar på en rekke messer og konferanser i løpet av året innenfor våre kjerneområder og markeder. Se oversikten her.

Les mer
0

GMI Webinar - SIL3 - instrumentering i Ex områder

Webinar - Torsdag 26. Januar kl 11.00 - GM International presenterer applikasjoner og noen større prosjekter som viser hvordan deres teknologi & produkter løser krevende oppgaver i Ex-områder!

Les mer
0

On Demand Webinarer - måling av nivå og vannkvalitet

In-Situ tilbyr en rekke On Demand Webinarer. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer, i tillegg til stand-alone sensorer for måling av konduktivitet, temperatur og dybde (CTD).  In-Situ kan også tilby RDO oksygensensorer av meget høy kvalitet.

Les mer
0

Case studie: System for tidlig varsling for flomutsatte

Produktene i Flexilogger-serien (tidligere Frog) er konstruert for å overvåke omgivelsene med hensyn til miljø, vanndybde, vannstrøm, forurensing etc. De kan arbeide som rene batteridrevne dataloggere eller som telemetriloggere med innebygget GSM/GPRS modem.

Les mer
0

Aqkva Konferansen 2023

AqKva-konferansen går av stabelen 19. januar i Bergen. Norges største havbrukskonferanse! Få med deg faglig oppdatering, treff kjentfolk og ha det kjekt sammen med aktører fra hele næringa!

Les mer
0

UNIK5000 Trykksensorer i 316 SS

UNIK 5000 er en serie med trykksensorer fra Druck, basert på et modulært system for å kunne tilby en rekke sensorer med forskjellige bruks- og måleområder på en fleksibel måte.

Les mer
0

PLS med HMI - stort utvalg!

Unitronics har fra starten av hatt som hovedmål å spare utviklingstid for programmerere! Dette har tradisjonelt vært gjort ved å integrere HMI og PLS med I/O'er i ett felles programmeringsverktøy.

Les mer
0

Isolasjonstestere fra Megger

Tormatic har den opprinnelige "Meggeren" i sin produktportefølje, den produseres nemlig av fabrikken med samme navn - Megger. Megger har produsert isolasjonstestere siden 1889, og har som målsetting å dekke alle behov innen fagfeltet!

Les mer
0

Veieceller fra Eilersen - Robuste og hygieniske

Fra vår danske leverandør Eilersen leverer vi kvalitetsveieceller som produseres, testes og kalibreres i Danmark.

Les mer