Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon

-0,95 til 20 bar, Opsjon 1

 

Varenr:110893
Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon -0,95 til 20 bar, Opsjon 1 Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon -0,95 til 20 bar, Opsjon 1 Druck PV624 Hybrid Trykkontrollstasjon -0,95 til 20 bar, Opsjon 1

Benytt PV624 sammen med DPI620 Genii-seriens elektriske kalibrator og utskiftbare PM620/PM620T trykkmoduler, og få en unik kombinasjon av manuell trykkgenerering og automatisk trykkontroll for rask, nøyaktig og stabil trykkregulering.

 

Spesifikasjoner

  • Automatisk trykkregulering til ønskede settpunkter
  • Høy stabilitet og nøyaktighet
  • Område fra -0,9 til 20 bar med innebygget barometer
  • Portabel og robust design, og lang batterilevetid!

 

 

 

 

Nyheter


 

0

NYHET - Megger MPAC128 Akustisk kamera

Megger MPAC128 er ett industrielt og robust akustisk kamera som er enkelt og raskt å bruke i felt. Kameraet er designet for bruk i røffe og utfordrende miljøer og er også tilgjengelig i ATEX-godkjent utførelse.

Les mer
0

Euro Expo Trondheim 2024

Den 17. - 18. april møtes vi i Utleirahallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer
0

HavExpo 2024 i Bergen, 6. - 8. mai

Velkommen til Norges mest spennende møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen. HavExpo er en av Norges største messer for utstyr, tjenester, forskning og forvaltning innenfor havbruk og fiskeri.

Les mer
0

In-Situ "How To" og opplærings videoer

In-Situ tilbyr er rekke "How To" og opplærings videoer innen instrumentering for måling av nivå og vannkvalitet. I sortimentet finnes multiparametersonder med ett bredt utvalg av vannkvalitetssensorer.

Les mer
0

NYHET - In-Situ Rugged Buoy

In-Situ Rugged Buoy er en pålitelig, kostnadseffektiv overvåkingsplattform for langsiktig utplassering av instrumentering og telemetri i dam, innsjø, bukt, elv og kystnære miljøer.

Les mer
0

Druck "How to" and Training Videos

Druck tilbyr en rekke "How To" og opplærings videoer. Leverandøren er velkjent for sine trykksensorer og instrumentering for kalibrering av trykk og andre prosess signaler med høy nøyaktighet og kvalitet.

Les mer